11

Анонимен

преди 7 месеца

Историята е такава каквато я направи Червената армия. Която вместо 6 месеца седя тук 3 години. Защото Сталин видя, че българите никога няма да гласуват за комунисти. Затова избиха най-добрите ни политици избиха хиляди и чак пред 48ма година сложиха ръка на властта. И за всичко това Беше виновен СССР и комунизма. Но и до днес Митрофанова пак до този паметник събира хората си, за да ни напомня, че Русия никога няма да си отмести ботуша оттук.

10

Нане

преди 7 месеца

На мегданя, десет тояги на голо...)) паметници ша умазва мискининът...

9

ИСТИНАТА

преди 7 месеца

БОЙКО Е ГОТОВ ДА НАПРАВИ ВОЙНА САМО И САМО ДА НЕ ВЪРНЕ МИЛИАРДИТЕ.ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ.БЪЛГАРИНО МИСЛИ.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Обиколете България. В нея има повече паметници на съветския окупатор от български. Докага, бе НАРОДЕ? Докога ще седиш на колене? ИЗПРАВИ СЕ!

7

До:4

преди 7 месеца

Пияница мистик - ти си най големия фигурант, платена мишка на разБойко

6

Анонимен

преди 7 месеца

да бъде проклета оная минута когато руски крак е стъпил в нашата земя- Захари Стоянов

5

Активист на БСП

преди 7 месеца

Братовчед на Мутрата от Банкя е!!!!

4

Анонимен

преди 7 месеца

Стига с глупостите вече. Паметниците трябва да си стоят там където са, да ни напомнят за миналото за да знаем и доброто, и лошото и да не ги забравяме. Забравим ли, ще върнем лошото и никога няма да повторим доброто. Без значение от кой период са, паметниците са памет и трябва да са видими.

3

Ново Робство

преди 7 месеца

Мутри корумпирани полицаи от Перник убиват хора чрез Синтетична Телепатия, зомбират масово Българки чрез V2K и ги принуждават да проституират в Западна Европа, контролират ги дистанционно!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Сто процента е поредната провокация на Тулупа и неговата мафиотска структора наречена ГЕРБ!! Дайте му 72 часа и оттам директно в Централния затвор !!

1

Анонимен

преди 7 месеца

Денят в кайто тоя паметни когато най-после го съборят трябва да бъде обявен за официален празник на България. И освен 1908ма година ще се честв за Денят на Независимостта. Дай боже по-скоро да е.