14

макроница

преди 2 години

Макрон едва ли ще сглупи да занимава избирателите си с кандидат-членството на РСМ. Да ги убеждава колко е нужна на ЕС бедна, раздирана от вътрешни противоречия и корумпирана държава. И тя да увисне на врата на френските данъкоплатци, които да им плащат масрафа. Не вярвам да го направи!

13

бг

преди 2 години

научно доказано е че армията на Александър Македонски се е състояла от гей двойки той самия също има мъже любовници.Защо македонците настояват да са днешните им наследници не разбирамда не би да са правени у дупе. Тогава трябва да сменят цветовете на вентилатора с цветовете на дъгата.

12

да ама не

преди 2 години

Не искат да се опезпаратизят от сръбска агентура и от антибългарска кир , а искат да спят в европейски бели чаршафи

11

Анонимен

преди 2 години

Още албаномакедони не се нуждае Европейският съюз. Още гладни гърла за хранене и да усвояват еврофондове. Нидерландия и Дания също са против Новите *** от Албадония и Макелбания.

10

Ха ха

преди 2 години

Микидонците ще видят ЕС през крив Макрон .....

9

Анонимен

преди 2 години

Макарона първо трябва да го изберат а и след провала на сделката с австралийските подводници чесно казано никой не го базари много

8

Дар от БОГ

преди 2 години

Живко от Варна всъщност се мъчи, трябва да му помогните да живее добре и да е истински щастлив !

7

Зозо

преди 2 години

Хахахахааа, тоя анализатор може да прави като вентилатора. ЕС не е СССР или Коминтерна. Ай сиктир!!! ЕС ще го гледате по ТВ само. Долни сърбомани, пропаднали.

6

Анонимен

преди 2 години

Сиреч преизбирането на Макрон минава през БЮРМ, всеки французин всичко му е добре и само БЮРМ в ЕС му липсва.

5

Анонимен

преди 2 години

Кирияс е умен ,но трябва да се съобразява с това,какво иска да чуе обикновения народ в СМ.За това и се получават такива глупави изказвания.

4

Анонимен

преди 2 години

Тия ФИРОМ не са готови за ЕС. Къде се бутат? Имат нерешени спорове със съседи само усукват и увъртат като пандемици, а после други им криви, че не изпълняват условията.

3

Ноби

преди 2 години

тия пък защо си мислят, че езика е най-големия спор ? кажете как се нарича царството на Самуил. сръбски мекерата, да беше жив Ванчо

2

Анонимен

преди 2 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">"Той или ще покаже решителност и лидерство за Съюза, особено за ускорената интеграция на Западните Балкани, за което французите могат да го възнаградят с нов мандат, или ще продължи да нанася геополитически поражения, да изнася протестни речи и да оттегля посланици", твърди Кирияс.------------- По-голяма глупост не бях чел скоро.

1

Анонимен

преди 2 години

за тва с яйца се почва, а докъде ще стигнат почитателите му, времето ще каже ;)