30

Клаус Швааб

преди 2 години

Иде края на личната собственост. "Няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи." Голямото зануляване.

29

Край

преди 2 години

Какво си беше хубаво при бай Тошо - запишеш се в Мототехника и до има -няма и 15г. жигулата ти дойде. И си само твоя и си сложиш едно тигърче под задното стъкло.

28

Дедо

преди 2 години

Споделям стара, миризлива баба.

27

Асан

преди 2 години

Споделяне и на кене фите - по 1 на етаж

26

Оффф

преди 2 години

Това за автономните автомобили и камиони го слушам от 20 години. И след 20 години, само за няколко месеца Англия проквича. Аре на бас, че още 30 години поне няма да има автономен автомобил! Прекалено много са променливите по пътищата.

25

Анонимен

преди 2 години

Идва на куково лятобългарина жена и кола не дава :))виж жендърите наемат поемат споделят :)))

24

ХХХ хйхййкк

преди 2 години

Ехо електомобили Добре електричеството по какъв начин се произвежда че твърдите че електромобилите са по добри от към замърсяванеЕлизюзииМного често ще зареждаме автомобилите и файда никаква

23

ами

преди 2 години

До 29 - най-вероятно става въпрос за автомобил под наем от производителя. Вече Рано продават електрически коли, но с опция - батерия под наем. Абе водят ни към Комунизъм или Марксизъм. Антиутопия.

22

В.Узунов

преди 2 години

Каквото и да решат нема да е на тяхното. Ще продължавам да събирам и паля гуми да им е за урок. Да видят те чист въздух.

21

Чичко

преди 2 години

Пълна глупост! Бъдещето е електромобил на всеки, а бе наблъскани в електромобил 280. Естествено и ховъркрафти за да няма задръстване.

20

ВЪПРОС

преди 2 години

Няма да има лични коли , а ще наемаме коли ?Това е противоречие - нали наетите коли са лични коли на някого .

19

дедо с макбук

преди 2 години

По добре всички в градския транспорт,вместо 500 хиляди пушещи бракми в града постоянно. Живот ли е ,или ад?

18

През Сателити

преди 2 години

Дошъл е краят на Личният живот, следят ви чрез Синтетична Телепатия, гледат ви как живеете в домовете си като в аквариум!Честито!ДС пасти да яде!

17

До Американ

преди 2 години

Що,тебе само ще те доят ли,или ти се имаш за нещо повече от масата?

16

бачкатор

преди 2 години

Света се върти и всичко се повтаря. След дивия унищожителен и разсипнически капитализъм,ще дойде ерата на социализма и ако има останали блага ,ще се рапрделят на всички по равно. Кое му е нормалното едни да имат по 200 милиадра,а останалите 90 %да работят за 20 лв примерно на ден?

15

Анонимен

преди 2 години

имаче в швейцария зелените урунгели у цюрих ползват кола три пъти в годината и плащат лудите цени за наем, запазване, на километър с цена като на такси, че ходи я паркирай на пичко си лелино после. оставете се. евана работа. искат да елеминират личната мобилност и да ни вкарат в матрицата, генератори на биоенергия. иде гражданска война в цяла европа.

14

Анонимен

преди 2 години

жена си деля, колата си не бате. аз колата си даже на жена си не я давамд а кара, камо ли на некв автопилот или на съседа. сори ама на дойчистанците ако им забранят колите с дизел и цоциалистите от анкара до рейкявик ще висят по дърветата и ще хранят рибите. в китай не съм чул да се борят с емисиите ами строят нови тецове да правят перки и панелки за европистанците дето не могат да си плащат сметките за тока. особено в германия и българия.

13

Анонимен

преди 2 години

Това го мислят някои седнали на столовете, и търкащи задни части по цял ден. Да попитат какво мислят световните автомобилостроители, дали са съгласни с такива тъпотии?

12

Анонимен

преди 2 години

Откога повтарям! Стадото спи! Идват автономните автомобили и казвате сбогом на свободното придвижване. Ще ходите само там, където компютърът разреши. СЕГА е шансът да кажете НЕ! После ще е късно, ще сте роби, нищо друго.

11

бай работник

преди 2 години

Социализма си го има отдавна в Скандинавия,държавата се грижи за всеки и за всичко. Гладни,бедни и на студено няма. Те са друг сорт хора обаче,антисоциални!