36

Наблюдател

преди 2 години

А няма ли да е по-добре тези усилия, които ще прахосат по измисленото престъпление на бабата, да бъдат насочени към някой истински проблем на Германия като например депортиране на милионите нашественици от ислямския свят, които насилват и колят млади германски деца - момичета и момчета? О, не, естествено, за господарите на Германия, които носят шапчици, за истинските проблми на Германия не им пука. Те мразят Германия и искат да я видят не само унизена, както сега, но и мъртва.

35

vvv

преди 2 години

"Поради напредналата възраст на съдещите, никой от тях няма да попадне в затвора." - ех, този гугъл транслейт !

34

Анонимен

преди 2 години

Тези еврогейове направо изтрещяха!Психясаха света с купища извратености! Нямат нито страх,нито грях от БОГ! Да преследваш и съдиш хора на по 90 и 100год. си е чиста побъркация! При положение ,че хиляди престъпници и главорези,които взривяват и убиват ежедневно хора се разкарват на свобода из немско,те тръгнали да се гаврят с възрастните хора! Това е срам и позор за тъй наречените демократи и уж демократична Европа!!! Жалко ,тъжно и срамно падение!!!

33

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Много е дълга темата и много трябва да четете ама NAZI идва от ашкеНАЗИ.... Осребриха си я тая война сто пъти тия . И продължават... Де що им е комшия затриха - Ирак,Либия,Египет и Сирия - страната със най стария град Дамаск затриха тия.

32

Не на ционизма

преди 2 години

Самата тази "новина" е не само абсурдна, но и доказва за всеки нормален човек, с повече от 5 мозъчни клетки, какви мерзавци са юдеите, какво лукаво племе са и как нямат нито морал, нито страх от Бога от Библията. Вероятно защото техния бог е друг. Да тероризираш 96 годишна жена за тях е мед за душата! Както и жертвоприношенията на деца, които правят ежедневно в окупирана Палестина.. Но това е табу, юдея е свещена кравичка и не може да прави лоши неща, според юдейските, т.е. всички медии.

31

Deutsch

преди 2 години

В заглавието пише "издирват", а в статията пише - "по късно заловена".Айде уточнете се.И гермаците са нацисти - италиянците са фашисти. В Германия не е имало фашизъм.

30

Анонимен

преди 2 години

Защо не са осъдили още главатаря на тези нацисти предизвикал войната по закона Магнитски-за корупция и нарушаване на човешки права,като именно той и бандата му с шайките около тях заради и поради корупцията по тогавашно време и преди това щото главатаря с бандата са се цанили още от 1932 г. и след туй са сменяли само шайките с които заедно нарушиха на всички тези убити и пострадали човешките права,че в сегашно време както с Магнитски,а са кръстили тоз закон на негово име,значи и те са замесени.

29

Анонимен

преди 2 години

Виждам некви фашисти да си защитават бабичката с кървави ръчички?Да си я взимат и да си я гушкат докато я разстрелват!

28

Камика

преди 2 години

Фашистите не са хора.Няма лошо да се тепЯт Може и с камънаци.

27

Йехова

преди 2 години

За такива неща давност няма Кофти работа.Смърт за фашизма!!!

26

Мангъра

преди 2 години

Пич тези баби карат колела и са всяка година на Майорка... Каква деменция

25

дедо Ташунко

преди 2 години

Тази бабичка днес, е била на 18 г. - секретарка тогава. От нея нищо не е зависело, а и тя нищо не е разбирала, била е дете. Срамота е днес да тормозят хора, които гонят 100 години и са вече с деменция. Повръща ми се!

24

Анонимен

преди 2 години

"...Джон Демянюк, бивш пазач на концлагера Собибор, който през 2011 г. беше осъден да съдейства за убийствата на 28 000 души..."===Олеле, Нело, мислиш изобщо като пишеш?!?!?!??! "Осъден да съдейства за убийствата"???? Майко мила!

23

Факт

преди 2 години

Виждате как в Германия продължават с денацификацията, а в България демутризацията още не е започнала.

22

Granik

преди 2 години

То бабето вече от деменцията , не помни точно в коя война е участвала. Сигурно си мисли ,че е била секретарка на Наполеон.

21

Saki

преди 2 години

Не мога да ги понасям тия немци.

20

Лили Иванов

преди 2 години

Все дълголетни тия убийци. Участвали в убийството на хиляди хора и сега доживели по 100 години ,за тях продължават да се грижат и да им бършат ....задните части в старческите домове презираните от тях славяни .

19

.

преди 2 години

Оставете жената на мира бе

18

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА Е ЛОВ НА ВЕЩИЦИ!! ИМАЛИ СА ЗАПОВЕД ДА ГО ПРАВЯТ И КОЙТО НЕ СЕ ПОДЧИНИ ГО УБИВАТ! НЕ ЗНАМ КАКВО Е БИЛО НАКАЗАНИЕТО ЗА ДЕЗЕРТИРАНЕ НО СИГУРНО И ТО Е БИЛО СМЪРТ ПРИ НАЦИСТИТЕ!

17

Анонимен

преди 2 години

Алоооо! Направи справка в Гугъл. Вернер фон браун ВИнАГИ е бил само учен от висока класа. Занимавал се е с проектирането и производството в немското ракетостроене. И никога не е убивал хора.