81

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименВероятно народът ни е зле,заради такива екземпляри като тебе-нихилисти,безродници,комплексари.

80

Да

преди 3 месеца

До Гошо...ТъпотоИ аз Гошо!

79

Оставете ги

преди 3 месеца

Оставете ги да правят каквото искат.Те албанците ще им разкажат играта съвсем скоро.

78

Анонимен

преди 3 месеца

Този македонистки акт само ни кара да се замислим,колко ли такива паметници и артефакти са подменени,заличени,изкъртени или премахнати.Истински наследници на гръкоманите и тяхната максима"Българин да не остане".След това имат наглостта да се смятат за наследници на Гоце,Даме,Миладиновци,Пърличев и безброй македонски българи.Ветото е най-малкото,което заслужават македонистите-сърбомани.Геноцидните политики във Бановината не са спирали повече от 100 години,но Б-комплекса сочи слаба идентичност.

77

САЩ

преди 3 месеца

Ние пряко няма да се намесваме в процеса по завладяване на българите от РС Македония. Само косвено. България и без това е толкова бедна, че не заслужава да съществува.

76

Бунгур

преди 3 месеца

Ала бала. Ходим и препикаваме територии и оставяме всевъзможни измислени псевдо паметници и сътворяваме велика история и славно минало незабравимо..Станахме са смях в цяла Европа с нашите измислйотини.

75

Анонимен

преди 3 месеца

Съвсем правилно ни тъпчат и мачкат макетата. Народът ни е много по-зле от техния. Те са амбициозни, ние сме нищожни!

74

Разделяй и владей!

преди 3 месеца

До: номер 70Така е, и цялата тази симфония се дирижира от Кремъл! Divide et impera! - Стара руска поговорка. Аааа, тоест римска, но все тая. Нали Русия е Третият Рим!

73

САЩ+ЕС

преди 3 месеца

Неа проблеми! Македония в ЕС! България на дъното на цивилизацията, както винаги досега, и во веки веков!!

72

тт

преди 3 месеца

Не на МК в ЕС и блокиране на преговорите!

71

Вето

преди 3 месеца

Вето

70

Анонимен

преди 3 месеца

Има хора в България и Македония,които не искат народа да е в добри отношения.Това е причината предизборно да се плаща за подобни статии и поръчки за оскверняване на паметници и да се създават нарочно напрежения.Не е изключено хората които се представят ,че са от Македония в коментарите да е същия човек ,който критикува Македонците.Един *** се прави на Македонски и Български патриот и създава спор.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Статията е проъчкова ,както и историческия артефакт.Цел да се пренасочи малко вниманиетомот ежедневните проблеми.На миналите избори се вързаха много хора.Надявам се този път да не е така.А да се иска от политиците реални обещания за реални проблеми.

68

Анонимен

преди 3 месеца

До АнонименСтрува ми се , че информацията ти е невярна, преди няколко дена казаха, че американците няма да се месят на българите за Македония, изобщо няма да се месят в тази работа!

67

Анонимен

преди 3 месеца

Изборната кампания започна.Платена подмяна и платена статия.Преговорите вървят добре и това не се харесва на групи от хора.Има хора на които не им харесва България и Македония да са в добри отношения,защото народа е един и същи.

66

Анонимен

преди 3 месеца

До някойГоляма част от днешните българи са наследници на българите от Македония и Тракия, пазят си снимките,архивите, не само в България, но и чужбина,отделно има и исторически архив, а също и самите населени места и краеведи си пазят историята, така,че има кой да ги знае и помни, злобата ти е излишна!

65

Анонимен

преди 3 месеца

Американците ни натискат зверски за МК. От друга страна, пределно им е ясна позицията на България, могат да натиснат и да ги принудят да изпълнят нашите искания,но не го правят. Та, чудя се, дали няма някаква договорка в насока МК да бъде оставена като сръбска сфера на влияние срещу техен компромис за Косово. А дали ще принудят БГ да се откаже от исканията си зависи и от всички нас, ако се наложи да излезем на улиците като гърците преди време и да ги поставим в ситуация да избират между нас и мк

64

някой

преди 3 месеца

Тук някой спомена за предизборна пушилка. И най-вероятно за нещо подобно става дума. Разбира се, опити за изкривяване на историята (да не я наречем подмяна) не липсват. Това за мен е проблем на северомакедонците, а не на българите. Като е толкова важен за нас паметника в село Клепач, нашето МВнР да бъде така добро да ни запознае с това село, щото бас ловя че няма българин който да го знае къде се намира. Хеле пък някой да е чувал за българския войвода Велко Скочивирчето!

63

555

преди 3 месеца

Никаква подкрепа да влязат в ЕС, НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!

62

Анонимен

преди 3 месеца

Македонски талибани!