10

Тралала

преди 4 месеца

Много са спокойни и ерудирани, но имена не коментират.

9

Вуйчо Ваньо

преди 4 месеца

Абе ей... Виж се на какво мязаш бе ?!? Тлъста мазна мутра... Не Си си виждал оная работа от 25 години заради шкембето. Оди се скрий.

8

Пижо

преди 4 месеца

Ако е всичко, което не е Радев, значи кандидатът им е едно голямо нищо!Ясно е, че никой не ще да им е кандидат, дори Мутафчийски, защото е ясно, че ще бъде отвеян още на първия тур. Ама, ако нямат кандидат, мутрата да обиколи магистралата и да намери някой там.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Този човек открито казва, че не зачита волята на нежелаещите да се ваксинират, т.е. огромното мнозинство. Поредният слуга на глобалистите, който пропагандира експерименталните ваксини. Няма да му мине номерът. Ще удари на камък!

6

Ха-ха

преди 4 месеца

Чувствам,че пак ще разсмеят нацията с кандидата си.А ГЕРБ-25% +ДПС-10% далеч не правят необходимите 50%.Впрочем ДПС щели да издигат собствен кандидат.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Значи бил всичко което Радев не е? Странно твърдение, понеже Радев е бял хетеросексуален мъж. Изглежда пак някой Цецко Цачев Поплювналиев в къса пола ще предложат герберунгелите

4

Анонимен

преди 4 месеца

Цирковете продължават.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Имали, ама друг път. Ерудиран и спокоен човек в ГЕРБ няма. Всичките им големци от първата редица ни се карат, заплашват, наставляват, обиждат и изобщо излъчват тотален тегативизъм. Физиономиите им са изкривени от злоба и жлъч. Хората обръщат гръб на такива и с пълно основание, защото искат да чуят нещо положително, обнадеждаващо, да видят перспектива за решаване на проблемите и усещане за по-добро бъдеще.

2

тя

преди 4 месеца

Прехвален , но "скрита картинка " !

1

Анонимен

преди 4 месеца

Като ви знаем какви сте ми е ясно и какъв ви е кандидата.