46

Ама

преди 2 години

Не нее, подменени са не с "македонски", а със сръбски окончания, истинските македонски окончания са български !

45

Бунтата

преди 2 години

Макета,колкото и да се правят на македонци са си баш българи!??

44

Христова

преди 2 години

Ето така са подменяли истнската българска история през всички векове. Гърците са си присвоили древната ни култура, руснаците са нарекли старобългарския език славянски и са ни претопили в някакво измислено славянско море. Яростната омраза към оригиналната българска култура и славна история е толкова по-голяма, колкото повече светлината й заслепява завистливите й ползватели.

43

Ужас

преди 2 години

Да си търсиш история като си я пренаписваш...това е престъпление към човечеството!

42

Анонимен

преди 2 години

Макетата трябва да признаят истината за всяко събитие от историята и за всяка личност. Писмено и да спазват истината за няколко десетилетия. Тогава ще преговаряме, ако искат.

41

Сюлейман паша

преди 2 години

Те пьк едни ,,войводи"...Обикновени пладнешки разбойници,избивали мирното турско население! Ама *** нали си няма нац.герои,та всеки крьвопиец е обкичен с лаври и е вьзпроизведен вьв ,,войвода:!

40

Анонимен

преди 2 години

Не бързайте да го задрасквате тоя надпис.... щото ще откриете и други.... Историята НЕ може да се подмени!

39

Анонимен

преди 2 години

Аман от псевдопатриоти вьв БГ. политическия живот. Само воеводи и чевермета и кесии с алтъни.

38

Анонимен

преди 2 години

Къде са нашите патриоти???

37

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че през комунизма Македония беше харизана на Сърбия и с подкрепата на Москва беше направено всичко възможно българите да не мислят за братята си в Македония, а македонците да намразят българското и да странят от него! Беше гордост да си югославянин, а най-вече сърбин - направо божи човек на земята... За това станаха и войните в началото на деветдесетте години, на нормалните хора им писна, Македония не е еводила война за независимост, защото няма национално чувство!

36

Анонимен

преди 2 години

Драги македонци , нямате избор, ако сте със Сърбия, ще ви мачкат, сърбите натикаха и албанците в Македония и направиха последната мръсотия на България и Македония с този акт, избирайте - остават ви България, която ви обича и говорите на един език с българите и Гърция, която не ви е враг, а приятел.

35

Анонимен

преди 2 години

До До BURSA.....така ,че тази смяна на имената в България е просто смешна в сравнение с турския терор над българите! И при положение, че в Турция има закон, който задължава всички да бъдат с турски имена и окончания на имената, макар,че те дори имената им не са турски , а арабски, за които Ердоган със злоба каза, че арабите заедно с евреите били "мръсно семе", при положение,че самия той има грузински корени и дедите му са били потурчени, но е турски фанатик

34

Анонимен

преди 2 години

До До BURSAВчера гледах едно интервю с очевидец , бай Тошо лично е защитавал България тогава, руснаците са били заедно турците през смяната на имената, също той каза , че в Турция също има такъв закон за смяна на имената и на окончанията на имената на хората в Турция, в недалечното минало, даже не е било възможно да съществува бизнеса ти, занаята ти и самия ти в Турция, ако табелата+човека не е с турско име, имат дори и такъв закон, така ,че тази смяна на имената в България е просто смешна в с

33

До 34 какво се чудим

преди 2 години

Ха ха ха ! Наистина беге националистите сте без мозък ! Заради вас никога няма да се оправи положението между Македония и България.

32

какво се чудим

преди 2 години

колкото повече сръбскоруската агентура провокира омраза между България и Македония толкова повече расте отвращението и омразата на българите към Русия

31

Анонимен

преди 2 години

31 Сърбите, кой.

30

Анонимен

преди 2 години

Като върнат български войводи, а не македонски, тогава ЕС.

29

Анонимен

преди 2 години

Шиптарите Кой!!!

28

До BURSA

преди 2 години

Ами защото турската агентура ги беше яхнала да правят независими републики в Лудогорието и в Родопите, защото почнаха да тровят водоизточници и да взривяват влакове с майки и деца. В тази кризисна ситуация това се сетили комунистите, това направили, не е най-правилното, но пък не можеш и да ги виниш много-много. Като начупиха зъбите на виновниците, които разбира се бяха малък процент от българските мюсюлмани, останалите се юрнаха към Турция не защото са ги гонили, а защото гузен негонен бяга.

27

велиГана

преди 2 години

не са виновни македонците, а срЪбите на върби!от там идва проклетията, още са на власт!