104

Бг турчин

преди 2 години

Грипа след заразяване показва симптоми до два дни. Настинката причинена от човешки коронавирус до 4 дни. Модифицираната "настинка" наречена Ковид показва симптоми до 10 дни обикновено до 5-7 дни или седмица. Заразения с Ковид има симптоми след седмица или повече. Болен е около 10 дни или повече. След 12-15 дни вече е отрицателен при ПСР но организма е съсипан. Особено белите дробове.

103

Анонимен

преди 2 години

Като не е вярвал,като не се е ваксинирал,като не спазвал мерки,не е чудно и странно че е починал.Да се беше ваксинирал сега пак можеше да пише глупости в социалните мрежи и щеше да е жив. Всички хора които отричат вируса и ваксината умират ,това вече е неписано правило.

102

Aнонимен

преди 2 години

Аз не знам кой е този, но се питам защо се търси сензация, виновни лекари и виновна ваксинация зад всяка смърт? Ковид убива! И да, не можеш да дишаш! Ако можете да си го представите това мъчение, да не ви стига въздух, ще тичате да се ваксинирате през глава. Колкото дали този човек е бил ваксиниран, от данните в статията е очевидно, че не е. Ваксината придобива максимална ефективност 2 седмици след втората доза. Ако е бил ваксиниран преди 2 седмици, то се е заразил преди това.

101

То Ковид

преди 2 години

Няма ,не съм ваксиниран и не съм здравноосигурен,ама вие сте длъжни да ме лекувате!Ай сик тир нахали!

100

Анонимен

преди 2 години

До 101: Ти ли ще ме разцепеш? Че ти си гей по душа и по з.дник. Ела пробвай.

99

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите да св лвкуват вкъщи - с изпитани за тях методи, а не да ходят по болници. И да плащат сами за лечението си

98

Анонимен

преди 2 години

До БС Ваксината ти е платена и с наши пари. Плащаме си здравни осигуровки. Върнете ми всички пари и да не плащам здравни осигуровки до края на живота си и ще си плащам всичко от джоба. Да видим така до къде ще стигнем.

97

Анонимен

преди 2 години

умирайте българи, писано е, излез извън бг къдет има чист въздух като в дания, и виж разликата ква е

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 - Защо непременно трябва да е БГ?

95

Бay

преди 2 години

той не е подозирал нито за миг, че ще го изкара тежко. Вижда се от възмутеното му видео.

94

Анонимен

преди 2 години

Според мен лъжат. Няма как с ренгеноеа снимка с пневмония да не го вземат. До последно се е държал и не е искал да влиза в болница. Затова и е умрял.

93

Анонимен

преди 2 години

До КрумСтрашни - Никой не креде. Нашите бизнесмени просто ги оставят. Не можеш да ми кажеш, че човек, който всяка година си купува нов джип мерцедес, сменя S класата на жена си и дава по 120 000 лева, да учи щерка му в топ университет, не може да се бръкне и да направи зпалатите на топ кадрите си по 5-6к.

92

Анонимен

преди 2 години

много сте зле останалите в бг, ама много зле, не ковид, а фандъка с нейния въздух ще ви убие и без ковид

91

БС

преди 2 години

Тези без ваксини, защо дори ги лекуват от COVID , особено пък ако нямат здравно осигуряване.

90

Анонимен

преди 2 години

не се сърдете на макетата, че ви мразят, кат тях сте и това е доказателство, едно към едно, елементарни чалгари. молете се на бога ви борисов, той създаде планетата и на вас даде живот

89

Бг турчин

преди 2 години

Болните от коронавирус са поне 4 или 5 пъти повече от официално оповестените. Безсимптомните още повече. Нормално е след 15 дни ПСР теста да е отрицателен. Няма го в носоглътката но е поразил белите дробове. Познавам много болни които даже не са тествани. Как разбирам че са коронясани? По късните симптоми след контакт с заразен и обявен за позитивен по късно след тест.

88

Анонимен

преди 2 години

Слава Богу, че последния път когато съм имал бронхопневмония беше през 2003-та. Тогава лечението ми протече вкъщи с посещения от личния лекар. Сега те приемат в болница и не излизаш жив оттам след "лечението".

87

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам.. отрицателен тест за ковид.. отива правят му рентген, виждат пневмония, вкарват го в ковид отделение... ?!?!?!??!?!?!?!??!?!?! Искам лекар да ми обясни логиката тук. Преди ковид хората не са карали пневмонии, така ли? Аз като имах пневмония ми биха инжекция в дупето, домашно лечение. Не ме вкарваха в интензивно отделение. Наистина не разбирам.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 - Mlakni shta razcepiaaa ueee

85

Анонимен

преди 2 години

Спрете да плащате здравни осигуровки! Ще ви откажат лечение и на вас търговците на здраве. Трябва съд , затвор и стабилни глоби!