19

Анонимен

преди 2 години

За този продукт ли ти вземаха 8000$ надценка , че искаха и с абонамент да го правят - пък то било още в БЕТА версия, нагъл по-нагъл , най-нагъл , Елън Мъск

18

Тоня

преди 2 години

Сега да кажа за моя най-обикновен фронт асист. Така ме закова онзи ден в трафика с 10 км/ч, че ни пилоти, ни асистенции искам. Искам да си карам сама колата, а не да ме брейква, разоравайки софийските павета,защото чичо Гошо минал пред мен неочаквано....Колкото са удобни тези технологии, толкова са и опасни. С тоя зад мен си изплюхме пломбите. Пак успяхме да не се ударим, което е една щастлива случайност.

17

Анонимен

преди 2 години

До: номер 16 Ти какъв самолет "караш", ако не е тайна? Щото виждам че си от тези, които викат подигравателно на пилотите "шофьори на самолет"? Излитането и кацането винаги се управляват от пилотите. Автопилот се включва само на определена височина по зададен курс. Електрониката в самолета изисква още по-сложни умения. Все едно баба ти да използва смартфон вместо аналогов телефон със шайба!

16

пияница мистик

преди 2 години

До xaxsasб === Ахахахаха, браво :))) Все едно аз съм го писал. Само че аз за адреналин си купих два скутера да си шпоря посред нощ по Сливница със 100 километра в час :)))

15

Анонимен

преди 2 години

До Ха!!!!! ////И ще стане доброволно, както с ваксините.

14

Ха!!!!!

преди 2 години

Ще оправят и този проблем. И скоро ще забранят колите с волан. За да може Биг Брадър да ви гътне в пропастта когато реши. Само богоизбраните че ще карат коли с волан и ДВГ. И не свързани със сателит. Помнете ми думата!

13

xaxsasб

преди 2 години

От 9 години насам не шофирам и го карам на автопилот. Кеф ти таксита, кеф ти апликации, кеф ти споделено пътуване. Пием си биричката, пушим си тревичката, зяпам си през прозорец, спим си когат си поискам. Много е лежерно, кеф живот, кеф 21ви век. Евала на всички шофьори при които съм се возил винаги ми е било топа на топа.

12

Анонимен

преди 2 години

До До 14 "Така са казвали и за автопилотите на самолетите. Ако не знаеш, от излитането, през самият полет до кацането са прави от автопилот" - така е, прав си, но Мерцедес, Порше, БМВ, Ауди, Тойота, Макларън, Ферари, Бугати, Мазерати, Ламборджини, Бентли са прости и не могат да проумеят умната ти мисъл и изобщо не възнамеряват да разработват автопилоти, защото не са разбрали умните ти идеи за кулата на курса и настройването на приборите.

11

До 14

преди 2 години

Така са казвали и за автопилотите на самолетите. Ако не знаеш, от излитането, през самият полет до кацането са прави от автопилот. Ако си пътувал някога със самолет, ще разбереш. Пилотите са само и единствено да получават команди от кулата за курса, да настроят приборите и да се включат, ако поради някаква причина всичко се срине като електроника.

10

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше полза от това всички производители щяха да разработят автополот - няма нищо общо дали колата е електическа или не. Гениалният Илон Мъск просто изнамира хитроумни прийоми за да си продава боклyците на глyпаците.

9

Анонимен

преди 2 години

След 10 години когато забранята бензина и дизела и всичко ще мине на ток, само елита ща има коли. Ел колите са толкова скъпи, че никой няма да може да си ги позволи, а и няма да има толкова ток за всички - вятърните перки и соларните панели могат да произведат само 10-15% от енергията която потребляваме днес. Производството ще падне с 80%, безработните ще стоят в къщи на базов доход, ако до тогава еврокомисарите не ги причистят с ваксините, ако станат много ще има доброволна евтаназия.

8

Анонимен

преди 2 години

Странно е, че показвате видеата с по 3-4000 гледания, показващи доста крайни и редки ситуации (колата спира, ако не знае какво да прави), но не показвате тези със соттиците хиляди гледания, където всичко работи? Хмм ...

7

ИСТИНАТА

преди 2 години

РАДЕВ Е КОМУНИСТ!

6

Анонимен

преди 2 години

До Офффф - Нкякаив причина за това изказване или ще продължаваш с псувни и глупости?

5

Анонимен

преди 2 години

Тук на наще хубави маркирани пътища и улички давам на тая Тесла Макс 2 Мин. преди да се ударила в некоя скрита патрулка хах

4

Анонимен

преди 2 години

Държавата е на автопилот от април месец насам и все още не се е намерил човек който да дръпне аварийната спирачка.

3

Алекс

преди 2 години

Никога не бих си поверил здравето и живота на машина.

2

Анонимен

преди 2 години

Които са живи през 2070 година ще карат напълно автономни автомобили. А до тогава дръжте здраво волана и не натискайте много газта за да не стават сакатлъци.

1

Ямболски цървул

преди 2 години

Що за кретеноид трябва да си,за да се довериш напълно на компютър?!?!?!?