34

Анонимен

преди 3 месеца

Бай Ставри от Централния Софийски затвор също застава зад Радев ..... Служебно!

33

Анонимен

преди 3 месеца

Що бе какво и е на Луната? Поне е положителна личност и не е чак толкова загубена. Пък и предсказано е, че България ще се оправи, когато руса жена застане начело. Защо да не гласуваме за Луната? Последните 5 години президентската институция се превърна в символ на омраза, злоба, разединение и война между институциите. Да гласуваме за Луната!

32

MaйMyнaтa

преди 3 месеца

Преди 5 години, го подкрепиха в последния момент, и то много тънко. Eднoклeтъчните иэбиратели се оправдаха, че са иэлъгани!! А сега с такава явна поткрепа от БСП и мeтeжниците, с какво ли ще се оправдават след 1-2 години ??..

31

Анонимен

преди 3 месеца

Проблемът на Радев не е в липсата на подкрепа от партии. На първо четене поне 3- 4 партии го подкрепят. Проблемът на Радев е в липсата на подкрепа от избиратели. И той отлично го разбира, затова е задължителното машинно гласуване - разчита се на софтуера.

30

карачанаков

преди 3 месеца

Каква е тази биволица в средата???

29

Фридрих Енгелс

преди 3 месеца

Пролетарии от всички страни - обединявайте се (под юмрука на Разединителя на нацията) !!! И после - Вся власт советов !!!

28

Анонимен

преди 3 месеца

Говорите за хората на изкуството, но забравяте да кажете че са членове на БКП с име направено по време на комунизма, когато това бе възможно само когато си куче на каишка. На мен кучкарника ми стига, сори.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Те го подкрепят, но той не ги подкрепя. Голямо мазало. Интересно ще става все повече и повече.

26

категорична изненада

преди 3 месеца

е тва вече е изненада ! бсп подкрепя фигуранта и надзорничката му . то всъщност бсп няма и кой друг да посочи :)

25

Анонимен

преди 3 месеца

На мен година и нещо активност на Радев и половин година демо версия на негово реално присъствие във властта ми стигат, за да взема категорично решение против. Ще гласувам за Луна, ако Борисов пак покаже магаре.

24

Анонимен

преди 3 месеца

наблюдаваме обединение на всички комунистически крила запомнете ги и не гласувайте за тях иначе опашки за хляб и ще видите какво светло минало сте изпуснали

23

Анонимен

преди 3 месеца

Няма друг изход,защото е бита карта и съвсем ще се изложи,ако сама се предложи.Както и нейният съдружник Бацо Гацов.

22

Аланкоулу

преди 3 месеца

Е-е,е..., много маймуни станахте на клона ! Дори и с процентите на Лукашенко, на Зеления чорап ще му е трудно да вкара всички които се залепиха за него като ракета носител.

21

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен 18: изкуството и културата в бедна държава линеят. Да споделиш бизнеса за кого ще гласува?

20

Анонимен

преди 3 месеца

ИТН подкрепя Румен Радев, ИБГНИ подкрепя Румен Радев, ПП подкрепя Румен Радев, патриотите подкрепят Румен Радев, интелектуалците подкрепят Румен Радев, а сега и БСП подкрепя Румен Радев. Избирането му е неизбежно и неотвратимо като първия сняг. ГЕРБ и цялото СДС ще бъдат изненадани като служба Почистване.

19

отровна гад

преди 3 месеца

"левицата застава плътно зад Румен Радев и Ирияна Йотова" - ей така Изотзадзе!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Абе личеше си че никак не им се иска да го подкрепят, ама разбраха че дори собствените им избиратели няма да ги послушат... Нали ако БСП бяха издигнали друг кандидат, той щеше да вземе не повече от 5%... А че Радев повече гравитира към партиите на протеста, отколкото към БСП е видно за всички, и много правилно при това...

17

10

преди 3 месеца

До до 10: съгласен. То пред фактите и боговете мълчат, казват...

16

Анонимен

преди 3 месеца

Щом емблематични хора на изкуството и културата ще гласуват за Радев,явно има защо.Говоря за един световен диригент Камджалов,за Павел Попандов,Цв.Манева и прочие.Конграчулейшън само грачи лейшън....

15

АБВ

преди 3 месеца

А стига бе! Това не може да е вярно! Толкова неочаквано решение!