44

Анонимен

преди 2 години

Паметник на окупатора в центъра на столицата? Да се премести в специален музеи на окупаторите!

43

Анонимен

преди 2 години

До 22" "Бутаи те го и тураите фесовете щом сакате". _____________________________ Не "сакове" да го бутнат, а да го преместят в музей.И не искаме фесове да туряме Второто не произтича от първото.

42

Анонимен

преди 2 години

Точно заради такива изстъпления на сините комунисти се чудя дали изобщо да ходя да гласувам. Ако Радевите хора са такива като тоя кмет няма да гласувам .

41

Анонимен

преди 2 години

Събаряй те го и камъните на тоалетна

40

доообре

преди 2 години

Всички се карат на руско-български отношения, докато някой доволно потърква ръце от намеренията (напълно реални) да бъде премахнат и на негово място и на мястото на плувния комплекс "Мария Луиза" да издигне един ден, цитиран от медиите така: "Най-високият небостъргач на балканите в центъра на София". Спорът за руснаците е безсмислен. Аз съм дете на двете страни и не мога да разбера крайните русофили и русофоби. Оставете миналото - гледайте бъдещето, че така и паметника на Левски ще бутнете.

39

vlady

преди 2 години

Трябва да се добавят бутилки водка към паметника, да се издигне наблизо паметник на Георги Димитров с бутилка мастика в ръка и да се направи кръчма. На най-изявените пианисти в кръчмата да се дават значки "Димитровски пианист" както и специална Димитровска награда за най-много изпита мастика.

38

Анонимен

преди 2 години

Днес. РУ редакторите с леека корекцийка в подкрепа на русофилите..... Да не ги обидим случайно....нали така , редакторчета?

37

Анонимен

преди 2 години

Вижте заглавието. "...бил опасен"!Още е опасен за нацията!Затова и руското посолство го брани с нокти и зъби. Затова задължиха държавата и полицията ни да бдят над него денонощно, вкл. и с видеонаблюдение!И ние плащаме ли, плащаме... Тъжно... Жалко...Нека, който иска да го гледа, да плаща в музея и да си го гледа!

36

Анонимен

преди 2 години

Че той от години си е опасен. Редовно падат плочи от облицовката. А в основата си е кух. Има доста широко помещение отдолу, където зимата живеят клошари и кучета. И всички знаем какво ще стане, нали? Гранитът ще отиде на някоя мутра за двора. Демонтажът ще се окаже за няколко милиона на "наша" фирма. Джилядзуту от фундамента - в някой джоб. И после пак някоя наша фирма ще направи там поредната безсмислена простотия за още няколко милиона, която няма място в парк. И руското посолство ще се нацупи

35

радевис

преди 2 години

Да си върнем мавзолея

34

Анонимен

преди 2 години

Махайте този цирей в центъра на София възхваляващ окупатора

33

Анонимен

преди 2 години

Нека *** да кажат защо мирния договор след втората световна е подписан в Москва на 28 октомври 1944 година, а не в Кайро с Англия и САЩ на 1 септември 1944.

32

Анонимен

преди 2 години

Има закон за БКП. Има решение за демонтиране, а не за премахване. Парите за него са от принудените от БКП българи. СССР, сега русия нямат връзка с него, освен че им възвеличава окупирането на България. Стига давахме пари за него! Стига славехме окупатора, обявил ни война на 05.09.1944 г.!Демонтаж и преместване в музея!

31

Анонимен

преди 2 години

Левски е митичен герой създаден от братушките

30

ръждата

преди 2 години

Времето тече..., всичко старее, всичко се променя... хора, спомени, народи, култури, идеологи, дори държавите - едни се разпадат и изчезват, а на тяхно място се появяват други. А, след това, всичко се повтаря - в началото като фарс, а след това като трагедия! Кръговрат, да го е....! -))))))

29

радевис

преди 2 години

Те първа ша видим що е то окупатор

28

Анонимен

преди 2 години

Кога такава сума е давана за поддръжка на паметник на Левски например?Ай...тир БЕ, русофилски!Няма да уважаваме нашето , а ще се покланяме на чуждото...А?

27

баба мара

преди 2 години

така наречените десни с какви евтини номера излизат уж бил опасен хаиде да горазрушим като го цапат с боя не е опасен сега изведнъж стана опасен зорлемнагнетяват положението

26

до 27

преди 2 години

Вземи прочети книгат за мирните преговори в Кайро. Това не са хипотези а реални факти.

25

Анонимен

преди 2 години

На Вазов мавзолея махнаха а тая от време оно още седи точно в центъра на София