155

Анонимен

преди 2 години

Според Слави всеки, който е в ИТН, трябва да е перфектен. Тогава си разпускай сбирщайна от ***, няма такъв перфектен народ

154

Нищо ново

преди 2 години

Слави изглежда съжалява, че плагиатстването е станало преди да се регистрира ИТН, та не са могли да помогнат на ценният им кадър Петър Илиев да преписва. Но виж научният му ръководител проф. Близнашки не е пропуснал да вземе участие в сагата.

153

Анонимен

преди 2 години

Чалгара за пореден път доказа, че в главата му няма нищо!

152

Не е достатъчно

преди 2 години

да си перфектен - в момента в който си покажеш шнорхела над водата започва мощен обстрел. Ако си морално чист - ще те изкарат неопитен, ако си опитен и образован - ще те изкарат крадец и лъжец. Това е положението в държавата на Радев. Тук подписващите фалшиви декларации и крадците на ДДС задават моралните репери.

151

Анонимен

преди 2 години

До Алтав гербер. Много се разговорихте от ГЕРБ и гледайте вие да не направите мечешка услуга на лидера си. Едно по-задълбочено изследване на доктората на ББ и да не се окаже, че той е преписвал оттук-оттам без да пита?

150

Иван

преди 2 години

Г-н Трифонов едно нещо не разбирам след уникалната кариера която имахте и поколенията които израснаха с вашите песни , защо ви трябваше да се омаскарите по този начин .............. Не всичко е пари в този живот .........

149

СУ "Се.Св. Клим

преди 2 години

С Ъ О Б Щ Е Н И Е. На 4.10 в аулата на Ректората на СУ ще се проведе траурно-тържествена церемония по повод Плагиата Петър Илиев.5 базуки с протяжен вой ще дадат начало на процесията,охраната ще докара Пепи в центъра на залата,пид светлините на прожекторите Плагиата ще чуе от Ректора твжката си присъда:_ПЕТРЕ ТИ СИ ПЛАГИАТ! ОТСТЕАНЕН СИ ЗАВИНАГИ ОТ СУ- МАРШ ОТТУК ГНИДА ТАКАВА!" Пепи ще ревне,но охраната ще го избута извън залата,че му ударят един шут в наглия пърдялник и ще хлопнат вратите на С

148

Анонимен

преди 2 години

Слави, а сигурен ли си, че Петър Илиев не е изкопирал оправданието си от някой друг?? Доста хора в България са се оправдавали по същите обвинения през годините. Може да е преписал от тзи и онзи..

147

Живко от Варна

преди 2 години

Трябва да се оправя моля ви , трябва да имам пари, приятелка и други хубави неща от живият живот !

146

Живко от Варна

преди 2 години

Живота ми не е това, което трябва да бъди ! Помогнете ми да се оправя, може ли ?!

145

Стоян

преди 2 години

А това,че баща му от години и в момента е дясната ръка на Нинова и това ли от педи създаването на ИТН? Гадове мръсни,слуги на мра. .Ко..-бес-...Но -то ДС тип КГБ и олигарси.

144

Анонимен

преди 2 години

Вчера Пешо плагиата каза: "Слуховете за моето уволнение са силно преувеличени" - като с това изявление за втори път плагиатства от Марк Твен /първия път беше със същия цитат, но по отношение на политическата му смърт, която се оказа не толкова преувеличена/.

143

Анонимен

преди 2 години

Беше написал една книга с грешка в заглавието -- "Голямото стърчАне." Правилната форма -- стърчене.

142

Анонимен

преди 2 години

Пешо си плагиатства, керванът си върви...

141

Анонимен

преди 2 години

...И ще плагиатства, много след изчезването на ИТН.

140

Михаил Гюзев

преди 2 години

В предаването Пресечна точка цитирах този пост на Слави,но също и че пи- късно Тошко Й.е съобщил в туитър,че този пост на Славун е фалшив и не е писан от него!?!? Ха сегинка..излиза,че Славун се дистанцира от Плагиата Пепи,а Тошко ревностно го защитава...Усеща се напрежение по оста Славун---- Тошко Й.А това не е добре,вече сме в решителна предизборна обстановка....А мултимилионерът Дачев каза,че Плагиата буквално се наакал...

139

Анонимен

преди 2 години

Слави защо толкова пази тоя явен крадец?

138

Анонимен

преди 2 години

Е това е активирана демократична клетка. Целта е на всяка цена да се запази статуквото

137

Живко от Варна

преди 2 години

Моля ви помогнете ми да живея добре смислен живот ! Може ли ?

136

Анонимен

преди 2 години

"За да си част от партията, трябва да си перфектен" преписа още шоуменът. И настана шоу.