7

Анонимен

преди 2 години

Сетила се Мара,да се ....Нали това й обясняваха миналата година. Системата ни не е пригодена да издържи голям натиск от заболели и се заложи на мерките. Ама омбудсманката си е антиваксърка . Сега лее крокодилски сълзи

6

Анонимен

преди 2 години

В медицината се лекува по алгоритми и никой лекар не излиза от тях, защото ако пациента умре ще е виновен лекаря и ще могат спокойно да го съдят. Лошото за тези с купени сертификати е, че има разлика в алгоритъма на лечение за ваксиниран и неваксиниран. Реално ги лекуват като за ваксинирани с антитела, а те не са. Което означава много голяма вероятност за смърт в болницата. Влезе ли такъв човек в болница е почти сигурен пътник. Копирайте и поствайте постоянно този пост, за да спасите живот.

5

Joro

преди 2 години

Никакви COVID зони за 18+! Никакви безплатни лекарства и изследвания за COVID за 18+!Има ваксини отдавна, който е искал да се ваксинира!

4

СПЕЦ ЗОНИ

преди 2 години

Където се създават ВСИЧКИ условия, за ДА МУТИРА ВИРУСЧЕТО браво и хвала.

3

Анонимен

преди 2 години

Никакви лекарства и никакво лечение, според тези няма вирус, имаха възможност да се ваксинират.

2

Анонимен

преди 2 години

Е как няма? Я вижте как министъра на здравеопазването се бие в гърдите, че се справят.Пак ни вкараха в зоната на здрача тия комунисти, ама мазно така, та болшинството да не се усети че го обладават.

1

то пък

преди 2 години

щот валяло от желаещи