39

Анонимен

преди 2 години

Подобни системи са били ефективни за самолети от преди 30 40 години, сега стават само за тренировки на "войската". Пиша го в кавички щото имаме повече генерали отколкото войници, а генералите освен да си чешат генералските топки докато не стане време да си вземат генералстана заплата генерално не стават за нищо друго.

38

Някой

преди 2 години

Всички тия с изключение на С300 може да отидат незабавно на ***. С125 е воювала още в корейската война например.

37

Щирлиц

преди 2 години

Ще покажат ф-16,по-точно рисунки на това чудо на техниката,което пази родното небе.

36

Анонимен

преди 2 години

F16 ще ги покажат ли, или само двупотопна техника?

35

SS

преди 2 години

С тия зенитно ракетни системи дето ги имаме на въоръжение ,ако не дай боже стане война ......?!

34

Krom

преди 2 години

Тук "най-новото" е на 40 + години. Не знаех, че имаме "изтребителна авиация". Така ли казваме на двата Миг-а? Или броим и швейцарските "Месершмит"-и? Станахме като вица за албанската военна мощ - дето албанците предоставили половината си военна мощ на ООН, и докато всички ръкопляскали - председателя казал ".. я не хитрейте, а дайте и другия танк..". Само дето сега ние ги заместихме успешно. Разпада на българската армия е едно от най грозните престъпления на политиците ни.

33

Krom

преди 2 години

До Анонимен 22 - така ли ти разказа дядо - Активен борец срещу фашизЪма? Те всичките червени лапачи така разказват, не го слушай. Вземи та прочети малко. Писмени източници има. Не е необходима истината само от БКП да идва.

32

АБГ де е?

преди 2 години

А Агенцията за борба с градушките що не е там?

31

За 3 часа

преди 2 години

Ердоган ако иска ще отцепи половината България за 3 часа. Е това е армията. А нато ще гледат и ще цъкат както правят за Кипър. НАТО както каза Макрон е безмозъчна структура.

30

До анонимен по долу

преди 2 години

Рабрах, че са изкупили всички телевизори Опера от селата и така поддържат системите

29

Анонимен

преди 2 години

Едно време като служих в казармата бях на комплекс "Волохов". Ако още се пазим с такава техника не ми се мисли. Това е техника от 1960г приблизително и ако не ме лъже паметта е модернизирана веднъж от руснаците, но си остава същата. Като зачетох статията си помислих, че изкарват техника от Военно историческият музей, а тя била още на въоръжение. Докъде се докарахме само.

28

Топки

преди 2 години

За да имаш топки трябва да си коч. А наще военни са натовски пу..ки с руска музейна техника

27

Saddam

преди 2 години

Трябва тихо да пазите. Какви самолети. Една лодка с изкуствен тор не може да разтоварите. Какво значение колко самолетаще имате, като нямаш топки да ги ползваш, аланколу?! За война най-важното са топките. Саддам хвърли 39 ракети по Израел. И каза: всички други арабски държави, да ви видя, хвърлете една да станат 40, аз хвърлих 39. Никой не посмя. Не защото нямат, а защото нямат топки. Сега разбра ли какво е? Има държави и народи с топки, и такива без. Колкото и ракети да имат.

26

На снимката

преди 2 години

На снимката е Куб, украинска система направена срещу за борба с пътнически самолети

25

Музей

преди 2 години

Те Волхов и Нева са втората и трета система внесени в България, Що не извадихте и Двина за да може музея да е пълен?

24

Анонимен

преди 2 години

За да има някакви минимални шансове при война сега, България се нуждае от най-малко 400 самолета Ф-35. Не 4, не 6, а 400 броя. Само купуването им ще ни направи най-заборчнялата държава в света, а обучението на поне 1000 пилота и поддържането на тази техника ще фалира България.

23

откъде лампи

преди 2 години

Откъде лампи за Волхов и Нева? Ако нямате имам един телевизор Опера на село мога да ви го дам за части

22

До 21:

преди 2 години

Т.н. "царска българия" е имала 80% селско население, което се е къпело един път в годината у задния двор на легеня или във външния нужник. Тези хора не са знаели какво значи бельо, а най-учените са били с четвърто отделение. Пълна мизерия. Повечето от царските офицери са били пиянки, не че комунистическите и тези сега са различни. Имало е и изключения, но повечето от тях са загинали като са се жертвали при бомбардировките на САЩ и Англия.

21

Родолюбец

преди 2 години

Мушмоло,България е била въоръжена модерно до Ньойския договор,след това любимите ви западни обратни не са давали ние да се въоръжаваме !!!!Като сега!!!А сега ни превърнаха и във фронтова държава-руснаците от Варна са на 400 км!?

20

Анонимен

преди 2 години

какви оръжия бълнувате? Царска България е била една една селска и безкрайно съсипана фалирала държава потънала в дългове и мизерия. Загубили сме всички войни и трябва да дадем златния си резерв на САЩ. Когато комунистите идват на власт тогава започва растежа и прогресът. Преди това не имало нищо тук. Хората още са газили в калта, не са имали ток. Още са били на каручки с магаренца и са живеели в кирпиченки измазани с кравешка тор.