26

Зуек

преди 2 години

Някой питаше: Откъде пари за структури и кампания на Киро и компания? Ми ето откъде! От ББР!

25

Марин

преди 2 години

БКП отново са на власт и почва втора част на кредитните милионери. Пак ще се раздават пари на наши хора, после следва хиперинфлация, за която ще обвинят предното правителство. Добре, че си купих апартамент.

24

T

преди 2 години

После има да се чудите що олиото ви е 10 лева бутилката. То с такова раздаване и печатане на пари може и едно евро да стане 10-20 лева.

23

Разочарован

преди 2 години

А в други държави давали пари на всички хора па егн-***!!В България тези пари отиват при родните партии да имат нашите мили политици те да са добре нас кучета ни яли и на фирмите давали кредити без лихви за срок от 3 години после по 2-3% не като при нас 8-10% те и на нас дават пари ама до като стигнат в БГ и изчезват.Само пенсионера намазва по 50лв другите не съществуват и аз също а после ни викат да гласуваме за тях а иначе нас ни няма как става това незная

22

dmx

преди 2 години

Пожелавам на всички политици и банкери те да започнат нов, рисков бизнес с кредит на тези условия

21

ТКЗС

преди 2 години

Давайте пачки безвъзмездно на народа Урсула даде 15 милиарда на Тиквата за ковид :)))

20

ФалитбанкАД

преди 2 години

А как вървят делата за КТБ???

19

пияница мистик

преди 2 години

Комуниста най-обича да точи банки :))) Това им беше и целта - ББР. Мислиха, мислиха как да я оберат и го измислиха. А сега се сетете чий фирми ще получат одобрение за тези толкова сладки отпуснати заеми, които са без никакво обезпечение. Общо взето като четох, нищо не е необходимо да залагаш или гарантираш. Само взимаш и харчиш за имоти, любовници и коли :))) Фигуранта затова докара онези двамата с измислените харвардски дипломи - лъжеца и крадеца

18

Анонимен

преди 2 години

Бойко газ пика, харчат му "НЕГОВИТЕ" пари за глупости вместо за асфалт...

17

Анонимен

преди 2 години

Аз така и не разбрах изкривената логика на Киро язовиро. Не можело на големи компании като БМФ да се дават заеми?!!!. Едно, че не е противозаконно и друго, че в тея компании работят хиляди хора. В цял свят казват големите компании са твърде големи за да фалират и държавата им изкупува дълговете. А при нас им се дава заем, който се връща даже!!! Кирчо май нищо не е научил, когато е карал курсове в Харвард.

16

Анонимен

преди 2 години

Подобни заеми моат да се вземат от фирмите от всяка една банка и то на по изгодни лихви. Защо трябва да правим заплатите на скъпоплатените протежета като Лена Владимирова назначена в същаъта банка за юрист от Кирил Петков с бомбастичната заплата от 7 000 лв на месец?

15

Анонимен

преди 2 години

Кирето има 1 млн.Значи прави проект с 1 млн самоучастие и взима 10 млн

14

Анонимен

преди 2 години

ББР, пич, вече е ПИРАМИДАТА на Радев.

13

Анонимен

преди 2 години

Мафиотската банка на Герб ще дава заеми да (спасява) фирмите

12

Анонимен

преди 2 години

Значи започваш стартъп само на 4-и фирми с парите на баба и дядо вземани от приватизацията-даваш 200 000 вземаш 2 млн. Ми, кво са 2 млн?!

11

Анонимен

преди 2 години

Заеми без покритие до 500 000лв със самоучастие 50 000 лева не е съвсем за бедните, а си е баш за правилните хора.

10

Анонимен

преди 2 години

Да живее посредствеността! ЕС построи развития социализъм! ДА ИДВАТ ВАРВАРИТЕ! ПИСНА МИ ОТ ПОРАСНАЛИТЕ ДЕЦА-И-Д-И-О-ТИ НА ***! Категорично предпочитам мюсюлмани пред комунисти!

9

:-D

преди 2 години

Като гледам , ако не ме лъжат очите става дума за 143,30ст. - Къде ги виждате тези 500 хил. лв ?!

8

Анонимен

преди 2 години

Правете стартъпи по 100, не по 1000 и ще имате пари, а след 1 г закривате всичко и си живеете живота.

7

Анонимен

преди 2 години

Леле как ще потънат много пари без следа, преди като бяха няколко големи фирми поне знаеш къде са отишли парите и може да се търсят. Сега ще ги хвърлят през прозорците