300

Анонимен

преди 2 години

Ако кандидата ти е мъж на място,ще се покаже,а няма да се крие като мишок.

299

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли ви е нежен и уязвим кандидата,та не смее да се покаже от страх пред виртуални бухалки?А ако стане война,пак ли така ще се крие?

298

мм да

преди 2 години

борисов заяви на пресконференцията на жени гербето такива ни управляват - ужас

297

Пипи

преди 2 години

Лилито Павлова е кандидатът на ГЕРБ.

296

КЛ

преди 2 години

Меркел напуска политиката. Ред е на Борисов.

295

До 331

преди 2 години

Тия които не могат да вземат решение какво да правят с разбилия се в скалите кораб са именно Морската Администрация, която има задължението да се погрижи в подобна ситуация. Да ти припомня ли от чие управление са назначени тия тъй умни административни калинки?

294

До 329 Анонимен

преди 2 години

Запознай се какво представлява Административната сграда на НДК и тогава пиши. Става въпрос за 16 и 17 етажи на Административната сграда на НДК а не за самото НДК.Откога НДК има 16 и 17 етаж като е само на 6 етажа.Не действайте първо сигнално.А иначе мисля че ББ пренася своите страхове върху цялата партия ГЕРБ.Да той навярно е загазил и има много грехове НО ДА НЕ ПРЕХВЪРЛЯ СТРАХОВЕТЕ си върху хората.Ако издигаш ПОЧТЕН ЧОВЕК защо се страхуваш?Какво ако го издигнеш по късно кандидат няма да пишат?

293

Анонимен

преди 2 години

вместо да избирме на тиквата пудела по добре да гласуваме за великия българин дебелеевски така или иначе тиквата му дава министерства и парите по проектите и се прави на разсеян и с цялата си наглост нарича провокатори хората които искат държавните земи да не са заградени от приятеля му дерибей доган

292

Анонимен

преди 2 години

Хахаха феновете на Радев са тотално изтрещели.Екологическа катастрофа има и тез не могат да вземат решение. Остава да унищожат и поминъка на рибарите. Такава некадърност определено не сме имали в новата история..

291

Анонимен

преди 2 години

За същото време изостанахме драстично от Румъния, а тук герберастията ни обяснява, как за четири месеца всичко е пропаднало. Жалки интриганти. Типични милиционери, без никакъв срам

290

Анонимен

преди 2 години

Някой да ми каже кой министър-председател, по макар и африкански е позволил да го снимат как спи чисто гол до златни кюлчета, купища евра и пищак.На гол тумбак-пищак.

289

Анонимен

преди 2 години

хаха от кой го пазиш ве бате, толкова ли нямате един читав да иазкрате, за който не може да се изкара нищо мръсно ... прав си, нямате

288

Анонимен

преди 2 години

до к.309. Селски, бившият финансов министър се казва АСЕН Василев, а не Асенов. Напиши това име 50 пъти и го повтаряй 3 дни - ще го научиш Ти от Банкя ли беше? Как са магнолията и зайчарника на Пожарникаря?

287

Анонимен

преди 2 години

Борецът нали казаа в един момент, че Радев му е нахлул в стаята да му снима чекмеджетата и как спи гол като топола. Точно Радев се е заинтригувал от неговото житие-битие.

286

Анонимен

преди 2 години

Боко въздигна Радев до небесата. Аз щях да забравя кой ни е президент, ако не бе Той да го споменува постоянно. Е, сега, че ида да гласувам за Радев, че да го е яд. Идано да го дебне с дрона ден и нощ, та да не го хваща сън.

285

do absurd

преди 2 години

Е те тва не го разбирам? Така те, те дерат на кръв. Десетки хиляди останаха без работа защото спряха проекти и то жизнени. Бизнеса масово спира производство защото не могат да платят сметките за тока.Хиляди семейства са в неплатени защото бизнеса изнемогва,И на фона на тези мизени заплати тези цени. Аве вие сте мазохости....

284

Samo minavam

преди 2 години

Когато чух, че ,Цура е кандидат, боядисвах и щях да падна от стълбата. Сега чакам, дон Боко, да обяви, следващата *** на хоризонта и не смея, да се кача, на стълбата.

283

Долен Маркучодържач

преди 2 години

Боко го е страх да го каже , защото всичките са омазани с от главата до петите , един чист няма в тази партия

282

Кафяв гербер

преди 2 години

Даже го дръж в тайна за след изборите , така ще е още по-сигурно -Ха ХА ХА

281

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Магаретата свършиха и Буци още не може да си намери кандидат за президент -СМЯХ ГОЛЯМ