97

Анонимен

преди 2 години

тези така и не се усетиха че стават смешни, приличат на измислените ВИП-ове, ако не говорят сами за себе си , никой няма да се сеща че съществуват

96

Рационален

преди 2 години

До КаназиревМожем да ги допуснем, ако изтъргуваме това със допускането на нашите ТЕЦ от ЕС. Да не затваряме ТЕЦ , защото работят с наши въглища. Ако не допуснем РСМ в ЕС, тя ще е със Сърбия и Русия. Може също да поискаме от ЕС помощ за развитие на ядрената ни енергетика.

95

Сюлейман паша

преди 2 години

До 36! К'во стана бе,*** нещастен,нали през 1874 г.уж бяхте под рабство?Нали всичко уж беше забранено:език,религия,традиции,нали уж турците искали да ви заличат от лицето на земята?!Как така става,че в сьрцето на Империята ви печатат книги?Или пак ще използваш традиционното ганчовско лукавство и отворковство и ще кажеш,че печатницата на арменеца е била подполна,нелегална?!

94

Фифи

преди 2 години

Абе още ли се занимавате с една шепа хорица които могат да се съберат само в Люлин 5. Тръгнали европейски квартал да стават.Не им и трябва.Кар.акач.анката им даде на 90 процента Български паспорти.Не се занимавайте с това гето.

93

хах

преди 2 години

До фен(бивш) - спокойно, той е с гръцко. Никой не твърди, че е българин.

92

vxzv

преди 2 години

Като говорим за Северна (Вардарска) Македония да не забравяме зверствата в Егейска Македония, защото там всички българи са насилствено погърчени. Преди 100-на години там който сбъркал да говори на български го карали в полицията и там бой, бой, бой и накрая му наливат машинно масло в устата, за да говори само на гръцки. Във Вардарска сърбите не успяха от българите да направят сърби, но ги направиха македонци. И гърците, и сърбите са проявили жестокост!

91

Анонимен

преди 2 години

*** проsтаците,все едно Ние да подменим всички надписи от турски,гръцки и латински ,да станат на български и имената на паметниците да побългарим!!!

90

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли ги по бТВ какви див.ци са местните ,журналистите насмалко да отнесат клетка.А,на новата плоча фамилните имена на убитите четници вече завършват на -овски и евски

89

Гоце

преди 2 години

В северна македония от поне сто години систематично се заличават следите сочещи преобладаващо българския произход на населението там и българския характер на държавността!

88

Каназирев

преди 2 години

Личното ми мнение винаги е било, че по долната земя народа преобладаващо е твърде ограничен! Ние трябва да си доставим безсрочно удоволствието да не допускаме РСМ там където не й е мястото-ЕС!

87

Анонимен

преди 2 години

не могат всичко да сменят мънкедонците, не могат. като ходих в охрид, в музея на 'македонскиот просветител' григор пърличев, гледам личния му тефтер - писал човекът 'аз, григор, по майка и баща българин, от българския народ'. и викам на уредничката на музея - я виж тук какво държите зад стъклото? тая не знам колко цвята смени и взе да звъни едни телефони, после изчезна. единственото, което наистина ще се смени окончателно, е смяната на сърбоманите с албанци.

86

фен(бивш)

преди 2 години

Защо,тогаз Ал.Македонски,не е с друго(българско)име?

85

Хахаха

преди 2 години

Титовите макета явно не знаят, че "той, който падне в бой за свобода, той не умира" е стих от стихотворението "Хаджи Димитър" на българският революционер Христо Ботев. Чукундурите са превели Ботев на титомакедонски. Хахаха

84

Gancho

преди 2 години

Единствения народ сме който се гордее със стотиците хиляди безмислени жертви,които сме дали във войните.Важното за нас е,че сме нямали пленено знаме. Кой е заритал за разни дрипи байряци. Територии са пленявали другите около нас, а не байряци.

83

лудите

преди 2 години

продьлйават да ни занимават с техните мелодрамино пази се от тях

82

вече

преди 2 години

не е ва6ия народ

81

Анонимен

преди 2 години

До 81: Ако народът ни не е зле, тогава защо е толкова беден?

80

Красимир от Петрич

преди 2 години

Още една причина да не бъдат никога в ЕС! Вето до дупка и нито крачка назад!

79

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВероятно народът ни е зле,заради такива екземпляри като тебе-нихилисти,***,комплексари.

78

Да

преди 2 години

До Гошо...ТъпотоИ аз Гошо!