47

22

преди 2 години

Нещо от рода - " на съда всичко е ясно, ДА ВЛЕЗЕ УБИТИЯ." Казал-рекъл, нали в никоя болница не са написали писмен отказ. :( върви че доказвай, че си обикалал като къче и са те изгонили пак като куче и от 5-те болници. Отговорът им ще е все този - "нямаме регистриран отказ на пациент с това име" Нищо чудно и наглостта да стигне до там, че да те съдят за набеждаване.

46

Анонимен

преди 2 години

До 45 "Австрийци и немци плащат по 300 + месечно - затова и здравеопазването им е австрийско и немско" А ако при австрийците и немците лъснат такива кражби като примерно на Балтов, дето не само пари, ами и апаратура завлякъл от болницата във вилата си, така ли ще си му простят, че видиш ли, то нормално да крадне щото осигуровките били малки, или ще го тикнат в затвора? Ето затова им е "здравеопазването австрийско и немско"! Не заради осигуровките!

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимна 47 Защо се опитваш да събудиш разум и съвест у лъжелекари? Това са престъпници. Губиш си времето.

44

Анонимен51

преди 2 години

Ако пневмонията която развиваш е едностранна, лекуваш се вкъщи с антибиотици. Ако е двустранна-лечението задължително е в болница, защото пак те лекуват с антибиотици но лечението е венозно. Трябвало е още в първата болница да го приемат човека, ако ще и в линейката да му сложат системи. Ще седи там, на парно и ще се интересуват постоянно в коя болница могат да го настанят и при първа възможност - с линейката и направо там да продължи лечението. Ама на никой тук не му дреме. Всеки иска пари.....

43

Анонимен

преди 2 години

Лекарите много добре знаят-щом е вече с пневмония, вирусът не е в гърлото както е първоначално а е слязъл в белите дробове и затова ПСР теста е отрицателен. Защото вземат проби от носоглътката. Още в началото човека е трябвало да направи ПСР а не когато е развил пневмонията. Тогава винаги ще излиза отрицателен теста. И да, закъснял е много. Пневмонията първо е едностранна, още тогава е трябвало да мине ренген, но при двустранна са задължени да го приемат, защото лечението там е венозно.

42

Анонимен

преди 2 години

До 46 "ела да ме набиеш, чакам те!" Хем пари иска, хем нагъл! А някаква полезна работа да свърши няма. Това ни е здравеопазването!

41

Чоко

преди 2 години

Миналия декември , когато лежах болен от Ковид в стаята двама от пациентите бяха с двустранна бронхопневмония и отрицателни тестове. Въпреки това бяха натикани в Ковид отделение. Лятото на 2020, кумицата ми лежа с двустранна бронхопневмония и отрицателен тест в Ковид отделение. Така, че не ми се струва липсата на положителен тест да е основание за неприемане в болница.

40

Анонимен

преди 2 години

Ох, ама какви 20 лв.? Аз от 25 години се осигурявам неизменно всеки месец. На максимална заплата. И нямам ден болнично лечение. Болнични съм взимала преди да родя, заради бременност и раждане. Значи достатъчно до тук съм си платила, за да имам "наглостта" да очаквам, че ако ми се породи нужда от болнично лечение, макар и да не съм с единственото в днешно признато у нас и май по света заболяване - ковид, все ще ме приемат за лечение! Но очевидно това не е така! Срам за белите престилки!

39

Мдаааа

преди 2 години

Такава е съдбата на евроробите. Носят дрехи 2-ра употреба, карат коли 3-та употреба, жените им са 4-та и нагоре. Унищожиха си селското стопанство и ядат отпадъци внос от цял свят. За сметка на това имат най много болници спрямо населението, което не пречи да са най болни и бързо измиращи.

38

Анонимен

преди 2 години

До 32 "Отиди при майстор с 20 лева, без значение..." С глynocтитe си само доказваш, че лекарите са за бой. Нали осъзнаваш, че да плащаш 20лв, както казваш, всеки месец осигуровки, не е като да платиш еднократно 20 лв. Също така повечето само плащат осигуровки, а не ходят на лекар. Докато лекарите не схванат, че не е проблемът в пациентите с 20-те лева, а в това, че се краде и източва здравната каса, колкото и да мрънкаш и колкото и кожи да одереш, нищо няма да се промени!

37

Анонимен

преди 2 години

Кога хората ще прогледнат и ще осъзнаят, че ковид е просто поредния начин да ви вземат и малкото останали здрав разум и пари?!?

36

Анонимен

преди 2 години

От както Бойко Рашков и стана шеф,полицията видимо се разработи.Значи можело.Хванаха наркотици за милиони,бежанци,бързо откриват крадци и други престъпници.А предишния за нищо не ставаше.Освен за бой и репресии на протестиращи.

35

Joro

преди 2 години

До Анонимен 32Като отидеш с 20 лв при майстор, той ще направи нещо за 20 лв, но за теб. А в здравната система с твоите 20 лв ще осигурят 4 вида безплатни ваксини, за здравно осигурени и НЕосигурени, после с твоите 20 ще осигурят на тези хора легла, а теб ще те оставят навън. Аз лично плащам доста на 20 лв здравни осигуровки, затова реагирам.

34

За съжаление

преди 2 години

Жалко е да гледаш, че в България правосъдие няма. В нашата страна има поне 1000 лекари и медицински сестри, които са тотално корумпирани убийци и по действащото законодателство споменатите лица трябва да лежат в затвора до края на дните си за тежките си престъпни деяния.

33

Шампион по хвърляне

преди 2 години

-- на оловно топче . ей колко работа има за нас !

32

Анонимен

преди 2 години

Защото парите, които ще получат от клиничната пътека са десет пъти по-малко, ако беше с ковид. Има и други болести, ако сте забравили!

31

Анонимен

преди 2 години

Е как че го приемат ...ако са нямали пари за рушвет ,така се случва )

30

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново. забравихте ли миналата година беше същото, хората умираха пред болниците. Няма лекари, какво не се разбра? Стигне ли се до болница и ако не е ваксиниран човек, просто да се оправя...Имаме страхотни специалисти, но не всеки може да стигне до тях. Затова ако някой не е разбрал, сам да си решава за ваксините, иначе каква е ползата, че след смъртта, близките ще търсят виновни и отговори. В България живеем и ако не си помогнеш сам, отдавна всичко е пропаднало. Лекарите стават политици...

29

Ако ЕС найстина --

преди 2 години

Съществува ,ние какво правим във него ? Ние сме резил ,заден двор на ЕС ,друг грозен вариант наЕС . Няма как да си ЕС и Бг едновременно . Не със розови очила да си ,на 50 кила ракия да си такова Бг във ЕС не трябва да ти се привижда . Не е плюя Бг. а ЕС как може да има такова ЕС !

28

Анонимен

преди 2 години

До 20 "с 20 лв здравна вноска какво искате ? да ви карат до болницата с лимузина ли " ---- Не. Очакванията ни са съвсем реалистични: очакваме да ни карат с наличните раздрънкани линейки и да ни приемат в мръсните и неподдържани болници. Също очакваме и там да има хора, които ще лекуват пациентите. Очакваме и болниците да не работят само за ковид, а да благоволят най-сетне да се занимаят и с пациенти с други болести и с отрицателен тест.