38

A. A.

преди 2 години

Боряна Богданова Мусева от Етичната комисия и ЮФ също плагиатства. Емилия Първанова Панайотова от ЮФ е плагиат. Има още преписвачи от ЮФ, но си получават заплатите.

37

тя

преди 2 години

когато на някой не му *** ся оправдава се с политика !

36

Нищо ново

преди 2 години

Сам си е виновен. Когато човек иска да влезе в политиката, би трябвало да му е ясно, че фокусът се насочва върху него. И такива издънки като плагиатство не са прощават. Ако си беше стоял просто преподавател, можеше и да му се размине. Сигурно не само той е преписвал. Откакто първият гербаджийски министър на образованието Игнатов премахна държавната комисия ВАК, вече хабилитациите се правят на местно ниво и ситото е много по-рядко. Пет човека аркадаши с научни степени за комисия са достатъчни.

35

DDD

преди 2 години

Аааааааа, совите не са това, което са!... Тоя филм сме го гледали, горди продължителю на славен род, кален в битките!... Нещо много станахте поборниците в тая държава!... Ако притежаваше капка достоинство и чест, до сега да си беше признал грешката и да беше помолил за прошка!... ***!...

34

До Вълканов

преди 2 години

"Ако цитирания материал бе споменат в ИЗПОЛЗУВАНА ЛИТЕРАТУРА" // Ако беше цитирал източника, щеше директно да признае акта на плагиатство. Цитатите са кратки пасажи с две-три изречения, които са опорни точки за аргументация за или против. Но 70 страници са си типигьозлък, за който бият през ръцете.

33

Анонимен

преди 2 години

Някой ми екскрементира в академичните кюлоти с цел политическо окепазяване.

32

Ами Наглецо,

преди 2 години

заведи дело срещу етичната комисия. Сега целия свят знае, че си подъл, нагъл и крадец. Да видим решението на Факултетния съвет, май и Близнашки, Киров и Вълчев трябва да си подават оставките.

31

Анонимен

преди 2 години

Видно е ,че сте мошеници всички радевци които на черното казвате бяло

30

Да бе,

преди 2 години

ти преписваш ,пък после друг ти бил виновен!

29

aa1830

преди 2 години

Странно, тази новина в други сайтове е някъде най-отгоре и коментарите са към няколко стотин. Тук е скрита покрита, с 20тина комемтара и моят от преди половин час е изтрит. Алооо, жълто ***...?!!

28

Лили Иванов

преди 2 години

Пепи от пъпчето на Софка.

27

Алекс

преди 2 години

Петър Илиев=мерна единица за наглост

26

Коментар

преди 2 години

Написах че тоя е нагле ц и веднага ми хвърлиха коментара в кошчето!Браво!Шъ съ упрайм!Когато цъфнат налъмите)))Страна от третия свят и без свобода на словото!

25

334

преди 2 години

А какво стана с онзи ректор - май на варненски университет, - който беше изцяло плагиатствал научния си труд? Остана си ректор, нали?

24

Анонимен

преди 2 години

Кво каза, ко?!

23

Даскал Генчо

преди 2 години

Пешко мамин, плагиатството е изкуство за умни хора! А твойто е просто Копи пейст! То цялото Ви поколение е такова!!!

22

Майора

преди 2 години

Когато си сгрешил , имай честъа да си признаеш! Това те издига в очите на хората! Но явно за чалгари и поддръжници на чалгари не важи, те винаги са прави?

21

Анонимен

преди 2 години

Видно е, че Петър Илиев е лъжец!

20

Анонимен

преди 2 години

Това кражба на интелектуална собственост ли се води? За моя приятел Тошко питам.

19

Само питам

преди 2 години

Чалгавите потопиха държавата в хаос и отнеха от времето на всички ни половин година, все още толкова. За здравомислещите люде още през април беше на 100% ясно, че са въжеиграчи и нищо добро няма да донесат. Защо бе, народе, защо гласувахте за тези ..ърш... и ги докарахте да ръфат телесата на държавата. А този щеше да ни е министър на МВР?!, ПРЕМИЕР??!! Гола вода сме, братя българе...