35

Лудко

преди 7 месеца

Колко нежно звучи "малко над 150", а? Абе на тая бройка трябва да затворите квартала, бе умници! 150 калпака като плъзнат по улиците ко прайм? Ами на тея 150 семействата им как са, а??? май трябва да умножим х2 х3 или х4, а???? Сега вече може да се употреби думата епидемия!

34

Анонимен

преди 7 месеца

#6 Колкото по-бързо отидеш на психиатър, толкова по-добре за форума! Това че си фен на Мангъров, не значи, че имаш дори и минимална представа и знания по медицина! Спри да пишеш неверни неща, лъжеш хората, Господ няма да ти го прости!!

33

Анонимен

преди 7 месеца

29 Не си ли ваксиниран? Какво врещиш толкова? Бегай се боцнеш да се успокоиш малко.

32

Анонимен

преди 7 месеца

Тестовете им го говорят.

31

Анонимен

преди 7 месеца

Не си пращайте децата на училище! Аз никога не бих позволил на моето дете да бъде тествано! Просто ги извадете от училищата и никога повече не ги пращайте при непознати педофили, които ги тестват!

30

Разум Даскалски

преди 7 месеца

Всички заеха, че училищата и детските градини са ОГНИЩА на ЗАРАЗИ и въпреки това хората се правеха, че уж НЕ ГО РАЗБИРАТ. Трябваше мерки ИЛИ да НЕ ХОДЯТ изобщо ИЛИ тези които искат да ходят присъствено задължителна ваксинация. Просто и елементарно е, но ние имаме КРАТУНЦИ за УПРАВНИЦИ.

29

Анонимен

преди 7 месеца

На този сеяндур дето се прави на дирек-тор някой разбрали му бръщолевенията. Каква ротация бе сеяндур. Пращай децата вкъщи че ще пламне всичко. Покрай децата ще се заразят родителите им покрай родителите колегите им покрай колегите им семействата им и ще стане кон върху кокошка. Абе в таа кучина освен бовно развиващи се и оли.гофрени други има ли. Май НЕ.

28

пена

преди 7 месеца

Искахте Радеф? Ето ви Радеф!

27

Анонимен

преди 7 месеца

*** какво са ви виновни децата? Лятото те къде бяха? На Марс? Нали пак по цял ден бяха заедно и нямаше пикове нямаше нищо. Сега си има леки настинки, ама всичко е Кромид. Шашкaлници. Стойте си в къщи като се страхувате.

26

Пунта Мара ЗАЩО?

преди 7 месеца

Защо така? Учителите антиваксъри ли са? Що не са се боцнали? Министърчето на МОН какво прави нали имаше гениална схема и план за обучение. Явно намирисва на нулева учебна година и децата да си играят вкъщи на игри онлайн.

25

тя

преди 7 месеца

Стига с това -"децата, децата " -говорим за ученици !

24

Реалността

преди 7 месеца

До 8 хайде да не слагаш думичката "всички" !!!!! Всяко стадо знаем какво има!!!Повечето учители и ученици си искат ПРИСЪСТВЕНО!!!!

23

Анонимен

преди 7 месеца

До това водят радевщините.

22

Анонимен

преди 7 месеца

"Да защити децата", а учителите да мрът ! Дой ще учи учениците , пардон "децата" !?

21

Трън

преди 7 месеца

До 18 - не са заразени а карантинирани !!! Разбирай няколко болни деца и цели класове по къщите . Промиване на мозъци

20

Тралала

преди 7 месеца

Заразени или карантинрани? РЗИ ще провали и тази учебна година

19

Анонимен

преди 7 месеца

Писах преди месец че децата не трябва да учат присъствено а онлайн ама няма кой да чете. Децата откакто тръгнаха на училище вируса започна да върлува. Това много добре го знаеха сеяндурските управници но го направиха нарочно за да се заразят всички и населението да се намали. Според плана Ран-ът още преди 20 години трябваше да сме останали под пет милиона. 20 И 30 годишните нищо незнаят за този план Ран-ът. Две поколения са в неведение и се чудят какво става и защо живеят в мизерия.

18

О, божке

преди 7 месеца

Малко над 150 деца и десетина учители са заразени. Тези са пълни отличници. Защо не се опазиха като отварят прозорците на 15 минути, какъвто е съвета на МОН? Направо да провеждат часовете навън, увти като буби. То ще се стопли за "индийското" лято.

17

Анонимен

преди 7 месеца

И какво лошо има да се работи ,,онлайн,,?Колко професии изискват изцяло присъствено обслужване. Май вече няма такива.

16

Трън

преди 7 месеца

До Ватман - пак в столично училище 12 деца от класа на детето ми и то включително се натръшкаха с температура , кашлица , сополи. На всички тестът за корона е отрицателен. Обикаля си грипче обаче статията така представена е изключително манипулиращаа - налива вода в мелницата на паникьорите . Голяма драма ...