194

Анонимен

преди 3 месеца

Лицето Борисов има ли въобще диплома за завършено висше образование и откъде е ТЯ????

193

Анонимен

преди 3 месеца

Дайте да познаем откъде и кога дойде атаката срещу Петър Илиев?От един Страхлив,Нагъл,Мазен Крадец а именно Бойко Борисов!

192

Анонимен

преди 3 месеца

Проблема е че свестни българи за толкова много партии не могат да се намерят.Малко трябва да се редуцира броя на партиите.

191

Неук

преди 3 месеца

Изтриха коментара ми, но пак ще повторя. Г-н Трифонов споделете мнението си за държания Ви изпит в стая 01 на Новата Академия. Поведението Ви тогава измеримо ли е с плагиатството на г-н Илиев? Само внимавайте какво казвате, защото аз съм квесторът на изпита. Онзи с кафетата и ключа за рояла.

190

Анонимен

преди 3 месеца

На фона на такива нагли крадци като Дебелият и кликата му(гроб)плагиатството е един вид детска игра!

189

Анонимен

преди 3 месеца

И а такива лъжци ..умря коня ,даде надяваме че ще имате 10 %)

188

Пян_Гъ

преди 3 месеца

До ХоХо: Хайде да си имаме уважението. Не всички университетски преподаватели преписват. Дори повечето - като мен - не преписват. Проблемът е другаде - дали, макар че не преписват, казват нещо наистина ново, което може да развижи пластовете в науката, и дори когато го казват, дали има институция зад тях - скъпи конференции в чужбина, производство на авторитети, ако щеш. Това са скъпи пиарски дейности, на които в БГ не се обръща особено внимание.

187

Пян_Гъ

преди 3 месеца

Така е в политиката, Слави. Мислеше си, че много знаеш, защото разни бизнесмени наливаха в шоуто ти пари и ти колеше, ти бесеше. Обаче в политиката е друго - може ПРЕПИСВАЧЪТ да е преписал много преди учредяването на ИТН, но това се пише твоя гръб, да не кажа *ъз. Всичко се пише на шефа. В шоуто ти щеше да го уволниш, да не му платиш последния хонорар и готово. Обаче в политиката перките на вентилатора вече са омазали пейзажа. Нямало пликче с нечистотии ли? Има, нали видя! Услужливи ръчички...

186

Циганин Комунист

преди 3 месеца

Циркът наречен демокрация в България продължава!

185

Анонимен

преди 3 месеца

Слави е колко отдавна да е било - предложи го за министър преди 1-2 месеца.Това дали този петър е плагиат няма голямо значение. Но цялата страна го видя, че е пълен социопат този петър и ти слави след това скандално интервю излезе и го защитаваше.

184

ПУ ТИН

преди 3 месеца

До ПУ ТИНЗАБРАВИХ - И ДА МЯТАТ ЯЙЦА И ДОМАТИ, ДА НОСЯТ КОВЧЕЗИ /СЕГА Е АКТУАЛНО/ АКО МОЖЕ И ДА СА СПАЛИ НА ОРЛОВ МОСТ.

183

Гуфу

преди 3 месеца

Петър Илиев е откраднал и го хванаха. Това му се случи. Така, че приятели и приятелки на ИТН, ако не искате да ви се случи нещо като на Петър Илиев просто не крадете.

182

ПУ ТИН

преди 3 месеца

КОЙТО Е ПРЕПИСВАЛ ДА ЗАПОВЯДА В ИТН! САМО ТАКИВА ЩЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВАТА ИЛИ ПОНЕ ДА СА НОСИЛИ ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ И ДА ГИ Е СТЯГАЛА ШАПКАТА ПОНЕ 30 ГОДИНИ.

181

Койчо

преди 3 месеца

Слави няма как с мен да се случи това защото не съм преписвал нищо.Проверявай хората лично не да ти ги водят като овце

180

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Винету 2 дава хубави съвети. Ето един съвет и към Винету 2. За да имаш претенции твоята формация да управлява страната трябва да си перфектен и да предлагаш за министри хора, които нямат нужните качества.

179

Анонимен

преди 3 месеца

Славуца, проблемът не е кога е плагиатствал, а че всички при теб са такива.

178

Анонимен

преди 3 месеца

Ако вземат да проверят на Славун дипломната работа, сигурно е преписана до запетая. Точно на място си е Пепито.

177

ПУ ТИН

преди 3 месеца

ПЛАГИАТСТВА, НО ПЪК Е С БРЪСНАТА ГЛАВА. СТАВА ЗА ИТН.

176

ПУ ТИН

преди 3 месеца

МНОГО ВАЖНО, ПРЕПИСВАЛ БИЛ, ДРУГИТЕ ДА НЕ БИ САМИ ДА СИ ИЗМИСЛЯТ ВСИЧКО? Я ФЪРЧИЛОТО НАПРИМЕР, КАКВО РАЗБИРА ОТ ГРИПЕНИ? РАЗБИРА САМО ОТ 500К .

175

Анонимен

преди 3 месеца

Слави, наистина когато мълчеше всички прости риби ти се наловиха. Е сега вече и тях ги загуби човек.