61

Анонимен

преди 2 години

Жалко за хората от БСП, които отдадоха целия си смислен живот за тази партия и ги игнорираха заради Р. Радев - злобен кариерист и слуга на чужди (не руски) интереси!

60

баба мара

преди 2 години

много важно че бсп била зад ген радев ами те са 380 000 как ще го изберат столкова гласове нинова се инати и не си подава оставката

59

Анонимен

преди 2 години

До Данко ХарсъзинаЩе ти помогна: интелигентен и културен е Бойко М.Борисов: човек завършил Милиционер ската школа - Симеоново, инженер, д-р, стабилен физически, за психически не зная.Говорят обаче, че от ИТН и БСП са се амбицирали заради П.И. и са ангажирали специалисти и хора с високи научни степени (д-ри на науките - PhD) и звания да анализи-рат доктората на инж.д-р Бойко и да изяснят кое той е написал и кое -преписал. Да не излезе, че той е използвал наготово идеите на руските пожарникари.

58

Анонимен

преди 2 години

То добре БСП стои плътно зад президента, но не виждам в свитата на К.Н. проф.Я.Стоилов, Кр.Зарков, Симов, а Вигенин е по-далече от нея. За Кутев да не говорим. Пустата му Корнелия, изпоразгони "не-своите", реши да опъва и нервите на президента, но като формираха Инициативен комитет 200 човека от различни партии, нарами папките в ръка и тръгна начело на покорните "червени".., Тя била гарант на Р.Р.!?

57

ПроСоТо

преди 2 години

До Данко Харсъзина...м/у другото,бъркаш понятията..БСП са ПО ЛОЗУНГИТЕ,мантрите /основно безумици/ са специалитет на гробарите..А Радев е най-уравновесената личност ,която се е появявала в "политическия" ни живот изобщо..Но,чакам ТВОЕТО КОНКРЕТНО предложение!

56

ПроСоТо

преди 2 години

До Данко Харсъзина...Добре,щом казваш...Но ще те помоля:-Дай едно ИМЕ,за което да гласувам!..Искам ИМЕ,не просто "За всеки друг,само не и Радев"..Та?..Кой е твоя фаворит?

55

КЛЕПОУХИТЕ ЧЕНГЕТА

преди 2 години

С ВИСНАТИ ОТ СЛУХТЕНЕ УШИ СА ОКУПИРАЛИ ВСИЧКИ ВАЖНИ ДЪРЖАВНИ ДЛЪЖНОСТИ.. НАЧЕЛО С ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И НЕГОВИЯ ЩАБ........ РАШКОВ ОТГОВАРЯ ЗА РЕПРЕСИИТЕ СРЕЩУ ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ДРУГИТЕ ПАРТИИ....... НЕ ПРИЗНАВАЙТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ФАЛШИВИТЕ ИЗБОРИ НА КЛЕПОУХИТЕ ЧЕНГЕТА...!!!.....

54

Данко Харсъзина

преди 2 години

До ПроСоТо...... БСП и фигуранта са по мантрите приятелю. Пак ти повтарям невъзможно е човек да бъде едновременно интелигентен и почтен и да гласува за Радев!

53

Dinosaurus

преди 2 години

След като РР "застана" зад БСП, срина ги до 12 % подкрепа и ги употреби за превратчето сд, сега те му "застават" отзад в опит да си върнат позиции, ама ядец, Корни се прецака. Аман от игрички, правителство и парламент няма цяла година, потрошиха се луди пари за безсмислени избори, ама Чорапа се надува и крещи колко е универсален и успешен и как оправил държавността и целия свят!!!

52

ПроСоТо

преди 2 години

До Данко Харсъзина...това е гробарската мантра,която сте съчинили за да отбиете "позивните" на "ПП"..Като всяка ваша мантра,така и тоя лозунг издиша..Обаче вас не ви интересува ефекта,важното е плюете..

51

Данко Харсъзина

преди 2 години

До ПроСоТо............. При това съчетание интелигентността остава под въпрос. Човек не може да бъде едновременно интелигентен и почтен и да гласува за Радев.

50

ПроСоТо

преди 2 години

ще пробвам пак:..написах:-Добро решение!..Да дадат доверие на "ПП".."Съединението прави силата"...Та,суперсвръхсилвер уважаеми "модулаторе",какво "неприлично написах",та го затри ?!

49

ПроСоТо

преди 2 години

До Данко Харсъзина..Да,аз съм ПОЧТЕН човек!..Човек отговорен,с достойнство..За това ще гласувам така:-За Президент-Румен Радев,за Парламент:-"Продължаваме промяната"..

48

ПроСоТо

преди 2 години

До Само питам...Я!..Не знаех,че Нинова и антуража й са убийци!..Кого са убили?

47

Само питам

преди 2 години

До ПроСоТо....... Хубаво съединение! Партия на убийци и национални предатели да подкрепи партия на лъжци, мошеници и измамници! Няма по-голям кошмар да България от това.

46

ПроСоТо

преди 2 години

До Данко Харсъзина....Данко,Данкоооо!..И твоята не е лесна..Да си проос не е голем грех,но да си трола "Данко Харсъзина" си е вече трагедииия..

45

Данко Харсъзина

преди 2 години

До Анонимен..... Трябва да си силно обгазен да подкрепиш някоя от другите кандидатури......................Ако даден човек е интелигентен и почтен, е невъзможно да гласува за Радев. Ако е интелигентен и гласува за фигуранта, надали е почтен. Ако е почтен и подкрепи недоразумението от Дондуков 2, интелигентността му е под въпрос.

44

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ-подлага на РЕШЕТНИКОВ И ФИГУРАНТ СПОРЕД БОЖКОВ! ДРУГОТО Е ЛЪКАНЕ ТА ИМИДЖА ОТ МЕДИИТЕ НА ПРОКОПИЕВ И ПАРИТЕ НА СЛЕДСТВЕНИ И ПОДСЪДИМИТЕ ОЛИГАРСИ!

43

Анонимен

преди 2 години

Колко време още ще се говори, каквито и да са им последните родилни напъни на Герб, няма какво да родят по-добро от Румен Радев. Крайно време е този див капитализъм от бивши червени комунисти да си ходи.

42

Зозо

преди 2 години

На БСП-то Рундю така им го сложи, че няма на къде да мръднат :)))))))))))))))))))))))))