19

до 19

преди 2 години

На тебе май не ти е ясно Царска България колко тежко е била въоръжена и каква заплаха е била? Очевидно не ти е. После бай ти Тошо избива до крак качествените хора и се раждат бачкаторите без акъл, като тебе, които ринат дъното и по заплащане, и по квалификаци, и по мислене, и по умения. Мерси.

18

Военен хроникьор

преди 2 години

В чест на преизбирането си другаря Радев ще постави минохвъргачки, изтребители и всякаква друга налична военна техника за повдигане на бойния дух на народонаселението! УРА!

17

Анонимен

преди 2 години

Добре че е бил Бай Тошо да купи техника че иначе и това нямаше да имаме. Щяхме да се пазим с лъкове и копия. Или просто да хвърляме камъни. А като се сетим и колко техника нарязаха след 91г. демократите за скрап. Нашата армия беше поне 10 пъти по голяма и по добре въоръжена от сега. Но всичко се унищожи, даже подарихме много оръжия на Македония. А те сега плюят по нас.Сега ще чакаме на НАТО да ни пази. ха Същите тия дето са пускали бомби над България и многократно са ни ограбвали и продължават.

16

Летяща чиния

преди 2 години

А ракетата дето минава С200 ще я показват ли или хората трябва да ходят в Банкя?

15

Фатих

преди 2 години

Това ли е всичко? Елате да ви дадем няколко БЛА ТВ "Байрактар","Акънджъ", "Сакария" , "Хисар" ,"Сунгур"... Да се порадвате малко. Ние турците не ви мислим лошото на българите. От всички съседи ние най-ви обичаме.

14

Анонимен

преди 2 години

Грипен, Миг и Су светят на радара на Ф16-ката като крушки. За пилота на Миг/Грипен Ф-16-ката никъде я няма. По някое време (и то доста късно) вижда ракета как лети засилена към него. Бум. Това е. Дефакто въздушен бой няма.

13

Мнение

преди 2 години

Тая техника е от основаването на ракетните войски

12

някой

преди 2 години

До: номер 11 И американските F-16 бяха последната дума на техниката, най-новия вариант, който дори в Гърция нямат. Проблемът обаче е в цената, която е безумно висока, за разлика от евтините шведски Грипен. А да, Грипена има по-малък обхват на действие и стават само за отбрана, докато американските са идеални за нападение над чужди държави. Интересно, кого ще нападаме?

11

Анонимен

преди 2 години

Поне да ги бяха боядисали в един цвят, нали и без това са само за гледане, тоя сбирщайн дразни окото...

10

някой

преди 2 години

До: номер 7 *** го кажи това на шведите, че Грипен са *** ;-) Ако не те е страх от берсеркерите! А защо пишеш въпросителна на факта че ген. Радев е бивш пилот на изтребител (и тогава си беше вече генерал)?

9

do 7

преди 2 години

И какво купихме вместо грипените? Едно НИЩО! Грипените са шведски, последна дума на модата, доколкото помня офертата вървеше с безплатна модернизация на вече доставените самолети докато се доставят напълно всичките 12.

8

Анонимен

преди 2 години

С 300 ПВО ракетите са добри. Интересно ми е дали тях ще покажат?

7

рон жеръми

преди 2 години

Пак добре че е работен ден, по-малко хора ще ги видят и съответно по-малко ще умрат от... смях.

6

Анонимен

преди 2 години

Още помним как Радев (бивш летец?) ни убеждаваше да купим Гипен ***. Абе по възможност искаше да си караме мигчетата още 40 години.

5

Анонимен

преди 2 години

Не от най-модерните, но през соца имаше стройна и много добре функционираща система от ПВО, като една от базите у нас бе подарък от Брежнев послучай кръгла годишнина на Т. Живков. Като специалист в тази област, обаче ме е боляло сърцето как една от най-модерните за времето си техника бе дислоцирана в село Бояново и направо съсипана от ceляндyrcките старшинки там.

4

Анонимен

преди 2 години

Е може ли да ги показват през работен ден, кой ще ги види след като хората са на работа!

3

само дето

преди 2 години

техническите дивизиони отдавна ги баталясаха.Сега останаха най-много една четвърт от огневите.

2

Анонимен

преди 2 години

С други думи за 30 години демокрация не сме мръднали от онова време. Въоръжението ни което тогава беше на ниво сега е безнадеждно остаряло .

1

ИСТИНАТА

преди 2 години

РЕТРО ПВО ВАЖНОТО Е МУТРИТЕ ДА КАРАТ КОЛИ ЗА ПО 200 БОНА ГЕПЕНИ ЧРЕЗ КОРУПЦИЯ.НЕ МОЖЕ ДА СЕ УСЕТЯТ ЧЕ ТАКА ОЩЕТЯВАТ НАРОДА СИ И БЪЛГАРИЯ.