19

(-_-)

преди 9 месеца

Що за *** о тизъм!? Обикалят като *** и събират проби.. Ами хванете го разтоварете тоя кораб бе абдали!

18

Обективно

преди 9 месеца

И ЗАЩО ДРЕМАХА ДО СЕГА, А НЕ ЗАДВИЖИХА НАВРЕМЕ НЕЩАТА ПО РАЗТОВАРВАНЕТО? ЗАКЪСНЯХА ПОНЕ 7 ДНИ!!! Добре че са Журналистите!!!

17

О хо хо

преди 9 месеца

Ааааа, не може да бъде!!! Поне седмица министъра на радев твърдеше ОБРАТНОТО по всички медии!

16

Читател

преди 9 месеца

Кораът вози 3-4000тона амониев нитрат, стойността му е ~500$ на тон, т.е 1.5-2милиона $, доста скромна сума, по сравнение със застраховката на коритото.Значи ще прежалят товара...

15

Атаман Сирко

преди 9 месеца

Поради липса на кадри Радев да качва един самолет и да взривява гнусната, анадолска, плаваща ***, с цялата сбирщина роми на борда! Турчин моряк и свиня с каяк, мани - бегай.!.

14

ЧИТАТЕЛ

преди 9 месеца

Какво прави 90 метровия кораб до брега?Не е ли цялата история замислена за да се вземе застраховката, пък и коритото е на 32г. ?Малко шум, имитация на спасение, и после благинки за всички...

13

Анонимен

преди 9 месеца

Така е когато в БМФ работят туруци и балъци.

12

Анонимен

преди 9 месеца

В момента на интерактивната карта се вижда, че на място има влекач, а също морския кран Антей е почти там, та може и да го изкарат от камънака.

11

Анонимен

преди 9 месеца

До сега ако бяха пожелали, щяха да го изкарат. Срещу съответното заплащане есетствено. Подозирам обаче, че собственика на товара и/или на кораба предпочитат да приберат застраховката. Прогнозата за тази седмица е силен вятър от север-североизток и 4-5 бала вълнение. Пишете го значи паметник... докато не бъде разфасован от сръчните берачи на жилязу.

10

Mersi

преди 9 месеца

Не е лесно другари! Как да излъжем тоя път ***, че видите ли това дето го търсим го няма , а това дето го има , всъщност също го няма?! С думи прости, няма да търсим амониев йон,щото ще го намерим, за това дайте да търсим свободен кислород щото нняма да го намерим.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Ами това са естествени процеси. Екипажът вече една седмица задоволява физиологичните си нужди все на това място, как няма да замърси. По-интересно е кога аджаба, професионалистите от най-различни държавни служби и частни фирми ще успеят да размърдат кораба от това място. Като гледам, дотогава той и на антика може да се превърне.

8

Койчо

преди 9 месеца

От утре морето се разваля и кораба го виждам да потъне.Цялата морска администрация е пълна с кава...само да папкат държавна пара

7

Анонимен

преди 9 месеца

4: Онези са по напред и от нас. Тук е само лекли и дебели пенсионери във всички институции, нишо не работи както трябва. Скапана държава.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Боко ханъм напълни до пръсване държавна администрация с родата си от харема на Ердоган и се виждат резултатите. Ще са нужни поне 5 години докато държавна администрация се разчисти от всичките герберски ханъми и започне да работи на поне 20%! Всяка герберска ханъма по стар комунистически обичай си гледа часовника и чака началника да я привика за устен изпит в офиса и да се издигне като боко ханъм от Бай Тошковия на Ердогановия и така с орални умения вместо със знания се гради кариера.

5

Предложение

преди 9 месеца

Корабът да се конфискува за щетите и ще стане първият кораб на новия БМФ.

4

АнонимеН

преди 9 месеца

КОРАБА ЗАСЕДНАЛ В КАНАЛА НА ЕГИПЕТ, НЕ ГО ПУСНАХА ДОКАТО НЕ СИ ПЛАТИ ЗА ВСИЧКИ НАСЕСЕНИ ЩЕТИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ!

3

ЛиШи

преди 9 месеца

Държава няма! Такова туткане няма един държавен чиновник, който да има топки да вземе решение и да предприеме действие ! Всички имат тиникийки на дупетат и ги е страх. Страх! Стам и позор! Всички началници в Морска Администрация и подобните му държавни институции да си пуснат оставката

2

Анонимен

преди 9 месеца

А добър ден! Липса на разлив може да се очаква ако коръбът по погрешка акостира в средата на някой голям пясъчен бряг. Въпреки че и това не е гранция. След като е възкатерил скалите около камен бряг и не може да се измъкне на заден ход, би трябвало и такива екстри да се очакват

1

Анонимен

преди 9 месеца

А само до преди дни един експерт разправяше как товара не бил вреден и нямало да има еко замърсяване. Къде е този експертин сега? Аман от експерти които не разбират от нищо, експерт само по говорене.