22

на 16

преди 2 години

то и аз в българия съм без бъдеще и преспектива

21

абе

преди 2 години

Вижте си нашите деца! Тръгнали да жалят ИДЕЛските. Мноо важно!

20

Анонимен

преди 2 години

До #безбашибозук "Тази статия трябва да ме умили за башибозука, рязал глави ли?" ....., Турция участва в терора над тези хора, тя е събирателния и разпределтелния център, според една вдовица на такъв човек, оцеляла, защото е избягала от ужаса и е европейка, но съпруга и е бил убит!

19

Просълзих Са

преди 2 години

Пратете ги на баба Меркел - жената излиза в пенсия, може да ги гледа. Ще им плете елеци.

18

Анонимен

преди 2 години

До Хюго БосХюго Бос е съдействал на нацистите, нали? А тези наивни, нещастни хора, са вкарани в чужди игри и са жертва на тези игри, гледах за такива хора ,те дори не са знаели къде отиват ,някои не са знаели дори за кой ще се омъжат или оженят, а след като пристигнат са били контролирани тотално, след това избити, хората казаха ,че от Турция и през Турция са ги подлъгвали да заминават, която е била като разпределителен център за такива наивни и нещастни хора,пращани на смърт

17

Анонимен

преди 2 години

Пак Гугъл е превеждал, а *** не може и да чете на български.

16

Анонимен

преди 2 години

Статията мирише на либерастия !

15

#безбашибозук

преди 2 години

Тази статия трябва да ме умили за башибозука, рязал глави ли?

14

Хюго Бос

преди 2 години

Тези *** сами гнусни, дори ако чета само за тях. И либерастоболшевиките искат да ни напълнят с тезиприсъствието им тук е пълна обида и тези грозни оркоподобни са били тук близо 5 в, смятайте какво са били принудени дедите ни да понасят.

13

мак

преди 2 години

Пишете за българските деца, които живеят бедно, или за лечение на които се събират капачки. За пустеещи села без лекар и полицейска защита и живота на хората там. За състояние на болници в провинцията. Тук проблеми не липсват, тъй че пишете, през ден ако може.

12

Анонимен

преди 2 години

Ще отидат в Германия разбира се там ги чакат със зайчета, а Франция аз вече я числя като държава от Северна Африка, Европа си заминава и я чака хиперинфлация скоро време, ѝАмериканците не ги интересува те заедно с канадските богатства са най-богатите на всичко , Русия и Китай също не им дреме , така че скоро време пребогатия Хер Флик нема да има зелена енергия да зареди зеленото колело,автобуси,коли и тл. енергия свърши а Германия няма никакви ресурси да тя е колкото Полша, Англетата добре напус

11

Анонимен

преди 2 години

Стотина кила ***, правилно използвани, ще свършат чудесна работа.

10

Анонимен

преди 2 години

ДА РЕВНЕМЛИ СЕГА А?

9

Ямболски цървул

преди 2 години

А за забравените етнически българчета що не пишете? ***!

8

анализатор

преди 2 години

На схванах същината.Но в едно съм твърдо убеден-светът на исляма,е свят на безчовечвост,жестокост и мрак.Но защо самият този свят не иска да тръгне в друга посока?Можете ли сами да си отговорите?Няма друга човешка религиозна общност,която да има такива проблеми.В света на исляма убийството не се счита за сериозно провинение,човешкия живот няма стойност.И въпреки всичко този свят не иска да се промени.

7

защо

преди 2 години

човеколюбивите комбойци и еврогейци не решат въпроса им,нали само реват за човешки права

6

Стария Джо

преди 2 години

САЩ ще се сетят за тези деца след години, с малко оръжие и подходящи думи и ИДИЛ 2.0 рилийз е тук :))

5

Анонимен

преди 2 години

Много хора на тази планета са без бъдеще, за съжаление. Докато отрочето на слугата берач на малини емигрант в Англия е без бъдеще заради празните глави и грешното мислене на родителите му, все пак има шанс да успее, ако попие нещо от някой можещ. За жалост, не така стои въпросът с десетки милиони деца по света. Трудно е да избягаш от някои места, даже невъзможно. Ако в Индия дори от най-ниската каста можеш да преуспееш, то в арабския свят единственият изход е бягството.

4

Анонимен

преди 2 години

Като помислиш колко хора са без бъдеще на този свят, може би ще полудееш :)) Да му мислят техните политици, защо все опира до "лошите" бели хора :)

3

Анонимен

преди 2 години

стига с тази проаганда за талибани и за идил. не ни интересува. държава на хиляди километра живееща в 14 век. Оставете ги там. Гледайте родното блато