124

Анонимен

преди 2 години

Казахте една и споменахте, че има още може ли имената много ви се моля не знаех за тези хора моля ви споделете аномалиите много ви моля!

123

Анонимен

преди 2 години

р.704 и р 752.5 от рбфн е причината за тия дето лафите с АСлопеция, е това са исктиснките лекове, почвам да си мисля, че те са лека който ни предлагат, не мога да повярвам, че наистина има такива хора неподлежащи на природата и болестите, нямам думи, заинтерегувахе ме, след като направих проверка

122

До 143

преди 2 години

Случаите на невъзможност на някоя болница да приеме пациент тепърва ще растат у нас. И вината за смъртта на хората, неуспели да получат болнична помощ навреме, ще е върху тези, които не спазват мерки и не се ваксинират...

121

Бay

преди 2 години

"Остава вкъщи 5-6 дни" ето това го е затрило :(

120

Анонимен

преди 2 години

Млад човек, но антиваксър и тази глупост го е затрила.

119

Анонимен

преди 2 години

Мене ме лекуваха от бронхопневмония с пеницилин навремето. В началото не беше на добре, доста болезнени са инжекции, но много бързо ме вдигнаха на крака. Сега доколкото разбирам вече почти не го ползват.

118

Анонимен

преди 2 години

Бро ти си дал най силната аномалия която и военните я знаят даже мога да ти цитирам точките и членовете за нея, алопецията са най силните срещу всичко външно, дай останалите да чуем, защото от 1943 алопеция се води за най мощна форма на противоречие с всяка болест, разбрахме това, дай другите, искам да ги знам, моля. И ние в Младост 3 си имаме един с тая аномалия му викаме "кърпата" интересно, че наистина не боледува, но дайте останалите аномалии, моля, ако може. Благодаря!

117

Бг турчин

преди 2 години

Поразяването на белите дробове не се дължи на вируса а на бурната реакция на имунната система. Турските лекари в такива случаи (висока температура вследствие на възпаление на белите дробове) дават лекарства подтискащи имунната система. Целта е да се успокои имунният отговор. Защото организма е в аларма. Този вирус е толкова непознат за него, че организма се бори с всички сили и се самоунищожава. Разбира се 80% го карат много леко или безсимптомно.

116

Aнонимен

преди 2 години

И къде да хоспитализират някой, който пристига без тест? В ковид отделението или при здравите? В ковид отделениеъо, ако не е болен, ще прихване. В другото отделение, ако е болен, ще зарази останалите.

115

+

преди 2 години

Ужас са лекарите ,без всякакъв морал.

114

Анонимен

преди 2 години

За зом би тата ще го напиша черно на бяло. Правил си е тест и е бил отрицателен. Отказали са му хоспитализация. Накрая му направили рентген и видяли пневмонията. Хоспитализирали го.

113

Анонимен

преди 2 години

ДО 130 ============ Алопецията за която казваш познавам приятел с точно описаното, няма коса и косми по тялото, по време на Сарс изпадна в някво положение като в кома, след 2 часа стана като, че му бяха били адреналин за 100 човека, това го видях с очите си, останалите аномалии, ако може, бих искал да знам, тези хора държат в кръвта си лека, но няма кой да ни го каже, защото от тях вадят ваксините.

112

до Бау

преди 2 години

"разберете най-после PCR не е 100% точен. За жалост за момента няма по-добро.".............Работата стана малко като двете тсиганчета дето винаги познавали времето. Едното казвало че ще вали, а другото че ще е ясно времето. Не знам кое му е "доброто".

111

Анонимен

преди 2 години

неваксиниран и после някой друг да е виновен, така е най-лесно и утешително.жалко за човека, но всеки носи отговорността си за себе си и близките му

110

Анонимен

преди 2 години

"До PCR +/-. Установена е двустранна бронхит пневмония. Не пише, че са му правили ПСР тест. Всички лъжат нещо" е ти видеото не гледа ли? Каза годеницата му, че му отказвали хоспитализация щото нямал положителен тест.

109

Анонимен

преди 2 години

не знам дали знаете за аномалиите в хората, рядкост са, да не изброявам, че всички имат дълги имена, ще дам краткия вариант, хората с аномалия алопеция ареата, остават обезкосмени, но имат един от най коварните имунитети на планета преболедували и пои няколко пъти испанския (инфлуенца), както и хонконгски грип, да ви кажа ли за още 28 аномалии които не ги засяга нито един вирус? могат да бъдат сред болните и не могат да се заразят.

108

Бay

преди 2 години

разберете най-после PCR не е 100% точен. За жалост за момента няма по-добро.

107

Анонимен

преди 2 години

"антиваксърите да св лвкуват вкъщи - с изпитани за тях методи, а не да ходят по болници. И да плащат сами за лечението си"----------------Аз съм съгласен, но трябва да спрат д удържат здравни на няколко милиона души в замяна. Тогава ваксините ще си ги плащаш сам, ако има кой да ти ги доставя и ще лекува кварталния знахар, защото лекари няма да са останали.

106

не е възможно

преди 2 години

не е възможно от корона да е умрял - дали няма БРЯ , сега к'во от корона , пее май е отговор на негов отказ

105

PCR +/-

преди 2 години

В крайна сметк ане разбрах човека имал ли е Короавирус или не, понеже разбрах, че положителен PCR тест не е имал? Ако е така как е попзднал в ковид отделенние?