12

Анонимен

преди 2 години

Държавата потъва много сигурно и вече не толкова бавно. Всичко е резултат от наследството на Боко Тиквуна, който разсипа държават точно за 12г. В близките 20-30г няма да се оправим ако въобще се оправим някога, просто народа ни е глупав и за нищо не става. Мислим се за Европа, а всъщност който е бил знае че даже не сме и 10% това което е Европа. Няма да се учудя ако ни изхвърлят от ЕС, за нишо не ставаме.

11

Анонимен

преди 2 години

Ви българи си мислите че като вдигате цените и данъците ще забогатеете.но тази система не работи вече е изпробвана.за да плащаш високи данъци трябва да получаваш висока заплата да получаваш доходи да имаш осигорена работа или биснес.трябва от някъде да идват тези пари,ако нямаш пари няма как да плащаш всичко е вързано като свински опашки омагьосан кръг.от къде ще идват парите като ромите 80% са на социална издръжка и не си търсат работа.или трябва да се отдели държавата на българи и роми.

10

Анонимен

преди 2 години

Много сериозни хора и политици трябва да изготват план за спасение защото потъваме като титаник и изчезваме като старите пари.лошото е че големите мозъци и хората с пари са в чужбина и са дълбоко угорчени от собствената си родина.за 30 години постигнах те това пълна мизерия зарруха и демогравски срив.така е гогато измислени циркаджии и палячовци се правят на бизнесме ни,и на предприемачи,всичките искат да стават политици в българия но местата са ограничени.

9

Анонимен

преди 2 години

Много тежки години ви чакат българи узпуснахте държавата.хората са болни и мизерни направихте хората малумни.как с болни и умстрено изостанали хора ще градите държава.държавата се разлага като труп бомбата е заложена и е въпрос на време да експлодира.трябва минималната пенсия и социална да се вгигне на 600л.минимална заплата 1000л.като паралелно с това да се помага и на неосигорени хора и болни с телк,безплатна ваксинация,да се вдигнат хората на крак.

8

Анонимен

преди 2 години

А и друго вия като нямате работници българи имате недостиг на работна ръка.кои ше работи за 650 лева.как ще превличате работна ръка от къде ще доидат тези работници от румъния или от сърбия.една измислена империя като българия се разпада се по бедни се по малко и се по прости ще ставате.

7

реалист

преди 2 години

Това , което стори Тиквата на държавата и на гражданите и---ще може да се заличи ,при нормални обстоятелства най-малко след 6-7 години. Дотогава---Божков и Сретен Йосич...ще го чакат---с бъклица....

6

Анонимен

преди 2 години

Тои като гледам имали нещо да не е в фалит в тази държава.тука въпроса е кои до кога ще издържи,имам чувството че една империя на злото като българия се разпада тотално на парчета и ще бъде много болезнено следващите няколко месеца,ако не се вземат мерки.нито един сектор в момента не работи като хората.грузи ни воина и напълна абдикация и капитулация на държавата а с ковида направо става ман си джеис 4:4:2

5

Анонимен

преди 2 години

Щом го отлагат за две седмици, това означава, че са инсинуации. Ако нямаха пари щяха да реагират на момента. За 2 седмици нищо няма да се случи. Ще започне да се разваля времето и ще вали. Под дъжда ли ще стачкуват? Тинтири-минтири. Автобусите са им брички. Всички субсидии от картите и от държавата ги прилапват. Кондуктурите и шофьорите в Пловдив бачкат по 14 часа за трохи.

4

Анонимен

преди 2 години

Никакви държавни пари за тия не трябва да се дават. Раздрънкани превозни средства, спящи шофьори... Айде у лево. Освен това знаете на кого са най големите транспортни фирми нали? Подсказвам.Един депутат от ДПС

3

xaxsasб

преди 2 години

Гнус ме е от повечето таксиджии. Трябва да се разреши пътуването с апликации и да бъде облагано данъчно иначе оставаме една от най-изостаналите нации в Европа. Почти навсякъде в Европа има локални апликации, които са за споделено пътуване. Никъде го няма това толериране на дърти миризливи или надрусани чички с помпи. Таксиджиите трябва да осъзнаят, че не са единствени на пазара, и че такситата са им работно място, а не в коптор.

2

Анонимен

преди 2 години

Трябвало две седмици за да измислят какво. Приказки от 1001 нощ . После още две и те така до изборите , апосле пак ще чакат едокато фалирате и няма да протестирате. Така действат , отлагане и ибвинение за други , че подводни мини оставили. Пълен цирк.По добре да не обиждам цирка , все пак тама хотрата са тренирали и заслужават уважение за разлика , тези в министерския съвет.

1

Асан

преди 2 години

Всеки иска да та извози и бакшишите и токаджиите :)))