164

1

преди 2 години

Дианче, тъй като го гледам по снимките, най-вероятно наистина се е ваксинирал, но с кожена спринцовка отзад.

163

Анонимен

преди 2 години

Не го знам кой е този и нищо не знам за личния му живот, но сигурно е някой важен, щом втори ден ни занимават с него. Вчера беше женен и баща на малко дете, а днес вече изникна и някаква годеница, интересна работа, а жена му няма ли нещо да се произнесе или сега годеницата е на преден план.

162

Анонимен

преди 2 години

До Диана. *** Диано. Нали всички тук пишат, че не само ваксина не си е сложил, ами и тестове не си е правил и си е стоял вкъщи "да му мине". Що ръсиш глупости?!Да не си му била ... много близка?Я кажи в коя болница са го ваксинирали преди две седмици!

161

Асан

преди 2 години

На менье не моат ми отказа лекуванье оти ша им пращам Хелзинскиа кумитет дъ ги такова!И паре ша ми давът ку мъ не излекувът къ требвъ!

160

Диана

преди 2 години

Ангел се ваксинира преди две седмици и ето какво се случи.....

159

Гладен червей

преди 2 години

186 След ден-два ще ти кажа.

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен183.Дали съм щастлив? През дeдoвия ми е. Хората са му уважили антиваксърската философия и си е заминал щастлив!Ако бяха го излекували, сега щеше да плюе докторите, че е бил болен от "друго", но са искали да го пишат от КОВИД. Ако са можели - да са го спасили въпреки дивотията му. Ама който каквото сам си направи.... нали знаеш?

157

Гладен червей

преди 2 години

И още нещо. Какво са тези простотии с тези затваряния постоянно. Я всички по кръчмите и баровете. И ние деца храним все пак. Я се стегнете и следващия да заповяда.

156

Йосарян

преди 2 години

Тоя е бил ваксиниран.

155

До 181

преди 2 години

Викаш, преди Ковид всички бяха безсмъртни и хора не умираха от пневмония.

154

Гладен червей

преди 2 години

Стига сте писали само бре. Давайте го тука, че изгладняхме вече. Млад, крехък и най-важното натурален, без ваксини и чипове. Много горчат да знаете, не си ги слагайте. Без тях сте по-вкусни.

153

Анонимен

преди 2 години

До 172 "Абе я остави шашкъните да си мpaт. Освен това ще си идат НЕВАКСИНИРАНИ" --- Ами ей на, оставили са го: "...когато здравните власти обявяват, че отново затягат мерките ... поп-фолк певецът изразява своето възмущение за рестрикциите. ...В две болници отива, казва че е болен и не искат да го приемат, изобщо не ги интересува." Доволен ли си, 172? Така ли искаш да бъде? Щастлив ли си от това? Това ли е твоята версия на "загриженост за хората"?

152

Край

преди 2 години

"Годеница" това е =0 /нула/ Никой.

151

Ваксър

преди 2 години

Жалко за момчето, но знаете ли кой е виновен? Точно той, защото не е направил най-логичното нещо да се защити КАТО СЕ ВАКСИНИРА.

150

Анонимен

преди 2 години

Що за вирус,що за тест,нямал положителен тест от него и не го приели за лечение,а след 5 дни установили инфекцията в друга болница,значи вируса е бил друг,че да не го лови теста,като маймунски пенест вирус SFV за нещо друго пряко ХИВ,който също е възможен да заседне вместо Ковид19 в носово-устната кухина щом е имал тест и да предизвиквал инфекцията.

149

Popa ot razgrad

преди 2 години

Гледам отдалеч и единственото нещо което мога да кажа е, че българския народ оглу.пя.ва и изпр.ост.я.ва със страшна скорост...

148

Дедо

преди 2 години

Развил пневмония , ама не от ковид ( тестовете отрицателни ) , затова и не го приемат . После го приемат и го настаняват при ковид болните !?!? Защо там бе !?!? Умира от пневмонията и го пишат пчинал от ковид !?!? *** !

147

Анонимен

преди 2 години

Абе я остави шашкъните да си мpaт. Освен това ще си идат НЕВАКСИНИРАНИ, като ГЕРОИ!-------------======--------Нямам нищо против да си се пъчат антиваксърите един на друг, но заради тях продължават мерките, които засягат и мен. И няма начин да не им се дразня.

146

Ямболски цървул

преди 2 години

Още ще ни занимавате ли с този стероиден чалгар?

145

Анонимен

преди 2 години

До 999. Абе не разбрахте ли, че човека е мразил лекарите и не е вярвал, че има и вируси!Какъв личен лекар, какви 5 лева?!