12

Балчик

преди 2 години

Ако ще да го разстрелят ,а не уволнят няма кой и как да спаси положението ,защото предадохме за скрап,единственният морски спасителен кораб Перун.Както каза първият му капитан Гечев тогава,,Само Господ да ни пази,от тежък морски инцидент,защото вече не разполагамес никакво средство за спасяване!

11

Анонимен

преди 2 години

Тия в тая служба нищо не са свършили от десетки години. Така и ги пенсионират като п а разпит. И

10

Анонимен

преди 2 години

Морето беше спокойно 8 дена, през което време този тюффлек си е барак лешниците. Факт!

9

Анонимен

преди 2 години

Oooo то Венци Иванов е върхът на простотията но мама е БСП активист Да живеят БСП подлизурковците

8

Анонимен

преди 2 години

До9. Как какво е виновен. Нали му плащат да върши работа. Като няма техника/ инструмента/ няма и правилата . Защо е на работа?? . Да трупа стаж и да ходи по лични работи през работно време.

7

Сандански

преди 2 години

Какво е виновен директора на Морска Администрация, че България няма техника за подобна дейност.Защо не уволняват директора на Природни паркове, всеки път като умре турист, защото не е извозен с хеликоптер?Страхотна логика на министъра. Опитаха с кран, не става. Морето е бурно, не може и какво да закараш там, защото и то ще потъне. В България като стане проблем, вместо да търсим решения и бъдеща превенция, всеки търси кого да уволнят.

6

някой, някъде

преди 2 години

4 бала <=> 250 см височина на водна вълна, 8 бала <=> водна вълна висока 14 м; идейно ако е спасителна лодка, със собствен неповреден двигател и зареден горивен резервоар, с радиостанция със изцяло заредени и годни батерии за осветление и захранване на радио-връзката, с изцяло защитена от атмосферна и обкръжаващ я воден басейн динамично движеща се маса , биха имали по-голям шанс да стигнат до брега , успех, късмет,живи и здрави

5

сигурно

преди 2 години

Вси4ки тези са от калинките на боко !!

4

Анонимен

преди 2 години

Завършен гербер - дебел, мазен, мързелив и некадърен

3

MaйMyнaтa

преди 2 години

Карадаиь саботира Радев, и се энае эащо. Кораба е тypcки, и съмнение няма!!

2

Анонимен

преди 2 години

Поредната Калинка на радев си отива

1

Анонимен

преди 2 години

Пишете под снимките някакви имена, бе! Сега откъде да го знам тоя уволнения директор ли е или новия на снимката? Като го гледам как се е уял, най-вероятно е уволнения.