70

АнонимеН

преди 3 месеца

ПАМЕТНИКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ,НО ЗА ТОВА СЕ ПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ В СОФИЯ И ГОТОВО! ТАКА ВСЕКИ НЕ МОЖЕ ДА РУШИ КАКВОТО СИ ИСКА!

69

Жълто листче

преди 3 месеца

Наскоро, политик се беше накичил с жълто листче на ревера. Представяте ли си това да се случи с еврейски паметник. Жална му е майка на извършителя.

68

Волен Сидеров

преди 3 месеца

Предполагам, че в бъдещите буквари и енциклопедии определението за съветската армия ще бъде Страж на робството до разпадане на империята.

67

Анонимен

преди 3 месеца

Съветската армия не може да ни спаси. Тя замени един строй, където върховен глава беше най-демократичния цар на Европа. Тогава България имаше най-развита икономика на Балканския полуостров. Имаше частна собственост и ако въпросната армия не беше дошла щяхме да сме на светлинни гоини от сега. Самите комунисти винаги сравняваха икономиката ни с тази от 39та година. И я стигнаха чак през 1967ма година.

66

Волен Сидеров

преди 3 месеца

Съветската армия е страж на мира тази лъжа се насаждаше в главата на българина от буквара на първолака до вестника на пенсионера. Песни се пееха и стихосбирки се тиражираха в прослава на легендарната Червена армия. Не знам друга нация да е възпявала така окупатора си и да му е издигала мегаломански паметници, по-високи от телевизионната кула. България го е правила. Гнусотата на голяма демагогия изискваше не само да се подчиниш, но и да обожаваш този, който ти носи робството. А там, където е стъпил ботушът на Альоша, друго, освен робство, хората не са узнавали. Предполагам, че в бъдещите

65

Анонимен

преди 3 месеца

Той е фашизофил. Затова.

64

Анонимен

преди 3 месеца

"Кой си ти та да изпращаш хората някъде". Ако не си чул в България все още /преди да е стъпил пак руски ботуш/ има свобода на словото по Конституция. И на практика. За разлика от България при комунистите, когато само вашите пропаганди можехме да четем. А ако кажехме нашето виждане ни чакаше затвор и концлагер. Долу мръсните памутници на окупатора! Който ни донесе само мъки и позор.

63

Данко Харсъзина

преди 3 месеца

До Алекс..... Е, не го заливат с боя всеки ден, но и във Виена не обичат руснаците. Може да провериш в нета. И защото руснаците изпадат в истерия наскоро поставиха камери, които да наблюдават, но няма арестувани и общината не трие боята а от руското посолство плащат на фирми да го чистят. И още неща, колко убити червеноармейци има при превземането на Виена и колко при окупацията на България и София? Ще ти кажа Виена - 17 000, България 0. Освен 42 умрели от препиване с метилов алкохол.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Съветската армия ни спаси от най-малко 30 години фашизъм и диктатура, както стана в Испания, Португалия, Гърция. Т.нар. осъдени от Нароният съд щяха да управляват в диктатура още 30 години и да мачкат народа.

61

До Мартине????

преди 3 месеца

За съжаление внукът на генерал Владимир Заимов се продаде за грантове и присъства даже на откриването на паметника на американските пилоти - убийци, които бомбардираха София през 1942 и 1943 година. Дядо му сигурно се е обърнал в гроба от срам, че му се е пръкнало такова изчадие за внук :(

60

Анонимен

преди 3 месеца

Мдамммм...един антируски тролинген, способен да изпляка до 5 минуса и да избърбори няколко несвързани глупости.

59

Анонимен

преди 3 месеца

До до алекс. Мммммм а ти кой си за да изпращаш хората нанякъде ?

58

до алекс

преди 3 месеца

Събирай си партакешите и заминавай за Виена. Па земи опъни една палатка там до паметника да му се радваш. Ние тук паметници на окупатори не искаме. Под ботуша на Червената армия бяхме по-зле откалката по турско. По времето на турското робство всеки българин е можел да пътува до където си иска. Български кервани са обикаляли не само цялата Османска империя, ходели са по северна Африка, по Близкия изток. Българи са ходели свободно да се учат по Париж и Лондон.

57

До 56

преди 3 месеца

Американските бази се създават за да "защитават" "американските интереси" и изобщо не ги вълнува как се казва територията под тях и в чии ръце се намира. Те не са създадени за да защитават теб. Май не ви е дадено да разсъждавате, разбирате и схващате.

56

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 56. Кви руски ботуши ти се привиждат бе ?

55

Анонимен

преди 3 месеца

Много се радвам, че в България има 4 американски бази. Да си има Путин обица на ухота ако реши пак да ни праща Червена армия. И Полша и Балтийските държави сега молят НАТО да усили присъствието си в техните държави, защото Русия е най-агресивната държава. Руски ботуш има в Крим, в Приднестровието, в Грузия, В Молдова, в Армения. в Чечня. където Путин плаща на Кадиров милиони да държи властта подчинена на Кремъл.

54

Алекс

преди 3 месеца

До Данко Харсъзина Три пъти съм бил във Виена и винаги паметника е бил в идеално състояние.Без боя и драсканици.Не правя манипулация.Просто посочих факта,че във Виена има такъв паметник.Който не вярва може да се качи на самолета и лично да се убеди.

53

А бе

преди 3 месеца

До до алексА бе аланкоолу,кога е загубена Македония?1913-а година още.

52

Тцтц

преди 3 месеца

Това е формулата за народен представител , боядисваш и си готов ! Верно че тоя Заимов го забравихме , и той взе че огладня и се показа като въшка на чело!

51

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 50 Да и то сериозен.