188

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Ами изберете си поредният клонинг на нефелният Же.//ЛЕВ.Плевналиев беше същият като другаря Же,/./лев.Бойко докрая на живота си ще го издържате вие. Нека изберете си го пак да ви подхърля 50 лева или евро... все тая ще е защото идва глобална икономическа криза .От единият лош съветски съюз влезнахме в друг с обещания за светло бъдеще!На изборите не гласувайте за ГЕРБ нито за парламентарни нито за президент.Ако на парламентарни ги изберете ВСИЧКО СЕ ВРЪЩАНО ПО СТРАШНО ЗАРАДИ ГЛОБАЛНОТО ЗАНУЛЯВАНЕ !

187

Надблюдател

преди 2 години

Да изкривяват думите на Борисов, някои го превърнаха в занаят! По-скоро коментирайте, защо с авторитета си ,пак ще е първа политическа сила! Защото всичките събрани заедно ,не могат да свършат и наполовина от това което прави! Най-важната задача на Чалгарите, болшевиките, и меките китки било... да махнат охраната на Гешев! Дреме им за държавата, важното е да угодим на Чарепа ,Прокопито,и Белградския Беглец!

186

Изритаха Росен

преди 2 години

Бойко Борисов отлично знае, че е отминало времето, когато българите биха избрали и магаре за президент, стига то да е кандидатът на ГЕРБ. С издигането на кандидатурата на проф. Герджиков, Борисов удари унищожителен ритник по амбициите на Росен Плевнелиев да стане кандидат-президент на ГЕРБ. Въпреки угодническото старание на Плевнелиев, Борисов му демонстрира за пореден път, че от магаре ат не става.

185

Анонимен

преди 2 години

Г-н Борисов,хайденахайрилия да е тази година професор, следващия път академик!

184

Мата хари

преди 2 години

По голем *** от буци нема...изперкал е тотално

183

Гласувах,

преди 2 години

а не гладувах!Грешката е вярна!

182

Предлагам:

преди 2 години

Радев да си направи партия ,която да оглави!Стига се е крил под полата на жена си!Съжалявам ,че преди 5 години гладувах за него!

181

Спас

преди 2 години

До АнонименКъса е да, защото премиерът беше ОГНЯН Герджиков. Има двама професори с еднакви фамилии. Неуспешен опит за тролене :)

180

Мда

преди 2 години

Уплаши се Радев. Заквичаха тролчетата му, защото осъзнаха, че след няколко дни остават без работа. Значи посоката е правилна.

179

Анонимен

преди 2 години

На мен ли ми изневерява паметта нещо? Когато Радев направи Герджиков премиер, Боко се скъса да го критикува и подиграва, пък сега .виж ти-подкрепял го.

178

Уеуе

преди 2 години

Утре ще е страшна плеяда, само да го пусне кокаина и да го хване параноята. А дано Севда да не шмърка, защото ако го прави, това ще докара ОПГ-то герб до края им. Дано не, ама като гледам... положението е сериозно.... няма какво да се направи.54

177

Еха просълзих се

преди 2 години

Днес Буци си е взел кокаина и е доста самоуверен, даже се държи уважително, чакаме да го пусне дозата, за да започне да заплашва параноично (ОТНОВО). Съжалявам Буци, но мен не мож ме излъга.

176

Щирлиц

преди 2 години

Кандидатът на герБ е поредният параван,зад който да се скрият пребоядисаните другари-герБерасти,или просто той отговаря на интелектуалното им ниво?Ако е второто,това вече е страшно,защото е начело на главния български университет.Дано все пак да е първото,защото после параванът ще бъде изоставен,без сериозни последствия за него.

175

Анонимен

преди 2 години

Цецка Номер 2.

174

Държавата е:

преди 2 години

Споразумение за просперитет на населението, а не за наказване на населението и особено не за наказване на 15 000 учители - държавата е споразумение, че ако някой от държавата представляващ държавата се обогати или не спазва закона държавата ще го посече. От Древен Рим от създаването на светската държава с върховенство на светската, а не религиозната власт се знае за меча висящ от тавана! И тоя меч падна сега въпроса е кой ще удари ? Борисов или Сакскобурготски!

173

Измитането

преди 2 години

Се състои в изречението:Държавата е закона и закона е държавата. За държавата всеки политик е задължен да спазва и съблюдава закона и ако не държавата го наказва.Тия двамата ми се струва, че и двамата си мислят, че ще им се размине!

172

Тази игричка:

преди 2 години

Борисов срещу Симеон 2 и Симеон 2 срещу Борисов, но и двамата срещу България и българите се проточи доста дълго не мислите ли? И по-лошото е че тия двамата не загубили кой знае какво обаче българите и държавността много!Аз казах, че Борисов е малкото зло, но когато голямото зло и малкото зло играя срещу местното цивилно население май трябва да бъдат измерени и двете!

171

Почвам:

преди 2 години

От 30 години вие си играете игрички с населението на цяла държава, игричка, която е доста кървав спорт ама Жан Клод Ван Дам го няма да ви начупи каските на всичките играещи!Един играе с БПЦ и това е Симеон 2.Втори играе с БПЦ и това е Борисов.А БПЦ по закон играе и срещу Симеон 2 и срещу Борисов и срещу българският народ!

170

Требва да знаеш:

преди 2 години

Че и да отстъпиш и да не отстъпиш щетите дето ще ти нанеса ще са по-големи отколкото да отстъпиш!

169

анонимен

преди 2 години

Минеков ще гони ли ГЕРБ от централата или тралала?