180

Анонимен

преди 2 години

кво сега, ще ни строят безплатна ограда ли?

179

Чоко

преди 2 години

И защо да се бодем и да си съсипваме здравето заради печалбите на фармамафията. След като ваксинирани и неваксинирани се разболяват еднакво. От вчера 15% от новоболните са ваксинирани. Това е съотношението и в процеса на ваксиниране. Това ще рече, че при извадка от 100 човека най-нормалното е 15 да са ваксинирани. Ако се увеличи броя на вкснатите ще се увеличи и процента им и няма да е 15 а може да стигне и до 100

178

Анонимен

преди 2 години

До 182 В инжекциите има графен. По филмите му казваха "черното масло" и беше "конспирация". Е, вече не е конспирация.

177

Анонимен

преди 2 години

до този по-по долу. Дали ще преболедуваш или ще ти бият ваксина в тялото ти вече има антитела за това "нещо". При наличие на сертификат и липса на антитела е ясно, че нещата не са както би трябвало. Може би има изключения, ако ваксината, която са ти били е NaCl, защото не можем да бъдем сигурни на 100% дали са ни сложили "ваксина" или "ваксина"

176

Анонимен

преди 2 години

"Следващата стъпка ще бъде да обградят Републиката с телена мрежа" И как ще ни изнасят златото и всичко което крадват? Как ще обяснят защо е спрял трафика. Този надминава всички луди до сега.

175

Анонимен

преди 2 години

наравно с ваксата направиха и скенери за нея, та да не можеш да избягаш от нея с фалшив сертификат, тези устройства ги ползват по аерогорите, но все още рядко. Накрая вкички консп теории ще се сбъднат. Много ми е интерсно какво вещество има че позволява сканиране, може би наноразмерни метални частици, те вероятно след време ще се резорбират и разсеят от организма, от там пък следва въпроса, за това ли ще се слагат на 6 м. за да се поддъжнат на мястото. Само не ми говорете за графен че е абсуд

174

Анонимен

преди 2 години

За добро или за лошо българинът е инат. Каквото и да му говорят той си знае неговото.Така сме оцелели през вековете и нито една империя не е успяла да ни унищожи.

173

Анонимен

преди 2 години

"С доброто свършихме, с това да се молим и предлагаме." --- И проявяваш наглостта да плашиш хората?! Кое ти е доброто, фашисте?Че налагате масовия безплатен здравен експеримент с неразрешени химии? Че изнасилвате човешката воля? И като сте свършили с доброто /не че у вас има и зрънце такова, платен слуга на фармамафията/, мислите да се изправите явно срещу народа си ли? Нали не мислите, че няма да срещнете отпор? Такива, като теб, реват после, че ги биели и трепели. Внимавай много как говориш.

172

Анонимен

преди 2 години

хората пускат скоро хапчета, той плаши и агитира за ваксина та ваксина, я слез на земята, че съд в бг няма да те затворят, иначе си пътник за там

171

анонимен

преди 2 години

Наистина как точно се познава, че не си ваксиниран, но представиш сертификат за ваксиниране ? По какво разните му там контролни органи разбират? Като се замислиш така се хвърялш наистина в теорията на конспирацията , за поставянето на чип още повече, че примерно никой не ти предлага да се ваксинираш с руска ваксина , дори и платено.

170

Анонимен

преди 2 години

При незаконен, фашистки, геноциден отялвен и престъпен натиск за инжектиране с още неразрешен за ползване препарат, нима очаквате всички да заблеят към пунктовете безропотно? Наглитети!

169

Леша

преди 2 години

"В Италия още има неваксинирани и хората чакат" Поредната мазна лъжа. В Италия има трета доза за всички. Миндов, добре стартираш, ще надминеш учителите си.

168

Анонимен

преди 2 години

много фаршиви сертификати - новата опорка на неработещите вакси. Третият бустер също доказва тезата за неработещи или слабо работещи вакси, даже докторите се разтревожиха, че хората ще почнат да задават твърде неудобни въпроси

167

Анонимен

преди 2 години

Дали се къпеш във ваксини или изобщо не се къпеш - това си е твоя работа, платен тр*оле в лекарска манта. Кой ви накара да поръчате на веднъж толкова ваксини? Хората няма да се излъжат чак толкова много да си ги поставят. Българинът е лъган достатъчно, доста повече от другите народи в Европа и е наясно, че безплатен обяд няма, нито някой много се е загрижил за здравето му. Айде, бягай да оползотвориш наличните ваксини с някоя пета, че да ви набъбне отчета, инак няма да има лев/евро/долар.

166

анонимен

преди 2 години

а да ни наложат санкции за такива приказки искате ли - нен орма лници

165

матей

преди 2 години

Хора, които ги натискат от работата им за сертификат(въпреки, че не законно все още) са готови да извършат незаконно придобиване на такъв сертификат. Малко вероятно е да им трябва за пътуване зад граница. А лекарите, които издават такива вероятно го правят за изкарване на пари под масата.

164

Анонимен

преди 2 години

До 164 Не можеш да насилваш 90% от хората.

163

Анонимен

преди 2 години

Поредните недоказани тръдвения. Свикнахме вече кови*ди*отите да лъжат всеки ден с какви ли не опорки. А и да са искани фалшиви сертификати, това изобщо не е важно. Важно е дали са били издавани. Измествате по най-елементарен начин поантата на темата със сертификатите.

162

Не!

преди 2 години

"С доброто свършихме, с това да се молим и предлагаме. Ние се къпем във ваксини, а в целия свят умират хора." Kъпи се и в сяра ако искаш, "докторе", ние не ви щем бъркочите, баста!

161

Анонимен

преди 2 години

Миндовата заплашва, Кунчев реве, Мутафчийски, Шилето и Ботокса се окопаха. Истината е, че на нас не ни пука, никой не се боде и нищо не могат да направят. Силата е в нас.