33

Анонимен

преди 2 години

#6 Колкото по-бързо отидеш на психиатър, толкова по-добре за форума! Това че си фен на Мангъров, не значи, че имаш дори и минимална представа и знания по медицина! Спри да пишеш неверни неща, лъжеш хората, Господ няма да ти го прости!!

32

Анонимен

преди 2 години

29 Не си ли ваксиниран? Какво врещиш толкова? Бегай се боцнеш да се успокоиш малко.

31

Анонимен

преди 2 години

Тестовете им го говорят.

30

Анонимен

преди 2 години

Не си пращайте децата на училище! Аз никога не бих позволил на моето дете да бъде тествано! Просто ги извадете от училищата и никога повече не ги пращайте при непознати педофили, които ги тестват!

29

Разум Даскалски

преди 2 години

Всички заеха, че училищата и детските градини са ОГНИЩА на ЗАРАЗИ и въпреки това хората се правеха, че уж НЕ ГО РАЗБИРАТ. Трябваше мерки ИЛИ да НЕ ХОДЯТ изобщо ИЛИ тези които искат да ходят присъствено задължителна ваксинация. Просто и елементарно е, но ние имаме КРАТУНЦИ за УПРАВНИЦИ.

28

Анонимен

преди 2 години

На този сеяндур дето се прави на дирек-тор някой разбрали му бръщолевенията. Каква ротация бе сеяндур. Пращай децата вкъщи че ще пламне всичко. Покрай децата ще се заразят родителите им покрай родителите колегите им покрай колегите им семействата им и ще стане кон върху кокошка. Абе в таа кучина освен бовно развиващи се и оли.гофрени други има ли. Май НЕ.

27

пена

преди 2 години

Искахте Радеф? Ето ви Радеф!

26

Анонимен

преди 2 години

*** какво са ви виновни децата? Лятото те къде бяха? На Марс? Нали пак по цял ден бяха заедно и нямаше пикове нямаше нищо. Сега си има леки настинки, ама всичко е Кромид. Шашкaлници. Стойте си в къщи като се страхувате.

25

Пунта Мара ЗАЩО?

преди 2 години

Защо така? Учителите антиваксъри ли са? Що не са се боцнали? Министърчето на МОН какво прави нали имаше гениална схема и план за обучение. Явно намирисва на нулева учебна година и децата да си играят вкъщи на игри онлайн.

24

тя

преди 2 години

Стига с това -"децата, децата " -говорим за ученици !

23

Реалността

преди 2 години

До 8 хайде да не слагаш думичката "всички" !!!!! Всяко стадо знаем какво има!!!Повечето учители и ученици си искат ПРИСЪСТВЕНО!!!!

22

Анонимен

преди 2 години

До това водят радевщините.

21

Анонимен

преди 2 години

"Да защити децата", а учителите да мрът ! Дой ще учи учениците , пардон "децата" !?

20

Трън

преди 2 години

До 18 - не са заразени а карантинирани !!! Разбирай няколко болни деца и цели класове по къщите . Промиване на мозъци

19

Тралала

преди 2 години

Заразени или карантинрани? РЗИ ще провали и тази учебна година

18

Анонимен

преди 2 години

Писах преди месец че децата не трябва да учат присъствено а онлайн ама няма кой да чете. Децата откакто тръгнаха на училище вируса започна да върлува. Това много добре го знаеха сеяндурските управници но го направиха нарочно за да се заразят всички и населението да се намали. Според плана Ран-ът още преди 20 години трябваше да сме останали под пет милиона. 20 И 30 годишните нищо незнаят за този план Ран-ът. Две поколения са в неведение и се чудят какво става и защо живеят в мизерия.

17

О, божке

преди 2 години

Малко над 150 деца и десетина учители са заразени. Тези са пълни отличници. Защо не се опазиха като отварят прозорците на 15 минути, какъвто е съвета на МОН? Направо да провеждат часовете навън, увти като буби. То ще се стопли за "индийското" лято.

16

Анонимен

преди 2 години

И какво лошо има да се работи ,,онлайн,,?Колко професии изискват изцяло присъствено обслужване. Май вече няма такива.

15

Трън

преди 2 години

До Ватман - пак в столично училище 12 деца от класа на детето ми и то включително се натръшкаха с температура , кашлица , сополи. На всички тестът за корона е отрицателен. Обикаля си грипче обаче статията така представена е изключително манипулиращаа - налива вода в мелницата на паникьорите . Голяма драма ...

14

Родител

преди 2 години

Да минат на ротация за две седмици и после пак в клас! Изобщо да не минават с номера за болни учители, дето ги е страх да преподават присъствено! Имаха предостатъчно време да се ваксинират ако не са го преболедували "великия" коронавирус! Никакъв онлайн повече!