64

Ами

преди 2 години

Сидеров да го укрепи.И да каже кво ше прави с Альола.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 Те са едни и същи. Онези, дето уж ги посрещали с цветя ни сложиха утайката да ни управлява, та и до днес.

62

Анонимен

преди 2 години

""""""Помиярския народ, който 2 години изплаща демократичния айфон и плаща 1/5 заплата за парно иска там да се сложи паметник на бомбардиралите през ВСВ София американци (съюзници на СССР), а след няколко години ще плаче за паметник на ц*ганин ***, който им оп*ва демократично внуците. Като останем 2 милиона, с 3 милиона , още ще пляскаме на платени соросни трайчофци.""" ---------------------------------------------- "Помиярския народ" вече почти 60 г. слави окупатора си непоколебимо!

61

Анонимен

преди 2 години

Гътайте го ,бе?

60

Анонимен

преди 2 години

В столицата на държавата България няма паметник на основателя на тази държава, но непрекъснато се водят дискусии дали да стои, че и да се ремонтира паметникът на окупатора и поробител - Съветската армия, която отдавна не съществува.

59

Анонимен

преди 2 години

"Окупаторите" интересно защо са посрещани с цветя и прегръдки.Явно не са ги считали за такива.По страшни са сегашните необразовани окупатори,които няколко десетилетия са окупирали държавата и са седнали на вратовете ни да ни смучат,та да трупат тлъстинки.

58

Никакъв ремонт!

преди 2 години

Събаряйте го това грозилище! Позор и срам е да има още паметници на тея поробители!

57

Анонимен

преди 2 години

Отдавна трябваше да се събори и руските чернени отпадаци да платят за това

56

Анонимен

преди 2 години

"""""А Русия се смее на поредната американска бедна и найбанъ *** хахахахах"""""" ------------------------------------------------- Те, государите на България, винаги са ни се смели и подигравали! Вместо да се погледнат. Нищо ново.

55

Анонимен

преди 2 години

До 60 Точно защото СССР са били съюзници на САЩ, затова и те са ни бомбардирали, ама ние на тях именно трябва да им издигнем паметник, защото са ни и окупирали. Докато САЩ само са ни бомбардирали, но без да са ни окупирали и затова не заслужават паметник, тъй ли???

54

Анонимен

преди 2 години

Махайте го вече този паметник на окупаторите!

53

Анонимен

преди 2 години

До: "Те първа ша видим що е то окупатор". __________________ Ние си го виждаме ежедневно. Я полицията на държавата колко спешно реагира винаги, когато българи демонстрират против паметника или някой го боядиса! Защо ли така? А иначе не винаги ги има толкова бързо при истинска нужда на българи при престъпления. Показателно.

52

Анонимен

преди 2 години

Този паметник не се пипа.Това го казвам и на един въртиопаш Заимов младши,чийто дядо български генерал е убит от фашистите през 1942 г,а той тръгнал сега с водни боички да го цапа,та да прави кариера.Като толкова ви се занимава с паметници,направете си ваш паметник на *** и правете ритуали.

51

Анонимен

преди 2 години

Помиярския народ, който 2 години изплаща демократичния айфон и плаща 1/5 заплата за парно иска там да се сложи паметник на бомбардиралите през ВСВ София американци (съюзници на СССР), а след няколко години ще плаче за паметник на ц*ганин ***, който им оп*ва демократично внуците. Като останем 2 милиона, с 3 милиона , още ще пляскаме на платени соросни трайчофци.

50

Анонимен

преди 2 години

Пари за Цяла децка градина или 10 отлични стипендий за доктори от нашите данаци само и само тоя клозет да не пада Дори Господ не го ще и го бута със природните стихии

49

някой

преди 2 години

Очаквано, русофилите от ГЕРБ тук се разквичaxa в защита на омразния паметник на Червената Окупационна Армия! Докато не сменим другарката по руски език от кметския стол на София този паметник ще продължава да ни застрашава!

48

Анонимен

преди 2 години

Слагаме една тиква отгоре и въпросът е решен.Евтино и ефектно.

47

йаксй

преди 2 години

Опасен е цървулът Трайчо. Изпечен селски хитрец и крадец. Сменил неколко партии.

46

Анонимен

преди 2 години

Паметник скерняш земята и небето Решението е Събаряме ***

45

Анонимен

преди 2 години

" сакаме"