34

Анонимен

преди 2 години

Има много гнусни мъже. Някои ги наричат животни, но при животните няма изнасилване, значи тези са супер ниши същества.

33

Анонимен

преди 2 години

и тая организация ви казва как да живеете, щом такова отношение имат към беден народ по време на малката им пандемия, изглежда толкова им пука за хората

32

Taню

преди 2 години

А кви доживотни вируси и скоросмъртни бацили можеш да си докараш докато "изнaсилвaш"...

31

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно бандитска организация, също като Ватикана, британското кралско семейство и като ГЕРБ

30

Некъф

преди 2 години

Те изнасилиха целия свят с тия измислени ваксини, че в африка няма да изнасилват жени!И тия са тръгнали да ни спасяват!

29

Анонимен

преди 2 години

Тия само чакат да стане епидемия и гледат да боднат нещичко.

28

Анонимен

преди 2 години

Когато се научат на обноски, мейби ще ги възприемем за хора :)) Нито развита цивилизация са имали, нито нищо, ама белите са виновни, че ги вкараха в цивилизацията, прави са затова :)))

27

Анонимен

преди 2 години

Че ти в една местна партийна структура да влезеш трябва първо да докажеш, че си корумпиран, вие за кариера в СЗО се впечатлявате. Проблемът е възникнал от изнасилвачите, които не са били повишени и от там се е раздухало, а не от жертвите.

26

Баче Кике

преди 2 години

"И допълни, че четирима души са уволнени, а двама са пуснати в неплатен отпуск." - Съвсем строга присъда..направо ми олекна, каква справедливост...явно все пак и ние сме успяли да дадем нещо на света - пример за безнаказаност :)

25

Анонимен

преди 2 години

кой Гебрейесус? Тоя дето е приятел с другаря Си и дето разправяше, че короната не се разпространява по въздуха?

24

Анонимен

преди 2 години

Да имаш "скелети в гардероба" е задължително условие да се издигаш в подобни институции. Логиката е, че само на напълно контролиран човек може да се има доверие. Стига се до там, че кариеристите сами си приготвят компромати и ги дават където трябва за да покажат, че са надеждни. Педофилия, садизъм, канибализъм... идея си нямате. И колкото по-високо в йерархията, толкова по големи извращения. Та, като видите някой големец по ТВ, хубаво си помислете, какви толкова специални качества притежава.

23

СелективнаДемокрация

преди 2 години

Аха, сега целия свят ще възстане срещу лошите лоши служители на СЗО и ще има протести ... и бдения със свещичка в ... хм, ръка... и протестни ноти а НАТО ще изпрати отряд командоси в централата на СЗО .... Доколкото си спомням пак в тези региони и пак по това време преди 3-4г. БЯХА ОТВЛЕЧЕНИ 150 ученички от местни бандити със задокеански спонсори и тези малки деца бяха иззнасилвани и малтретирани в продължение на година ,докато родителите молеха световните лидери за помощ . ПОМОЩ НЯМАШЕ. Що тъй?

22

Апокалипто

преди 2 години

Нищо не е,те сега изнасилват целия свят...

21

Парите са в основата

преди 2 години

До Анонимен ... коронавируса също ще се изпари в небитието , когато си изпълни предназначението.Стадото е пасивно и послушно. Идва доктора . Казва - ти си болен от коронавирус. Безсимптомен, разбийш ли .Ела да те лекувам. И офцата послушно тръгва . Вписват я "по здравна каса" че да има екстра кинти за доктора, натъпкват я с лекарства за да се отчете дейност и оффцата излиза от болницата ни жива ни умряяла ... и си вика .Беее, как за малко щях да пукна от тоя коронестия вирус ...

20

славянин

преди 2 години

Каква долна антиваксърста пропаганда, служителите на сзо-то са ангели и мислят единствено за нашите здраве и живот!

19

Анонимен

преди 2 години

Не бе, сигурно само са ги ваксинирали, ама те не са разбрали.

18

Анонимен

преди 2 години

Blike Lives Matters, немам нищо против чернокожите, разбирам, че повечето изглеждат грозни в лицето на белите, ама с пропаганда не се постига нищо, просто се забавя омразата която следва :))) Ако е по естествен път, тоест да проумееш, че черния е достоен, така да, ама пропагандата им скапва всичко :)))

17

Анонимен

преди 2 години

И като си додохме на думата, ко стана с еболата? Изпари се изведнъжки в небитието. Да не стане така и с коронавируса, не дай си Боже?

16

ха ха

преди 2 години

Жертвата доброволно отишла с човека до хотела, съблякла се и той я изнасилил?!?! :)))))

15

Анонимен

преди 2 години

Престъпна организация!