53

Зиг

преди 2 години

Момент! Малко на 150 деца са заразени (както пише в заглавието) или малко над 150 деца не са на училище заради карантина (както пише в текста на статията). Защото, между двете може лесно да има разлика от около 140 деца. Или няма значени, важното е да има гръмко заглавие.

52

оставка калинки!

преди 2 години

Тотален провал на Кацаров. Трябва незабавно да бъде арестуван

51

Чоко

преди 2 години

Последната мантра беше, че почивали такива хора, които си били купили фалшиви сертификати. И защо бабите от пред блока да си купуват такъв сертификат, на цената на една пенсия, при положение , че не се изисква никъде ?

50

Стамат

преди 2 години

До ТинейджърЩе имате и вободно време да ходите по погребения на баби. Ама нищо, важното е да сте щастливи :)

49

Алибегов

преди 2 години

Добре дошли мили деца в нашите заведения и клубове освен моловете елате и при назе. Преди вечерният час може да купонясвате при нас ще има и специални детски наргилета за пушене и всякакви забавления. Бизнеса трябва да ни работи и да пичели.

48

Чоко

преди 2 години

Тракайте минуси, това да ви е проблема.Първо , ваксините щяха да ни отърват от вируса. Оказа се че, не е така. Второ, ваксините щяха да ни предпазят от заболяване. Оказа се, че не е така. Трето, ваксините нямаше да доведат до летален край. Нека го обяснят на роднините на ваксинираните, умрели вчера.

47

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ СА ХВАНАЛИ СХЕМАТА С ФАЛШИВИТЕ ТЕСТОВЕ ДА ИЗКРЪНКАТ ВАКАНЦИЯ...

46

Тинейджър

преди 2 години

Това е супер идея, за да се пуснем във грипна ваканция трябва да се организираме заразените да ни дадат вируса да го разнесем нарочно за да ни пуснат. Ще имаме време свободно да ходим по молове и заведения.

45

Опасни са децата

преди 2 години

Тези заразени деца ще заразяват всичко и да не говорим като влязат в градският транспорт и моловете тези деца супер заразители ще заразят и убият много възрастни хора ще станат деца убийци. Възможно е и заговор между децата тоест едно заразено нарочно да отиде в друго училище за да зарази цялото даскало за да освободи от присъствия своите приятелчета. :-)))

44

Лудко

преди 2 години

В никакъв случай НЕ ЗАТВАРЯЙТЕ училището!!! Даже предлагам тези 150+1о да проведат няколко изнесени часа по моловете ........ и да се свършва тая мъка! Лудница.бг

43

Анонимен

преди 2 години

ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ЗА НАКАЗАНИЕ! НИКАКВО ИЗЛИЗАНЕ, ГА ДОВЕТЕ! И МАСКИ МАСКИ, МАСКИ! И НАЙ- ВАНОТО- ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ! 3 ПЪТИ! 4 ПЪТИ! ВСЕКИ МЕСЕЦ - ВАКСА!

42

Няма бе

преди 2 години

Те хората от служебното ги пуснаха в училищата, щото няма проблем. Отделно, сега имаме по 2100-2500 на ден, но няма проблем. Витошка е пълна, моловете са пълни. Пука им за народа, искат да се ваксинираме. Ама тези две неща нещо си противоречат, ако ти пука за народа няма да мислиш за предстоящите избори, а ще затвориш това което е необходимо както 3 пъти вече беше направено. Като стигнат 5000+ на ден, тогава болниците ще преливат и познайте чия оставка ще се иска?

41

Чоко

преди 2 години

Училищата трябва да останат отворени, както и детските градини. Който е болен си стои вкъщи и се лекува. Като оздравее, пак на училище. Пълно безумие да ликвидираме цяло поколение, заради една хрема и кашлица.

40

Анонимен

преди 2 години

Това даскало е известно с протикварската си лакейска политика. А директорката макар да е с външни полови белези на мъж, я шляпаха по баджака в жипката. Та сега нищо чудно да е поредният им спектакъл.

39

Анонимен

преди 2 години

ФЕЙК.БГ...ТОЛКОВА ЗАРАЗЕНИ ЗА 1 ДЕН... ТО ЗА ЦЯЛА БГ СА НЯМА 1000 ДУШИ, В ТОВА УЧИЛИЩЕ -150!!

38

Анонимен

преди 2 години

Дайте да ги *** тези деца направо. Какъв развъдник на ковид са!!!! Ей вакси, що се панирате толкова нали сте с по два щита, па някой вече и с три. Кротнете се малко.

37

Анонимен

преди 2 години

37 *** нали делтата била много заразна? 100 пъти от алфата? Значи и навън щяха да се тръшкат? *** имате ли глави на раменете? С нещо да мислите?

36

Реалността

преди 2 години

До 27... Правиш ли разлика от играта навън и затворени в класна стая 20-30 ученика 6 часа ??? Май не си ходил на училище!

35

Не е нужно тестване

преди 2 години

НУЖНО Е който иска детето му да ходи присъствено да бъде с всички необходими ваксини и включително Ковид ваксината с две или три дози. Това е и ТАКА СЕ ПАРВИ в цивилизованите държави. ДЕЦА СА СУПЕР ЗАРАЗИТЕЛИ и е ДОКАЗАНО.

34

Лудко

преди 2 години

Колко нежно звучи "малко над 150", а? Абе на тая бройка трябва да затворите квартала, бе умници! 150 калпака като плъзнат по улиците ко прайм? Ами на тея 150 семействата им как са, а??? май трябва да умножим х2 х3 или х4, а???? Сега вече може да се употреби думата епидемия!