205

Анонимен

преди 2 години

Всичко в ИТН е фейк, само чалгата е истинска.

204

Анонимен

преди 2 години

ИТН не могат партийката да си управят, Държавата тръгнали да управят!!! Олее ле!!!

203

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше вдигнал телефона на Слави, щеше да продължи, да си преподава, и никой нямаше да проверява плагиатстваната му книга.Колко ли, много такива "светила" в науката имаме? Първи дадоха старт на далаверата комунистите/ченгетата от ДС. Техните "трудове са преводи от западни медии и чужди автори, но никой не ги е проверявал.

202

Анонимен

преди 2 години

До 203 В СУ софтуер за засичане на плагиатство е въведен във всички факултети поне от 2-3 години

201

Анонимен

преди 2 години

Ало ИТН Славчовци и Тошковци, и гласоподавателите за ИТН разбрахте ли какви сте будали. Заради тоя не направихте правителство будали с будали!

200

?!?

преди 2 години

Ей така ви лъжат със сладки приказки разни сценаристи и адвокати

199

СУ "Се.Св. Клим

преди 2 години

С Ъ О Б Щ Е Н И ЕТраурно- тържествената церемония по отстраняване от длъжност на ПЛАГИАТА П.Илиев ще се проведе на 4.10 понеделник от 17.00 в Аулата на Ректората.5 базуки с протяжен вой ще дадат начало на събитието.Под конвой от охраната и портиери,Петърчо под светлините на прожекторите ще чуе тежката си присъда:" ПЛАГИАТЕ ТИ СИ АУТ ОТ СУ ЗАВИНАГИ! МАРШ ОТТУК....Петърчо ще се разреве,но охраната ще го Изрита и хлопне вратите зад него под съпровода на освирквания УУУУУУУУ

198

Анонимен

преди 2 години

Това бяха очевидни неща,оставаше единствено етичната комисия да се произнесе коректно.А беше кандидат премиер.Време е и подлизурковския КС да се произнесе по казуса с гражданството на Киро Лъжата,конкурента на Мая Лъжата.Грозното е,че чак 3 месеца след сезирането КС поиска документи, умишлено протакане,и ако така върви ставаме смешна комплексирана неправова държава.КС вече се изложи с машинното гласуване с мотива,че манипулурането на софтуера не е противоконституционно,достойно за виц на годинат

197

Явор

преди 2 години

Помнители го този колко беше нагъл по телевизията ,как отричаше,че е преписвал, помните ли колко нагло го защитаваха Слави,Тошко и т.н.Питатели се ,защо не го махнаха за да няма правителство?Много просто,защото не могат, не знаят как да управляват ,защото ги е страх и си играят игрички на наш гръб.Продължавайте да им вярвате,защо ви е да мислите ,като така е по-лесно-юруш искаме промяна ,без да виждате какви са тези които ще правят промяна

196

Анонимен

преди 2 години

Тоя ако го видя на улицата, ще го наплюя

195

Анонимен

преди 2 години

Чалгаря сега за отмъщение няма да подкрепи Радев за президент ами Луна

194

Анонимен

преди 2 години

Плагиатствал бил. Те комунистите и убийци бяха и ни управляваха, а сега не дават дума да се изрече за онези години. Много било хубаво.

193

Анонимен

преди 2 години

Сега трябва да върне заплатите за докторската спетен. :D

192

До тролската дружина

преди 2 години

До Анонимен 200: Не намесвайте Кирил Петков и Асен Василев в тая история - нямат нищо общо. Ясно е, че ви се иска да изл'ъжете някого по тази гербаджийска опорна точка, но няма как някой да ви повярва.

191

Край

преди 2 години

Добре ще е поне един безсрамен наглец да бъде наказан. За справедливостта е добре.Правото е наука за справедливостта и този човек няма място в него.

190

Анонимен

преди 2 години

Радвам се, че от СУ са се осмелили да се опълчат над гърба зад Илиев. Защото той очевидно е доста дебел. Но всичко това наистина вреди на СУ, защото ако им излезе име, че дават степени на плагиати, никой няма да признава техните докторантури по света. А това вече е много сериозно. И наистина ми се ще, да въведат софтуер за проверка за плагиатство навсякъде и да започнат да чистят гнилите плодове,защото положението е страшно. Едни хора работят съвестно, други хора им ограбват труда, защото могат.

189

Анонимен

преди 2 години

Този наглец си получава заслуженото. Браво на ръководството на СУ.

188

Анонимен

преди 2 години

Къде е намръщения цигулар/вампир да коментира?

187

Анонимен

преди 2 години

А другия с фалшивите дипломи от Клагенфурт ?

186

Анонимен

преди 2 години

За времето през което е станал доктор е вземал допълнителни пари. Кога ще ги върне?