66

1

преди 2 години

абе родопски манекен,кога пък го разбрахте,какво има какво няма,или и ти като началника си говориш наизуст.

65

334

преди 2 години

Ако Борисов е истински мъж, ше излезе в пряк двубой с Радев. Защо не го направи? Ами защото ще загуби. И сега го усукват. Най-вероятно кандидатът им ще бъде лансиран от някакъв "инициативен" комитет, за да са скрие бъдещият срам на ГЕРБ от провала.

64

Анонимен

преди 2 години

Като те гледам какъв *** си нищо не става от теб но с далавери и оргии се домъкна до власта

63

Анонимен

преди 2 години

Да им пратим малко парцали на тия, сигурно им свершиха днес от ***.

62

Анонимен

преди 2 години

Малко по-сериозно другарю Кралев и дами и господа от ГЕРБ. Все пак все още се водите първата политическа сила. От вас се очаква отговорност и разумни действия за водене на политика.По цял свят кандидатите се представят поне 6 месеца или година по-рано за да има време да запознаят избирателите с приоритетите си и целите им ако ги изберат. На хората им трябва време да помислят за кого да дадат гласа си.

61

Ще подкрепим ГЕРБ

преди 2 години

в Герб има толкова честни,умни и преданни хора та до Мр.Шебеков ли опряха да разтяга лаф коещо.Нищо чудно сред партините членове и симпатизанти даима един Мр/Гусжа/Ит "Х", който щебъде по добър от Цециту,по-смел от Розету и по-честен от Пешиту.Някъде го крият,репетират какво,с кого и как дасподеля, заговаря и обсъжда.Журналистите като съпбразителни и досетливи специялисти заучават наизуст спуснатите им въпроси.театроведи тренират журналистите как да изричат ?-те тада неизплашат избраника.Успех

60

Алекс

преди 2 години

Обявена е награда:1 000 000$ за този,който успее да открие кандидата на ГЕРБ.

59

Анонимен

преди 2 години

Характерното за ГЕРБ е, че да изключително нагли и винаги лъжат

58

Анонимен

преди 2 години

Няма как да е едновременно ерудиран и да стане кандидат на герб. Но поживм, увидим.

57

Асан

преди 2 години

Спортист ама сумист с черпака :)))

56

ПроСоТо

преди 2 години

До Mopcku_..е па те за това си крият "кандидата"...Надяват се,че в последния момент може и да се пообъркат някои и да гласуват за тях..А може просто да са наясно,че са загубили мача още преди да е даден сигнала "старт". /.Това последното ми се вижда най-вероятното../..

55

Анонимен

преди 2 години

Е като е толкова ерудиран и спокоен,защо го криете,бе?

54

Анонимен

преди 2 години

Грух,грух.

53

Влак GT

преди 2 години

Според мен е "ПроСоТо", цъкащ, неудомяващ, изобщо не можещ да разбере причинно следствените връзки и вечно задаващ си въпроса за грешките в околните....

52

Анонимен

преди 2 години

Никой нормален човек с качества няма да се посрами доживот, като стане кукла на конци на тия разбойници!

51

Анонимен

преди 2 години

Ценко е името. Ерудиран, спокоен... Ценко Чоков.

50

ПроСоТо

преди 2 години

тц тц тц..!...Наглостта на тия е безкрайна...ЛЪЖИТЕ И КЛЕВЕТИТЕ-СЪЩО...Понякога се питам:..-Що за същества са?...Просто не е за вярване,че може изобщо да съществуват такива абсолютно безморални елементи,побъркани за власт и изтъкани от НЕБИВАЛА ЗЛОБА ипростотия?!..Направо не е за вярване!..Че то и в Африка нема такива приииимати!

49

соопол

преди 2 години

Надявам се да не е сълзлива лелка плещеща щуротии като миналия път. Надявам се да е млад човек с добър външен вид, глава на раменете, добро възпитание и да не му липсват първите седем. Не ме е грижа от коя партия ще е, важното е да е Човек на място, с който да се гордеем, че писва накрая от карикатури.

48

Койчо

преди 2 години

Днес бай Ставри е питал за кралев къде е сложил откраднатите милиони

47

анонимен

преди 2 години

ЛАТЕРНА ...