31

Анонимен

преди 7 месеца

Чехия събори паметника на генерал Конев. Същият генерал, който водеше Червената армия при окупацията на Полша през 1968вма година. Тогава Путин прати тролията си и потрошиха чехското посолство в Москва. Великите миролюбиви руснаци. Това е Русия, това е голямото им миролюбие. Русия е най-големия б--лклук на планетата.

30

Освободителите

преди 7 месеца

Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

29

Освободителите

преди 7 месеца

Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата

28

Асан

преди 7 месеца

Да го предават на Съвецката армия :)))

27

Истината

преди 7 месеца

До Русия..... Русия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани чудовищни морални ypоди при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в клоаката, в които иска да потопи целия свят.

26

Анонимен

преди 7 месеца

Този паметник трябва да стои.А вие отпред добре наведени и без ***.Митрофанката ще ви праща секи ден по еди як богатир да проверява дали стоите наведени и който не седи............

25

Активист на БСП

преди 7 месеца

В България има четири американски военни бази,бази на тия които бомбандираха София и я разрушиха!!!

24

Анонимен

преди 7 месеца

Цял ден пишеш коментари тук, първо не си българин щото пишеш отвън и имаш друго гражданство. Второ навън не си прокопсал и стигнал да тролиш тук от комплексарщина и някой нпо грант освен че висиш на чуждите социалки. Вас трябва да ви преследват във всички държави нпо скакалците. Утре каква ви е акцията, в македония да узаконите исляма за няколко долара, нали ве кретеноид?

23

Русия

преди 7 месеца

Русофоб=туркофил

22

Анонимен

преди 7 месеца

Рушители на памет

21

Анонимен

преди 7 месеца

Всички такива цапачи на паметници трябва да бъдат арестувани, а после да бъдат обявявани за персона нон грата. Мангоовците от тези платени маломници се учат и почват да крадат паметници и връщат на цветни метали.

20

Анонимен

преди 7 месеца

НАДПИСА ДА СЕ ПРОМЕНИ НА ,,В ПАМЕТ НА СЬВЕТСКАТА ОКУПАЦИЯ ОТ БКП-БСП.''

19

Данко Харсъзина

преди 7 месеца

До Обективно...... Дано да го осъдят по-строго тоя имбeцил........ И за какво да го осъдят? Осъди а ли Отровното трио и останалата шайка, която половин година осквернява ще с яйца, домати и други продукти паметници на културата? Паметника на окупаторите в Борисовата градина не е паметник на културата и има решение на СОС да бъде премахнат. Но докато има такива като теб, които си изуват гащите и лягат в партер щом чуят думата Русия скоро няма да го бутнат.

18

Анонимен

преди 7 месеца

Полша разруши православния храм Александър Невски в центъра Варшава, който беше почти два пъти по голям от едноименния в София, а ние още не сме разрушили Александър Невски в София. Българите требе да разберат, че докато не почнат да мразат Русия като поляците и не срутат Александър Невски в София, визите никога няма да паднат и българите никога няма да бъдат приети като равни в голямото цивилизовано демократично западно англосаксонско семейство и ще има западни инвестиции.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Що за нахалство от комунистите! Човекът е родолюбец и демократ. до като не се демонтира тоя истукан-всеки да го преп-икава....

16

Анонимен

преди 7 месеца

Да му дадат медал.Истински българин.

15

Нане

преди 7 месеца

До анонимника... Ако не беше Сталин, България да я нямаше вече на картата... Твоят приятел чърчил искаше да я изравни със земята и да я подели на комшиите ни... Това сътвориха наще управници с подкрепата си за гитлер през ВСВ... Понимаеш?

14

Гостенин

преди 7 месеца

докога Фандъкова ще се ослушва и не изпълнява решението за демонтиране на истукана?Този истукан няма място на центъра на София!!!

13

Анонимен

преди 7 месеца

13 ей такива като теб и тоя хубостник 89та ви изтърваха и се писахте "цвета на нацията". Само цапате и рушите.А сте за Белене. Там да видите как се изкарват "долари". Буквално.

12

Койчо

преди 7 месеца

Ако го пратите при бай Ставри там ще си признае кой му е платил на клошара