30

Анонимен

преди 2 години

Щото пък знаете как да го изкарате при хубаво време. Това са абсолютни партийни некомпетентни парашутисти начело с най-големия Радо шишарката.

29

Смех,

преди 2 години

След дълго умуване, Радев реши че виновникът за положението е Хан Кубрат. Поради управленческата си некадърност и неспособността си да отблъсне татарските нашествия се е наложило българите да се изселят от Крим и днес да живеят в местност, където засядат кораби!

28

Ами то..

преди 2 години

Доброто време мина през първата седмица, през която служебното правителство не предприе абсолютно нищо, до момента, когато от ГЕРБ не изтърпяха, и задвижиха въпроса ! Те не били "пирати"... !!(?)! Абе хам сал ак, тук става въпрос за опасен товар, какви пирати..., какви глупости... те гонят теб !?! Хайде вън....бързо..,къш..,къш.... дим да ви няма..!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, сега четох прогнозата за 2022г, през юли времето се очертава да е много добро, тогава ще продължим с операцията

26

Анонимен

преди 2 години

Добре че се развали времето да имате оправдание поне

25

Анонимен

преди 2 години

Как се управляват кораби НЯМАМ НИКАКВИ УМЕНИЯ, НО ЧЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ТОЗИ КОРАБ БЕЗОПАСНО ДА СЕ РАЗТОВАРИ , НИЕ ИМАМЕ ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА! ИМАМЕ АРМИЯ!ИМАМЕ ПРИСТАНИЩА !ВСЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ ТЕХНИКА! НЯКОЙ ПОМНИ ЛИ КАК СЕ ОХЛАЖДАХА ЦИСТЕРНИТЕ КОГАТО СТАНА КАТАСТРОФАТА изгоряха къщи, ЗАГИНАХА хора !КАК ББ СТОЕШЕ В СЕЛОТО ЗАЕДНО С ПОЖАРНИКАРИТЕ?НЯМА ДА НАМИРИТЕ ПО-РАБОТЕН И ЧОВЕЧЕН ОТ ББ!ЧЕРВЕТИТЕ ДА ЗАПОЧВАТЕ ДА ПЛЮЕТЕ!

24

Анонимен

преди 2 години

Червения в коментарити си личи по злобата.

23

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИЦИ! СЧУПИХА държавата за 4 месеца! ПЕТЕЛА СЕ ДУЕ!КУКУРИГА И ПРЯСКА С КРИЛЕ!МЕДИИТЕ НАЛИ СА СВОБОДНИ ПРОКОПИЕВ ИМ ПЛАЩА ДА ХВАЛЯТ КОЛКО Е УСПЕШНО СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И КАК КОКОРЧОВЦИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С РАДЕВ !ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ТОЛКОВА БЕЗОЧЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ ХОРА!УСПЕШНИ!ЗАРАДИ ТОЗИ УСПЕХ ИСКАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ ПРОМЯНАТА! ДАЖЕ % ИМ ПОРАСНАЛ!ЗАЩОТО СА УСПЕШНИ

22

Анонимен

преди 2 години

И аз чета че забраняват достъпа на журналисти и пречат да се снима. Вероятно се гласят да изсипят част от торта във водата.

21

Анонимен

преди 2 години

Миг 29 най-големия кошник. Навсякъде чета как биват свалени или патат сами. За нещастие един достоен Българин си замина заради смотания съветски кошник.

20

Чубака

преди 2 години

Бойко е виновен и за лошото време!!! Нали бе смрадев??

19

Анонимен

преди 2 години

Epic fail.

18

?!?

преди 2 години

Един пилот герой успя да защити честта на българският пилот и да свали мишената. Един български офицер успя да защити истината и плати с живота си за това. Едни български министри си мият ръцете с предишните, с лошото време, с липсата на някакъв закона, с липсата на техника, с изпълнителите на операцията. Все едно са Египетски богове и работа на смъртните си е тяхна работа - Наглост. Аз няма да простя, защото знам как се върши отговорна работа за родината.

17

Анонимен

преди 2 години

До до 9А допреди два дни вълни нямаше никави и пак нищо не направихте!

16

Анонимен

преди 2 години

Хората на Радев са забранили достъпа на журналисти и граждани до брега до кораба, за да не снимат. В момента има силно вълнение и корабът се люлее.

15

?!?

преди 2 години

1. Като ресорен министър всяко действие и бездействие на подчинените му е негова работа и отговорност. 2. Морска администрация не е във Варна , а в София. Да не казва, че едната ръка не знае какво прави другата.3. Или можеш да защитиш територията, екологията и цялостта на България, или не можеш! Другото е оправдания на заггубеняците!

14

Анонимен

преди 2 години

Евакуирайте екипажа и оставете без надзор кораба ,братчедите ще разтоварят азота без грам да падне в морето и от кораба няма и болтче да остане,я що желязо е!

13

Анонимен

преди 2 години

Той Радев затова иска втори мандат, за да може да извади кораба до края на 2026 г.!

12

Анонимен

преди 2 години

Личев лъже, никой не може да знае товарът в чували ли е, или в насипно състояние.Така като гледаме кораба не може да се установи нарушението.Освен това не е работа на държавата да освобождава заседнали кораби,за тази работа си има застраховател и собственик на кораба които наемат специализирани фирми !

11

Анонимен

преди 2 години

Винаги може да се намери оправдание и когато това е норма после има нацупени, че не им вярват. :(