21

Life или жизнь

преди 3 месеца

Руснаците нямат място тук на Балканите. Русия да си стои в Сибир. Св. Св. Кирил и Методий не са руснаци. въпрос на време е руската федерация да се разпадне. Сибир е Китайски вече. Абе смърт на руските *** в Република България. Смърт на мутрите...П.С. Смърт на болшевиките от МВР...................

20

Анонимен

преди 3 месеца

А пак в България за седмица от Ковид починаха 500 човека ,а за година от Ковид починаха 20 700 човека и публично застреляха човек в центъра на София.Мисля ,че е много важен този натиск и какво пише на негоЩе се промени всичко като бъде оправен.

19

Анонимен

преди 3 месеца

Отказахте се от гръцка македония и Сашо Македонски,но имате претенции към пиринска македония?Що така,бе мимета.Утре ще искате и Пловдив,чието старо име е Филипополис- на Филип Македонски.Македония е просто област на територията на 3 държави,където някога е имало антично царство Македония.Ако се бяхте кръстили по друг начин,нищо нямаше да ви пречи.

18

пиринско маке

преди 3 месеца

Дедите им бяха на -ОВ, бащите има на -ОВСКИ, а последните вече са на - ОСКИ.Безродници!

17

Анонимен

преди 3 месеца

КАК ТАКА ИЗДИРВАШ НЕЩО,КОЕТО ОЧЕВИДНО ГО ИМА...НАЛИ ТОВА ОТ СНИМКАТА Е "ОРИГИНАЛНИЯТ НАДПИС"...ТОВА КАКВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗДИРЕНО?

16

Анонимен

преди 3 месеца

Македония не съществува, македонец няма такова животно.

15

Анонимен

преди 3 месеца

ПРЕЗ 1904 ГОДИНА НЕ Е ИМАЛО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК В ДНЕШНИЯ СМИСЪЛ НА ПОНЯТИЕТО...НЕ МОЖЕ НЕЩО ДА БЪДЕ НАПИСАНО НА ЕЗИК,КОЙТО НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ ПО ОНОВА ВРЕМЕ!БЪЛГАРИЯ ПАК СЕ ИЗЛОЖИ С ФАЛШИФИКАТ КАТО БИТОЛСКИЯ НАДПИС.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Ха,кой ли платил за това в Македония?Нека да позная от три пъти.С четири букви е партията.Само не знам от коя държава е партията.Дали е от Македония или от България?

13

Анонимен

преди 3 месеца

ПОДОБНИ НАДПИСИ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ИСТОРИЧЕСКА СТОЙНОСТ И НЯМА КАК ДА ДОКАЖАТ,ЧЕ СА СЕ БОРИЛИ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ...ТЕ СА ЗАГИНАЛИ ПРЕЗ 1904 Г.,А НАДПИСЪТ Е НА БЪЛГАРСКА ЛИТЕРАТУРНА ФОРМА ОТ СРЕДАТА НА 40-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК...ПЛОЧАТА Е ПОСТАВЕНА ПО ВРЕМЕ НА ОКУПАЦИЯТА НА МАКЕДОНИЯ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ...

12

Анонимен

преди 3 месеца

Само на избори ни пишете за Македония.В последните 30 години не се пишеше за Македония от колкото в последната година.За три изборни кампании от партиите се похарчиха пари за отрицателни статии за Македония,колкото пари се харчат за лечение на болните деца В България.

11

Хан Тервел

преди 3 месеца

ВЕТО! ВЕТО! и пак ВЕТО!!!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Стига сме се пънали за това членство. Очевидно е, че тия от РС са напред от нас по споделяне ценностите на ЕС. Пренаписването или заличаването на неудобни исторически факти е една такава споделена ценност. Най-добре е ние да излизаме, те да влизат и всичко да си дойде на мястото.

9

Анонимен

преди 3 месеца

България е пример за ЕС и затова ще налагаме мнение и виждания на други държави.Има избори има и Македония,няма избори няма Македония.Очаквайте още поръчкови нарушения.Ще има по минимум три статии за Македония до края на изборите и след това ще забравим за Македония,въпреки че е там от много време

8

Анонимен

преди 3 месеца

Тези мошеници нямат място в Европа! Вето до край!

7

aa1830

преди 3 месеца

Да пренаписваш имената на умретли хора....боже до къде са се докарали тези!

6

Анонимен

преди 3 месеца

До кога ще се вързвате на темата Македония.Имаме избори и а Македония.Няма избори няма Македония.Само на избори се говори за Македония.Нашитемоправиха България ,та се заемат с други държави.

5

Зозо

преди 3 месеца

ЕС ще го гледат само по ТВ сърбоманите жалки.

4

Анонимен

преди 3 месеца

ВЕТО!!!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Оправете нашата държава и след това започнете с другите.В България умират над 500 човека от Ковид.Вземете се в ръце и заемете се с нашата държава.Този паметник не променя нищо.Дали пише едно или друго,хората отдавна са си отишли.Пазете сегашните животи,че не останахме много.

2

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 месеца

Смешни македонци. ЕС ще го гледат през крив макарон.