12

?!??!??!

преди 2 години

Т.е. наливат се парите от нашите данъци за да се компенсира вдигането на цените на тока, предизвикано от далаверите на "наши хора" в енергетиката. Крадене на едро му се вика на това. Проверете: 1. ТЕЦ-овете - защо плащаме въглеродни емисии, ако не са рентабилни да се закриват? 2. АЕЦ - защо изнасяме тока на 0.1ст и си го внасяме обратно на 12 ст? 3. Зелена сделка - защо се гласува да се плаща скъпа зелена енергия в началото - кои мутри напълниха и пълнят касичката там?

11

Анонимен

преди 2 години

лека полека комунистите се заеха с лапането на заеми от ЕС.не крадете бре, червени гамени.

10

Анонимен

преди 2 години

Красимир Дачев каза: Държавата да ми плати тока на предприятието, а моят битов ток аз мога да го платя, защото съм много богат.

9

Анонимен

преди 2 години

Либертарианците като Иван Нейков не са срещу държавните помощи и социалната държава. Но те искат държавните помощи да се дават на богатите и социализъм да има само за богатите и бизнеса..........Всички уж десни и пазарници, веднага одобряват и искат държавни помощи за богати. Но за пенсионери и заплати - са твърдо пртотив всякакво увеличение...................Един иска социализъм за народа, други, като Нейков, Каролев, искат социализъм за богатите.

8

Анонимен

преди 2 години

Иван Нейков е либертарианец. Те дават на богатите и вземат от бедните.

7

Тралала

преди 2 години

Какъв е тоя бизнес на държавна издръжка?Направо върнете държавните предприятия

6

Българин !!

преди 2 години

Ще подпомагаме за пореден път бизнеса с народни пари, ще актуализираме бюджета, заради бизнеса и после държавата ще трябва пак да тегли заеми с лихви, които НИЕ робите и децата на робите ще трябва да връщаме ????? Категорично отказвам да се подпомага бизнеса, Той, бизнеса има достатъчно лични средства да се подпомогне сам, щом не са излезли пред народното събрания да протестират, значи имат достатъчно пари за се подпомогнат!

5

Анонимен

преди 2 години

Много разбираш и ти!!! Скапан дядка!!!

4

ф

преди 2 години

Че битовите потребители и без това я карат на икономии. Домовете са като дискотеки. Светваме, изгасваме. Ако продължат икономиите /мизериите/ от какво ще печелят токаджиите? Единица са, които могат да издържат на поскъпването.

3

Анонимен

преди 2 години

Строим социализъм и комунизъм за бизнеса и богатите. Бедните и работниците живеят в дивия капитализъм на същия бизнес и богати................България е социална държава за богатите и бизнеса.

2

Асан

преди 2 години

До 1 - Като нема хляб яжте пасти... или излизайте с гилотините :)))

1

ВЪПРОС ?

преди 2 години

Хубаво ПАК подпомагате бизнеса с народни пари, а мен обикновения човек как ще ме подпомогнете, като ходя да пазарувам в германските магазини Лидл и Кауфлянд???Цените на хранителните стоки ВЕЧЕ са вдигнати ! ВЕЧЕ СА ВДИГНАТИ !!!