50

Герб

преди 2 години

Балтов е прав - като те отстранят няма как вече да взимаш пари по нереални клинични пьтеки и тои иска едно чекмедже като вожда сиВьв сьдьт и адвоката да настоява да бьде вьзтановен докато не напьлни поне едно - чекмедже или повече

49

Реалист

преди 2 години

Всички знаем, че зеленият чорапогащник Радев се саморазправя с всички, които пребориха пандемията и му осуетиха преврата още миналото лято! От куха Фуражка ...само реваншизъм! Такъв примитив, ход назад не познава!

48

Реалистт

преди 2 години

До Анонимен 29 Касиер ли му беше?

47

Анонимен

преди 2 години

Егати менте лекарят е този клоун. Сам не може да се излекува от едно кръвно, а тръгнал да лекува ковид епидемия и да приказва по телевизиите....................Взеха му лекарството "пари" и той се разболя от безпаричие и че ще харчи от милионите си на влог.

46

Анонимен

преди 2 години

Пий си лекарствата, симуланте..................Взеха му парите и той вдигна кръвното като клоун. Спрял е да си пие хапчетата, за да влезе в болница да прави циркове пред медиите.............Парите са най-доброто лекарство за всички болести........................... Милионерството е здраве!

45

тя

преди 2 години

Големите началници в България / директори и т. по./обират парите на тези ,които вършат работата и им подхвърлат трохи , а за тях милиони !

44

тя

преди 2 години

Тоя мошеник със 70 хил лева заплата !

43

Едва ли

преди 2 години

Балтов е казал ЧЕТЕРИ ДНИ :-))) Деца, научете правописа.

42

Койчо

преди 2 години

Балтов е един крадец и доносник.Трябва него да съдят

41

Анонимен

преди 2 години

Да си беше останал лекар! Всички политици решихте да ставате. Артисти, певци, лекари и всякакви други....

40

Анонимен

преди 2 години

Когато един лекар реши, че ще влиза в политиката, трябва да е готов за всичко. Мутафчийски не се обвърза с никой политически и когато усети накъде вървят нещата се оттегли. На него просто му е достатъчно да бъде лекар...Балтов и Ангелов, обикаляха медиите, не само от грижа за населението, но градяха авторитет, известност и разчитаха, че хората са овце и вече са готови за гласуване. Но винаги се появява едно но...., и може много години да се оцелява с игрички, но винаги истината излиза наяве.

39

нормално е

преди 2 години

Борисов за 11 г. подмени всички във админисрации и служби до ниво чистачка--сега за да няма постоянно саботиране 5-тата колона трябва да си отиде ,пък ако ще и да са най-кадърните ,защото ново кабаре не се прави със стари труженички . Те хората затова искат да ви изчегъртат ,защото вие не сте дошли на местата си почтено ,а със ,,препоръки,, Вярно е научили сте бая чалъми ,ошлайфали сте се ,ама адио Рио и това е ,ако не ви сменят номерата ви ще са ежедневие....

38

ТАКА Е!

преди 2 години

Г-н Балтов, като си търси правата, нищо не може да направи, докато не бъдат отстранени от държавните структури метежниците на Радев. И това ще стане, изисква се търпение, защото всичко е до време...

37

Анонимен

преди 2 години

Внимавай с кръвното! Такъв е живота, веднъж си горе, после долу.....при нас. Не е приятно, но всички се справяме и ти ще успееш!!!

36

ти си политик

преди 2 години

Щаба ви беше също политически ,пример Ангелов . Няма начин да застанеш и да прикриваш решенията на Борисов като решения на щаба -- защото той винаги така си работи --решенията си ги взима сам ,но винаги се покрива зад колективен орган ,така не можеш да го барнеш ,че действа еднолично . Само ,че това са чалъми и всички като Балтоев после мърморят ,те сами са си виновни ,като са избрали ролята на паравани .

35

До Рожен

преди 2 години

А доноса до ДАНС как е? Ще пише ли Балтов нов?

34

Рожен

преди 2 години

Спрете се с тая вила, че ставате смешни! За Тази апаратура и десет гаража няма да стигнат, за да я поберат. Мало?умни ***! Натикали са ви устите някакви малоумщини и ги повтаряте като папагали.Доходът му е 70 000 ГОДИШНО! Пиша бавно, за да успеете да го прочетете - 70 000 ГОДИШНО!!!!Ама то само с четене не става, трябва и акъл!

33

Анонимен

преди 2 години

Балтов е гнусен.

32

Мирослав

преди 2 години

Сигурно е прав че уволнението е политическо. Да не забравяме че политическите уволнения е похват който изключително силно беше използван при управлението на Борисов. Това предполага че ако си подкрепял Борисов ще се наложи да обереш негативите в тази ситуация. Когато един професионналист подкрепя политици е в много добра позиция докато партията е във възход. Премине ли върха тази партия го повлича на долу ще трябва да плаща за грешките на вождовете. Това е историческа истина

31

Анонимен

преди 2 години

Стига рева бе.Отворя хладилника и оттам Балтов -уволниха ме,включа БТВ,пак Балтов-уволниха ме,По НОВА същото.Абе ако ще ги съдиш , съди ги ,но не превръщай това уволнение в турски теливизионен сериал.