46

Влак GT

преди 2 години

За мен кандидатурата им ми е ясна от няколко месеца. Ще бие фурагела "като маче от дирек"! Ако гласуват над 50% от раз, ако не, на балотажа милитариста е под въпрос, но който и да е ще бъде отнесен!!!!! ПРОСТО ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ИМА ПРОПУСК!!! БОЙ ПО МАНЕРКАТА!!!!!

45

ББ

преди 2 години

Като ги слушам: Пак ще е Цецка Цачева! Упорити са , ей!

44

qwerty

преди 2 години

Кристалина Георгиева

43

Mopcku_

преди 2 години

Колко ли авторитет може да има президентска двойка, доверила се да бъде издигната от ГЕРБ? Няма никакво значение колко известни имена са. С каквато и репутация да са били ще се сpине в момента на обявяването им. Никой не ще банкянската мутра, или когото и да е свързан по какъвто и да е начин с него. Тва е.

42

Анонимен

преди 2 години

Никога повече герберски калинки

41

Спомен

преди 2 години

Всички се парле ву франсе, толкова сигурно знае и кандидатът на гробарите. Те са чели по една книга през живота си, но са всезнаещи. Като гледа и този, разбирам защо спорта ни куца.

40

Нане

преди 2 години

И, кой е светиня му?!))

39

Анонимен

преди 2 години

Исторически исляма винаги е побеждавал.

38

Анонимен

преди 2 години

Радев проведе кръстоносен поход срещу ислямизма на Герб и ДПС.Предстои нов поход срещу ислямистите.

37

Анонимен

преди 2 години

"Ще е всичко това, което Румен Радев не е - ерудиран, спокоен, балансиран"...Хайде сега заменете думите "Румен Радев" с "Бойко Борисов" в изречението и ще откриете, че фразата се изпълва със смисъл, а не е просто бъртвеж на г-н 160 кила от Варна. А бе изобщо какво става с Варна - Костадинов, Кралев, Марешки? Мишо Шамара ли ще излезе най-умният от този град? Варненци, дайте малко стяжка в кръста, готини хора сте :)

36

Анонимен

преди 2 години

Дали пък няма пак да ни натрапват Плевела или Пешо Коня?

35

Shark

преди 2 години

Ами не, нямате! Тиквата така ли ви нареди да приказвате, че имате, ама ще си мълчите? И децата видяха колко сте прозрачно неподготвени и нямате кадри! Който и да посочите, сега или последния ден, наистина няма да бъде и на 1/3 от това, което е Радев. Нямате подготвен човек, който да излезе против Радев! И си го знаете!

34

Цецка

преди 2 години

Искам реванш! Този път няма да агитирам чрез мъртвите си роднини и ще преборя Румбата! Бойко дай ми още един, последен герберски шанс.

33

ХМ!

преди 2 години

АКО БЕШЕ ТАКЪВ КАКЪВТО ГО ПРЕДСТАВЯТЕ НЯМАШЕ ДА ЧАКАТЕ ТОЛКОВА Г-Н СПОРТЕН СЪС СПОРТНА ФИГУРА

32

Краси

преди 2 години

Тетка Цачева-този път от раз!

31

Додо

преди 2 години

* Copocoиден

30

Додо

преди 2 години

Чудесно е, че го имате, само да не се окаже някой Сорoдоодeн либepаст, като Ирландската пастирка, защото ще загуби срещу Льотчикa, а на всички нормални хора им писна неговата селскa, кисела мутрa и безобразните му, лишени от смисъл приказки, докато пелтечи поредните безмислици!

29

Ихааа

преди 2 години

Влизаме със силна кандидатура на 15 ноември, тогава, явно ще му дойде времето. Още преди да сте го обявили, вече сте загубили. Пазете го 2025 г, най-добре.

28

Анонимен

преди 2 години

Ако се издаваха присъди за противно излъчване, този щеше да излежава доживотна. Там Прасен би разбрал, че може да поема не само отговорност за златните ни медали от Токио, но и награди. Кожени при това. Отзад. Макар че на тоя пич с тяло за грях и затворник не би налетял, толкова е отблъскващ.

27

Анонимен

преди 2 години

Кралев: Имаме кандидат за президент - ерудиран и спокоен......... Точно пък в Герб дори един няма такъв.