30

Анонимен

преди 2 години

Как така нема ваксина, бе, нали Чорбанов обеща!

29

Едно към едно

преди 2 години

Баш готвачът на тая нашенска чорба е Чорбанов! Той хен прави ваксина, хем е против ваксините. Нещо като дилър на дрога. Важен е келепирът.

28

Зозо

преди 2 години

Сега се бере гроздето и след около месец българската ваксина ще е готова. Кой, колкото му е кеф - 1,2,3,4,5....10 дози :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

27

Сержант

преди 2 години

Много се хвалеха, какви открития били направили, а сега далеко била ваксината. И при учените ни, всичко е пунта мара, както в цялата държава.

26

Анонимен

преди 2 години

Още миналата година писах че на тези алкохолици от БАН не трябва да се дава и един лев! Ваксина щели да правят - смях в залата, колкото изобретиха изкуствения интелект щото и по него работиха тези "умове". Въобще какво правят тези там освен да смучат???

25

Анонимен

преди 2 години

Далече, колко да сме далече? Всеки си вари ваксината и я пълни в шишета от уиски.

24

Анонимен

преди 2 години

А що сме далече от наша ваксина? Нима не искаме да си имаме наш си милиардер от ваксина с/у Ковид? Ама гледам на професорката й е все едно дали сме далече или близо, дали има или няма ваксина, дали ще се поискат трето изследване или четвърто-пето........ Всичко й е може би! Може би затова сме далече!

23

Анонимен

преди 2 години

С какво коронавируса Ухан95 от 1995г. на епидемия сравнима с пандемия заразна инфекция в области на организма човешки по същия начин на разпространение-въздушно капков път се различава от коронавируса Ковид19 от Ухан също откъдето е Ухан95 и ваксините Ваксигрип и Инфлувак предлагани в употреба за защита от тогавашната пандемия предизвикана от Ухан95 преминала навред без умопомрачителни карантини по ред с мерки съответни и несъответни с объркващо значение за дейностите се различават от сегашните

22

Анонимен

преди 2 години

До: номер 14 Объркал си се нещо. Хан Аспарух не е дошъл от Персия. Хан Аспарух е дошъл от Стара Велика България, по-рядко наричана Оногурия, на територията на днешна Украйна и Южна Русия. Предполага се, че столицата на държавата е била град Фанагория. Нищо общо с Персия!

21

Анонимен

преди 2 години

"Може да се поиска и изследване за клетъчния имунен отговор." Ми ако държавата ми го плати - по 300 лева на изследване, ще се изследвам, що да не се изследвам!

20

Анонимен

преди 2 години

Ваксината е на етап изпробване върху клетъчни култури, сиреч ин витро. . Следват опитни животни , здрави доброволци и т.н. След 6 месеца АКО покаже ефективност и безопасност .....евентуално...

19

Анонимен

преди 2 години

Ще я измислят, ама ковид няма да го има вече :))) Феодални старчета!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Заспал народ, някъде около 14ти век.

17

Анонимен

преди 2 години

не ковид е виновен, а стандарта, стреса, въздуха и третото качество храна което ни се предлага, но въздуха е най големия причинител на смърт в бг

16

До 14 Обяснение

преди 2 години

Ами мноу си прос човече и си много под нивото ни за това не ти коментираме простотиите и не се занимаваме с тебе!Не се обиждай но така е!

15

Анонимен

преди 2 години

Каквито са професорите такава ще е и ваксината им..по добре без нея!

14

Анонимен

преди 2 години

Много слаба ракия сте бе. Минусите на коментар 11 са много слаби. Очаквах към 100 минуса. Истината както са казали старите умни хора много боли. И не се обиждайте че Хан Аспарух е дошъл от Персия и вие направил държава в Европа. Затова манталитета ви е Азиятски.

13

...

преди 2 години

На работещите в БАН им е по сладко да се показват по телевизиите всеки ден.Не само, че са далеч от ваксина, но никой не си направи труда да проведе едно изследване относно безопасността на тези ваксини.Дори и един *** анализ на състава на съществуващите ваксини не е направен, камо ли да направят ваксина.Повтарят се мантри и заключения на чужди учени, които по мое мнение са силно подкрепени финансово.

12

Коментар

преди 2 години

Само че тука хората умират от сърдечни,бъбречни,диабет и други заболявания нелекувани заради умрялата ни здравна система а вируса е само незначителна съпътсваща зараза!И за две години тоя ковид вече е повторил цялото ни нищожно население!Отделно през комунизъма и социализъма задължително ни шиеха постоянно с всякакви инжекции още от детската градина и че до казармата за това имаме имунитет против всичко а не като западните бройлери дето не са ги инжектирали досега!

11

Анонимен

преди 2 години

Тази още ли нее разбрала че българина няма нищо общо с останалите народи. Той си е башка лу.д.Българина винаги се прави на тарикат. Затова 30 години го кле.цат мутри мутреси олигарси и сеяндури от седенките. На българина му дайте ракииката салатката и дома на масата да псува като хамалин даже по врабчетата. Така че не го слагайте сред народите в Европа. Корена на българина е Азиятски от Персия. Чети История *** Бабо.