10

anonimen

преди 2 години

obicam mackata ot bg vsicki drugi jeni da podminavat profila

9

Ерген на 45

преди 2 години

Бележки , закуски , комплименти ...- Майка ми със сигурност няма да я одобри !!!

8

:-D

преди 2 години

Ако мъжа нададе ухо и подочуе някой от разговорите на женаси и приятелките и , ще се убеди, че нищо НЕ е такова каквото изглежда !! Изчакайте само да плъзнат и тези с "Kawaii" ноктите и съвсем ще се убедите в това - А бе тя стана една ....?!

7

Не съм виждал такива

преди 2 години

Да не го сравнява с другите?! Че има ли такава жена? Аз не съм виждал. Всичките: Я виж Иван са го повишили, Христо милионер стана, Петър си купил апартамент е Берлин, а ти? Още стоиш при тези на същата заплата. Така са повечето, някои не ти го казват ежедневно, но като се карате го ползват. Тези, които го въртят ежедневно са нетърпими. Или: Аз, ако не бях те взела да ти родя, досега щях да съм..топ меринджей. Демек мъжа е виновен, понеже й спрял главоломната кариера.

6

Коча

преди 2 години

Важно е да си само с него, да го държиш с поглед, дървиш го само с думи...отпред, отзад това онова, важното е всичко да е естествено и непринудено. Освен веселата част, искаме да ни готвят че от пици, сушита и азиатските ястия ми се повдига, а българската кухня е #1. Освен това много кефи организирана и подредена жена. Ако има такава и не дава отзт пак става, преживява се с другите компенсации...

5

70 неща ....

преди 2 години

69 и мусака.....

4

:-D

преди 2 години

Не знам дали има такъв народ , но със сигурност НЯМА такива жени !!!

3

Анонимен

преди 2 години

Макрон е писал мръсни смс-и на Лили И.

2

:-D

преди 2 години

Според една телевисионна реклама , ако Той държи на нея и подарява " Рафаело " , но веднага след това беше рекламата за " Простамакс " - Та ако го погледнем по този начин ...?!

1

Анонимен

преди 2 години

Уредете му тройка с приятелка!