26

БЛАГОДАРЯ

преди 7 месеца

Благодаря на Смъpдия и СССР за над 100 години цирк и шизoфpeния!

25

Анонимен

преди 7 месеца

В Македония се ваксинираха 47% от населението над 18 години ,а там започнаха да се ваксинират три месеца по-късно от нас.Лекарите и учителите им са ваксинирани над 98% .У нас учителите са ваксинирани на 35%Те са далеч по-близо до показателите на ЕС.Ние сме ваксинирани на 17%.Едиствено Косово е близо до нас от цяла Европа,но мисля ,че и те имат по-висок процент.

24

Анонимен

преди 7 месеца

ТОЯ ДОБРЕ ЛИ Е БЕ? СЕРИОЗНО ЛИ НА РАКИЯ ЩЕ СЕ РАЗБИРАМЕ? МНОГО НЕСЕРИОЗНО! НАЙ МАЛКОТО ЩЕ СЕ ИЗБИЕМ БЕ!

23

Аз

преди 7 месеца

Старо пиянде без мозък. Аре отивай да си пиеш ракията и не ме занимавай с глу*ости

22

Анонимен

преди 7 месеца

Българи и македонци сърбаме попарата, надробена от руснаците. Верувайте ми!

21

Анонимен

преди 7 месеца

Малко тролове сте нали.Не Ви се получава.

20

АТИНА

преди 7 месеца

От мен само едно ке им кажам - АЛБАНСКИ ДА СЕ УЧАТ

19

BURSA

преди 7 месеца

А ,,човечните,, управляващи в България преди 10 ноември 1989,защо смениха имената на българските турци? Защо бе ,,другари,, комунисти направихте това,с тази скромна и работлива част от хората на България?

18

Обективно до 17

преди 7 месеца

ЗАДАЧАТА ТИ Е ДА СМРАЗЯВАШ ХОРАТА, НО НЯМА ДА ТИ СЕ ПОЛУЧИ, РУСКА С.В.ОЛОЧ!!!

17

Обективно

преди 7 месеца

НАРОДЪТ Е ЕДИН И НЕ СЕ МРАЗИ. МРАЗИ НИ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ТАМ, ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВА , ЧЕ НАРОДЪТ ЩЕ ПОИСКА ДА СЕ ОБЕДИНИ И ТОГАВА ТЕ ОТИВАТ В НЕБИТИЕТО! ТОВА Е ИСТИНАТА. ПРИЯТЕЛИ ОТ МАКЕДОНИЯ - БОЛ ИМАМ!

16

Анонимен

преди 7 месеца

Ще отнеме повече време да се върнат към разума. Комунизмът там не беше като тук, а минаваше за нещо хубаво. Там хората си бяха яко натикани в комунизма и подкупени с тоблерони и дънки и днес им е трудно да приемат тогавашните престъпления.

15

Димитър

преди 7 месеца

Ние се интересуваме кой поне 40 години си мълчи за тези действия в услуга на Русия.И кой измисли и разписа калпавия договор с РСМ през 2017г.И кой допусна македонска партия в Бг да агитира за малцинство в БГ.И защо медиите си траят в полза познайте на кой.И кой артист го игра десен проевропеец приятел на Меркел в полза на Русия и колко загуби БГ.А ми и този дето идва сега стария доста помогна с Ц.Ц. и Мая Манолова.С огр. корупция и простотия.Отлична игра за лупаците.Но идва глад и мизерия .

14

A

преди 7 месеца

Интересуваме кой окраде от народа и държавата милиарди евро?

13

Нищо ново

преди 7 месеца

Не се учудвам вече на нищо. Но това не значи, че такива случаи в РСМ трябва да им се прощават. На този и подобни случаи трябва да се дава гласност в ЕС, за да можем да защитим нашата позиция за членството на Северна Македония в ЕС.

12

Срам

преди 7 месеца

Македонец да псува българия, това е все едно дете да псува майка си

11

Анонимен

преди 7 месеца

Очаквам да се включи САТА НАТО и Диана.Те бяха на предните избори след всяка статия за Македония.

10

Анонимен

преди 7 месеца

Познайте кой плаща за такива предизборни негативни статии за Македония.Запомнете имената на троловете,те ще бъдат след всяка статия.Ще има още много такива.В минали месец нямаше нито една статия за Македония,а днес само тук са две.Очаквайте все повече до изборите.И пак казвам запомнете имената на троловете.Те ще пишат колко противни са Македонците и колко ни мразят

9

Трябва един аршин

преди 7 месеца

Мартинзаимовци има не само в България, но и в РС Македония.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Идват избори.Започна се отново да се ползва темата Македония за избори.Аз в предишната предизборна статия Ви писах ,че ще има все по-често такива негативни статии.Днес са две статии тук в тази медия.Те ще стават все повече,като в предния месец нямаше нито една статия.

7

Отдавна се знае...

преди 7 месеца

Някой да е чул поне една лоша дума от македония за сърбите , които ги мачкаха толкова години ? Няма и да чуете .