41

Анонимен

преди 2 години

Естествено за Румен Радев. Трябва да си силно обгазен да подкрепиш някоя от другите кандидатури.

40

Анонимен

преди 2 години

Цели 30 години живяхме в червен капитализъм. Не съм партиен фанатик и никога не са ме вълнували партиите. Не ги харесвам. Харесвам определени личности, които са се доказали.Но като човек притежаващ малък бизнес, за първи път виждам светлина в тунела, заговори се и за малък и среден бизнес. До момента се унищожаваше в името на създадени от управлението големи бизнесмени и техните фирми. Целта беше всички да работим за тях. Малките работихме като луди и рекет от всякъде. Вече мога да гласувам.

39

Анонимен

преди 2 години

Много ми е смешно за битката, която водят от няколко седмици Герб. Нямат свой кандидат, но с една дума казват, че не знаят какъв трябва да е един президент, но не и този. Борисов много добре знае, че не може един кандидат за президент да бъде сниман от някаква си Мата Хари. Ивайла Бакалова и бизнесмена Веселин Денков хвърлят светлина върху мрачното задкулисие и са поредният свидетелски разказ за близостта на прокуратурата с Борисов и нечистите схеми в които участва бившият премиер.

38

Диана

преди 2 години

До Анонимен45 Че сме в театър, в театър сме, но само на БСП и нейното задкулисие защото не са едно и също БСП и ГЕРБ - едните идват от мъглите, другите от подземията....Въпреки, че може би задкулисито ги държи здраво в юларчето и двете, различията при двете партии са очевадни - едните като БСП искат власт за да крадат/иначе нямаше да лъжат и манипулират!/, другите като ГЕРБ строят истинска европейска държава...

37

Диана

преди 2 години

Разбира се, че БСП ще застанат зад Радев - те мислят на еднаква криминална вълна, което не означава, че не са готови да се нахвърлят един върху друг, следвайки вълчата си природа...5 години били изстрадали промяната, смешниците...Промяната в посока минало, не е приемлива. Това не е промяна а насилие във всеки смисъл на тази дума и не може да донесе нищо положително за никого - целта явно е да ошушкат до дупка страната и да ни оставят с пръст в устата, харчейки народните пари по разни крайбрежия.

36

Анонимен

преди 2 години

Опорките на Герб срещу Радев стават все по-смешни-имал подкрепа ту от Вашингтон(което е лошо), ту от Москва(което е по-лошо), първо бил ляв(ужас), после спечелил десните хора(пълен ужас).Истината е, че Радев дори няма партия за разлика от Борисов.Но пък има възходящ тренд в навечерието на изборите, пак за разлика от него.Борисов може и да се кандидатира, но това би било политическият му край.Доверие за човек на който политиката и икономиката се изчерпват с определението "Пунта Мара".

35

Гроби Таласомо

преди 2 години

БСП нема смисъл да се явява на избори щом подкрепя извергите Радев,Узунов, Копринков;))) БСП трябваше да се разграничи от тези ид а издигне нова кандидатура, това беше правилния път. Корнелия пое неправилният път и третот място на изборите е доста под въпрос

34

Анонимен

преди 2 години

БСП и ГЕРБ са едно и също.Това означава,че сме свидетели на голям театър.

33

О хо хо

преди 2 години

Е че те ВСИЧКИ около радев са си техни - Цветът на ДС!!! О хо хо! Честито на българите !!!

32

НИНОВ

преди 2 години

това е краят на макар и кратката кариера на ***, избрана с 88,8% на партийните избори, да се готви синът на Заркова, ще става премиер... хахааххх Румен Гечев не знам дали ще бъде вице

31

Анонимен

преди 2 години

Всички интелектуалци са КОМУНИСТИ!БЛАГОДАРИМ ЗА ПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИТЕ НА НАС , НА ДЕЦАТА, СЕГА И НА ВНУЦИТЕ! ПОПАНДОВ Е СЕМЕЙНО ОБРЕМЕНЕН-В РОДНОТО МУ МЯСТО ИМА УЛИЦА НА ТЯХНАТА ФАМИЛИЯ,НА НЯКАКЪВ КОМУНИСТ! КАКВО ДА ИСКАШ?РАДЕВ ПОСЕЩАВАЛ ТЕАТЪР В СОФИЯ, ТОЙ Е РАБЖТИЛ И ЖИВЯЛ В ПЛОВДИВ! ГОЛЯМ ТЕАТРАЛ БИЛ РАДЕВ! ДАЖЕ МНОГО МИЛОСТИВ! ТИ ДА ВИДИШ, И С ЛУПА ДА ГО ГЛЕДАМ САМО ЗЛОБА ВИЖДАМ 5 ГОДИНИ

30

Анонимен

преди 2 години

Хора на ДС го издигнаха.До кога ще сте лупаци

29

Край

преди 2 години

То туй хубаво ама вашите избиратели дали им е ясно че кабинета на Радев го реди Херо Мустафа. Че човека дава рамо на инициативата Три морета - насочена срещу Русия. Че дава рамо на десните харвадци и, че американския му е по добър от руския.

28

Калеко Алеко

преди 2 години

Червените бабички да - те са твърди почитателки на Румбата и винаги при срещи с него си слагат наколенките, белким им се отвори парашута...при Импексова нещата са по-сложни, конфликта който зрее м/у тях е все по зле прикрит. Скоро столчето на Нинова ще бъде подритнато с помощта на фигуранта и мястото и ще заеме някой като Крум-Блъди-Зарков, чиято майка сега е в инициативния комитет за издигане кандидатурана на преЦедента. Така Рубата постъпи и с метежните формации като им спретна проекта си "ПП"

27

пияница мистик

преди 2 години

Аз не мога да разбера какво значение има коя партия кого подкрепя. Тук се гласува за конкретен човек, един на брой, който ще става президент. Силно индивидуално е това гласуване. Ако ще и ГЕРБ да го подкрепят Фигуранта, аз за злобен разединител на България никога няма да си дам гласа. Ще гласувам за някой десен или за Луна :))) Виж, ако гласуваш за партия в Парламента е друго, там гледаш какви хора притежава дадена партия и си пускаш гласа. Славуцата го видяхме, че има само един злобен гном

26

Анонимен

преди 2 години

Бай Ставри от Централния Софийски затвор също застава зад Радев ..... Служебно!

25

Анонимен

преди 2 години

Що бе какво и е на Луната? Поне е положителна личност и не е чак толкова загубена. Пък и предсказано е, че България ще се оправи, когато руса жена застане начело. Защо да не гласуваме за Луната? Последните 5 години президентската институция се превърна в символ на омраза, злоба, разединение и война между институциите. Да гласуваме за Луната!

24

MaйMyнaтa

преди 2 години

Преди 5 години, го подкрепиха в последния момент, и то много тънко. Eднoклeтъчните иэбиратели се оправдаха, че са иэлъгани!! А сега с такава явна поткрепа от БСП и мeтeжниците, с какво ли ще се оправдават след 1-2 години ??..

23

Фридрих Енгелс

преди 2 години

Пролетарии от всички страни - обединявайте се (под юмрука на Разединителя на нацията) !!! И после - Вся власт советов !!!

22

Анонимен

преди 2 години

Говорите за хората на изкуството, но забравяте да кажете че са членове на БКП с име направено по време на комунизма, когато това бе възможно само когато си куче на каишка. На мен кучкарника ми стига, сори.