74

Анонимен

преди 3 месеца

Жалко за хората от БСП, които отдадоха целия си смислен живот за тази партия и ги игнорираха заради Р. Радев - злобен кариерист и слуга на чужди (не руски) интереси!

73

баба мара

преди 3 месеца

много важно че бсп била зад ген радев ами те са 380 000 как ще го изберат столкова гласове нинова се инати и не си подава оставката

72

Анонимен

преди 3 месеца

До Данко ХарсъзинаЩе ти помогна: интелигентен и културен е Бойко М.Борисов: човек завършил Милиционер ската школа - Симеоново, инженер, д-р, стабилен физически, за психически не зная.Говорят обаче, че от ИТН и БСП са се амбицирали заради П.И. и са ангажирали специалисти и хора с високи научни степени (д-ри на науките - PhD) и звания да анализи-рат доктората на инж.д-р Бойко и да изяснят кое той е написал и кое -преписал. Да не излезе, че той е използвал наготово идеите на руските пожарникари.

71

Анонимен

преди 3 месеца

То добре БСП стои плътно зад президента, но не виждам в свитата на К.Н. проф.Я.Стоилов, Кр.Зарков, Симов, а Вигенин е по-далече от нея. За Кутев да не говорим. Пустата му Корнелия, изпоразгони "не-своите", реши да опъва и нервите на президента, но като формираха Инициативен комитет 200 човека от различни партии, нарами папките в ръка и тръгна начело на покорните "червени".., Тя била гарант на Р.Р.!?

70

Я па я..!

преди 3 месеца

БСП категорично застават за ... , ама не се заклеват. До изборите има време.Възможно е само тия от снимката да подкрепят Радев.

69

ПроСоТо

преди 3 месеца

До Данко Харсъзина...м/у другото,бъркаш понятията..БСП са ПО ЛОЗУНГИТЕ,мантрите /основно безумици/ са специалитет на гробарите..А Радев е най-уравновесената личност ,която се е появявала в "политическия" ни живот изобщо..Но,чакам ТВОЕТО КОНКРЕТНО предложение!

68

ПроСоТо

преди 3 месеца

До Данко Харсъзина...Добре,щом казваш...Но ще те помоля:-Дай едно ИМЕ,за което да гласувам!..Искам ИМЕ,не просто "За всеки друг,само не и Радев"..Та?..Кой е твоя фаворит?

67

КЛЕПОУХИТЕ ЧЕНГЕТА

преди 3 месеца

С ВИСНАТИ ОТ СЛУХТЕНЕ УШИ СА ОКУПИРАЛИ ВСИЧКИ ВАЖНИ ДЪРЖАВНИ ДЛЪЖНОСТИ.. НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И НЕГОВИЯ ЩАБ........ РАШКОВ ОТГОВАРЯ ЗА РЕПРЕСИИТЕ СРЕЩУ ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ДРУГИТЕ ПАРТИИ....... НЕ ПРИЗНАВАЙТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ФАЛШИВИТЕ ИЗБОРИ НА КЛЕПОУХИТЕ ЧЕНГЕТА...!!!.....

66

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

До ПроСоТо...... БСП и фигуранта са по мантрите приятелю. Пак ти повтарям невъзможно е човек да бъде едновременно интелигентен и почтен и да гласува за Радев!

65

Dinosaurus

преди 3 месеца

След като РР "застана" зад БСП, срина ги до 12 % подкрепа и ги употреби за превратчето сд, сега те му "застават" отзад в опит да си върнат позиции, ама ядец, Корни се прецака. Аман от игрички, правителство и парламент няма цяла година, потрошиха се луди пари за безсмислени избори, ама Чорапа се надува и крещи колко е универсален и успешен и как оправил държавността и целия свят!!!

64

ПроСоТо

преди 3 месеца

До Данко Харсъзина...това е гробарската мантра,която сте съчинили за да отбиете "позивните" на "ПП"..Като всяка ваша мантра,така и тоя лозунг издиша..Обаче вас не ви интересува ефекта,важното е плюете..

63

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

До ПроСоТо............. При това съчетание интелигентността остава под въпрос. Човек не може да бъде едновременно интелигентен и почтен и да гласува за Радев.

62

ПроСоТо

преди 3 месеца

ще пробвам пак:..написах:-Добро решение!..Да дадат доверие на "ПП".."Съединението прави силата"...Та,суперсвръхсилвер уважаеми "модулаторе",какво "неприлично написах",та го затри ?!

61

ПроСоТо

преди 3 месеца

До Данко Харсъзина..Да,аз съм ПОЧТЕН човек!..Човек отговорен,с достойнство..За това ще гласувам така:-За Президент-Румен Радев,за Парламент:-"Продължаваме промяната"..

60

ПроСоТо

преди 3 месеца

До Само питам...Я!..Не знаех,че Нинова и антуража й са убийци!..Кого са убили?

59

Само питам

преди 3 месеца

До ПроСоТо....... Хубаво съединение! Партия на убийци и национални предатели да подкрепи партия на лъжци, мошеници и измамници! Няма по-голям кошмар да България от това.

58

ПроСоТо

преди 3 месеца

До Данко Харсъзина....Данко,Данкоооо!..И твоята не е лесна..Да си проос не е голем грех,но да си трола "Данко Харсъзина" си е вече трагедииия..

57

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

До Анонимен..... Трябва да си силно обгазен да подкрепиш някоя от другите кандидатури......................Ако даден човек е интелигентен и почтен, е невъзможно да гласува за Радев. Ако е интелигентен и гласува за фигуранта, надали е почтен. Ако е почтен и подкрепи недоразумението от Дондуков 2, интелигентността му е под въпрос.

56

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

БСП с погнуса застава зад фигуранта и мазохистично отрича, че именно той подкрепа двамата мошеници от Харвард. Уж щяха да го питат дали той стои зад тях, но много бързо се отказаха. Излиза, Кирчо и Кокорчо нелегално в работно време, без знанието на фигуранта и пудела му Янев са правили партиен проект и са обикаляли партийни офиси за да си намерят партия носител. А съветника му Копринков на своя глава е обикалял структурите на БСП и ги е агитира да подкрепят мошениците. Приказки за НАИВНИЦИ.

55

Анонимен

преди 3 месеца

РАДЕВ-подлага на РЕШЕТНИКОВ И ФИГУРАНТ СПОРЕД БОЖКОВ! ДРУГОТО Е ЛЪКАНЕ ТА ИМИДЖА ОТ МЕДИИТЕ НА ПРОКОПИЕВ И ПАРИТЕ НА СЛЕДСТВЕНИ И ПОДСЪДИМИТЕ ОЛИГАРСИ!