122

Анонимен

преди 11 месеца

До aa1830 Борисов щеше да ги строи в държавната администрация и нашите хора сами щяха вече да са го извадили този кораб. Съмнява ме да се бе наложила помощ от вън. Нашите хора реално могат да го извадят.

121

Тошо

преди 11 месеца

Сега времето пречи, а до сега пречеше липсата на опит, план и най-вече мисъл!Затова сега без значение на времето, да си запрятат ръкавелите в *** и да почват разтоварване, щото иначе ни чака ад в морето!

120

12 ГОДИНИ" ОПРА

преди 11 месеца

Къде му е крана на Бойко,закупен за такива случаи.Корабът е на преателя Ердоган,да го извика да си го вземе.Да,ама ердю сега е при путин...

119

aa1830

преди 11 месеца

Всички чагъртат ГЕРБ, но Борисов ако беше премиер в един разговор с Ердоган или Путин щеше да уреди да пратят техника за два дни щеше да е тук и да работят!

118

Анонимен

преди 11 месеца

Част от товара е бело за милиони за това е цялата работа как да се разтовари ценната стока а тора го хвърлят в морето на момента.

117

Караибрахим

преди 11 месеца

Къде си Бойко, връщай се, че тия е*аха майката на държавата за половин година. Такова чудо и по Виденово време не е било- провал след провал след провал и нищо друго.

116

Анонимен

преди 11 месеца

Ето го един кораб, заседнал. И всичките институции седят, никой нищо не прави, а начело им Радев седи със скръстени ръце, цъка с език и повтаря "Бойко е виновен, ц ей" Ето така. Седи цъка с език без нищо да прави докато ситоацията излезе вече хептен от контрол. Знаеш ли продукцията от мидените ферми са деликатес по цялото черноморие. Колко пари са плащали данаци през годините? Сега държавата къде е? Управлението не е само да им вдигнеш тока!

115

Анонимен

преди 11 месеца

Ердоган да идва и да си вади кораба веднага!

114

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко като беше на власт пращаше самолети, хеликоптери, говореше с съседни държави да окажат помощ с техника. Какво се случва сега, някакъв пенсионер пратил крана за чакъл да разтоварва в морето, боже как може да вярвате, че тоя фигурант, който за 5 години мандат не го прие един западен лидер, може да свърши нещо за тая държава.

113

Анонимен

преди 11 месеца

Айде бе Бойко пак виновен... докога бе? След 4 години некадърно фигуранстко управление пак ли ще е той виновен? Какво върви както трябва в тая държава откакто дойдохте на власт, само чегъртата и спирате започнати проекти в държавата и нищо ново не започва. След 1-2 години тея спрени проекти ще се усетят в икономиката и всичко ще се срине. Пр.ос.т народ, слаба държава.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Едноличното управление на Бойко се заменя с липсва на управление и прехвърляне на топката. Вече никой не носи отговорност, министъра се оправдава с морска администрация, администрацията с министъра, пълен цирк. Фигурант до фугуранта!

111

Анонимен

преди 11 месеца

Само да ви кажа ,че там има мидени ферми .Просто не яжте миди през следващата година , защото те сега се развиват и се набълбукват с тази химия и догодина ще са силно токсични

110

Анонимен

преди 11 месеца

Кораба е фиаско на фигурантската власт. Олицетворява това в което се превръща държавата ни под негово ръководство. Една такава миризлива работа. Военначалник е, барем армията може да прати, или и тя не го слуша, щото вече и там става анархия.

109

гост

преди 11 месеца

диверсия , къде е била морска администрация да проследи на радара накъде се насочва този кораб и да го спре , това си е умишлена диверсия!

108

Анонимен

преди 11 месеца

Новата опорна точка е че всички върви на зле, след идването на фигуранта на власт, защото ГЕРБ били навсякъде и трябвало да се изчегъртат. Колко време ще ви трябва да ги изчегъртате? Нали уволнихте всички и навсякъде. Просто сте некадърни и тупате топката да удължите още няколко месеца краденето ви и после ще чакате Боко пак да оправя нещата.

107

Анонимен

преди 11 месеца

Хаос гарантиран от Радев и служебното правителство....

106

Анонимен

преди 11 месеца

Май през последните 30 година всичките ни Оправници и подчинените ми, като че да са правени по един калъп. Ония без гънките, с опциите само за папкане и слушкане. Има хора на място, да замерят и направят една скица с позиция на кораба и отстояния до брега. И след прогнозата за времето през следващите дни не е добра, що не пробват да го разтоварят откъм сушата посредством транспортна лента или от въздуха с хеликоптер. Да, разходите ще са големи, но са нищо на фона на това, което може да стане

105

Фиаското

преди 11 месеца

Ще се къпеш ли във вода с миришеща на азотна тор и умряла риба? Айде направете нещо. Изпратете влекачи, водолази, закърпете го, извлечете го. Това разлее ли се ще стане страшно! Забрави после екология, рибарство, туристически сезон. Една торова бомба! Това има в скалите.

104

Анонимен

преди 11 месеца

Не съм фен на ГЕРБ, но откакто не са на власт поразиите и безобразията станаха прекалено много. В момента човек има усещането, че е някакъв организиран хаос.

103

Анонимен

преди 11 месеца

Фигуранта, мисли за избори, не му е до кораби.