174

Програмист

преди 3 месеца

Слави като ръси остарели мухлясали вицове 20 години да не би да не е плагиатствал? Ама....да, от сценаристите ги е преписал.

173

Ха-ха

преди 3 месеца

То и Славчо си пада по плагиатството...

172

Анонимен

преди 3 месеца

Ми кво го защитаваш тогава беее!!!

171

Анонимен

преди 3 месеца

Слави Трифонов да си преименува партията на няма такъв Перфектен народ. Жалкарска работа сте!

170

Анонимен

преди 3 месеца

Според Слави всеки, който е в ИТН, трябва да е перфектен. Тогава си разпускай сбирщайна от ***, няма такъв перфектен народ

169

Нищо ново

преди 3 месеца

Слави изглежда съжалява, че плагиатстването е станало преди да се регистрира ИТН, та не са могли да помогнат на ценният им кадър Петър Илиев да преписва. Но виж научният му ръководител проф. Близнашки не е пропуснал да вземе участие в сагата.

168

Анонимен

преди 3 месеца

Чалгара за пореден път доказа, че в главата му няма нищо!

167

Не е достатъчно

преди 3 месеца

да си перфектен - в момента в който си покажеш шнорхела над водата започва мощен обстрел. Ако си морално чист - ще те изкарат неопитен, ако си опитен и образован - ще те изкарат крадец и лъжец. Това е положението в държавата на Радев. Тук подписващите фалшиви декларации и крадците на ДДС задават моралните репери.

166

Анонимен

преди 3 месеца

До Алтав гербер. Много се разговорихте от ГЕРБ и гледайте вие да не направите мечешка услуга на лидера си. Едно по-задълбочено изследване на доктората на ББ и да не се окаже, че той е преписвал оттук-оттам без да пита?

165

Иван

преди 3 месеца

Г-н Трифонов едно нещо не разбирам след уникалната кариера която имахте и поколенията които израснаха с вашите песни , защо ви трябваше да се омаскарите по този начин .............. Не всичко е пари в този живот .........

164

СУ "Се.Св. Клим

преди 3 месеца

С Ъ О Б Щ Е Н И Е. На 4.10 в аулата на Ректората на СУ ще се проведе траурно-тържествена церемония по повод Плагиата Петър Илиев.5 базуки с протяжен вой ще дадат начало на процесията,охраната ще докара Пепи в центъра на залата,пид светлините на прожекторите Плагиата ще чуе от Ректора твжката си присъда:_ПЕТРЕ ТИ СИ ПЛАГИАТ! ОТСТЕАНЕН СИ ЗАВИНАГИ ОТ СУ- МАРШ ОТТУК ГНИДА ТАКАВА!" Пепи ще ревне,но охраната ще го избута извън залата,че му ударят един шут в наглия пърдялник и ще хлопнат вратите на С

163

Анонимен

преди 3 месеца

Слави, а сигурен ли си, че Петър Илиев не е изкопирал оправданието си от някой друг?? Доста хора в България са се оправдавали по същите обвинения през годините. Може да е преписал от тзи и онзи..

162

Живко от Варна

преди 3 месеца

Трябва да се оправя моля ви , трябва да имам пари, приятелка и други хубави неща от живият живот !

161

Живко от Варна

преди 3 месеца

Живота ми не е това, което трябва да бъди ! Помогнете ми да се оправя, може ли ?!

160

До 155 Живко от Варн

преди 3 месеца

Качваш се на самолета и кацаш в Франкфурт на Майн. Нататък ти е ясно

159

Стоян

преди 3 месеца

А това,че баща му от години и в момента е дясната ръка на Нинова и това ли от педи създаването на ИТН? Гадове мръсни,слуги на мра. .Ко..-бес-...Но -то ДС тип КГБ и олигарси.

158

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера Пешо плагиата каза: "Слуховете за моето уволнение са силно преувеличени" - като с това изявление за втори път плагиатства от Марк Твен /първия път беше със същия цитат, но по отношение на политическата му смърт, която се оказа не толкова преувеличена/.

157

Анонимен

преди 3 месеца

Беше написал една книга с грешка в заглавието -- "Голямото стърчАне." Правилната форма -- стърчене.

156

Анонимен

преди 3 месеца

Пешо си плагиатства, керванът си върви...

155

Анонимен

преди 3 месеца

...И ще плагиатства, много след изчезването на ИТН.