27

Анонимен

преди 2 години

и колко "ярък" беше, щото явно сме го пропуснали!

26

Мхмм...

преди 2 години

Какъв етап, какво съществуване??? Сбирщината която събра Дългия, под диктовката на някой друг си беше обречена от самото начало. Единствено носталгията на емигрантите по турнетата от преди 15 години, препълнените стадиони, еуфорията и пик-а на Слави успя да им удари една електората инжекция...

25

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ пак са впрегнали придворните си социолози да ни лъжат и мамят.

24

Анонимен

преди 2 години

Няма никаква идея за промяна, а за поДмяна... ИТН, вече са ясни... и единствено ще правят скандали в следващия парламент. Не стават за нищо друго.

23

ама да не ви пука

преди 2 години

Да не ви пука. ЯШте бу ла *** чи те, забъркани от години и ан цу зите си носете и не се къпете.

22

Анонимен

преди 2 години

Първане скрий се! Не ти вярваме нито на дума. Лъжеш с 200 и подкрепяш герб

21

Алекс

преди 2 години

ИТН окончателно приключи.ПП е конкурент на всички партии/вкл.ГЕРБ/.Изключвам ДПС.Те си имат твърдо ядро.

20

Абе , Първанчо ...

преди 2 години

Що не ми дадеш дипломата си за "социолог", че ми свърши тоалетната хартия , бе...??!

19

Анонимен

преди 2 години

пада доверието към ИТН, защото тези с парите не успяха да ги яхнат и сега ги плючт. Кирето и Асенчо ще се препънат много скоро и ще се изпокарат с ДБ и Мая/ако тя изобщо влезе в НС? Не разбрах те дали като коалиция искат да се явят на изборите с надежда да са една от 3-те с предложение за кабинет?Ако са отделно- Мая е вън, а ДБ И ПП ще си поделят 10% и от нях нищо няма да зависи, а те поставят условия с кого ще разговарят. Смешници. Витаят в някакво друго пространство, не в нашето.

18

Анонимен

преди 2 години

Плюха, плюха по Слави и ИТН и накрая решиха, че от толкова помия са се преборили и са ги натикали в *** ***. Рано е още да се радвате. Вотът на ИТН от чужбина не се днае какъв ще е. Защото хората там не четат всеки ден българска преса и не знаят какво разкостване беше.

17

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

БЕДНИ СТЕ ----ЗАЩОТО СТЕ ПРОСТИ И ГЛУПАВИ!Щом всеки чалгар , уличен въшкар , канадски крадец и лъжец могат да ви баламосват за да ви вземат акъла и парите ----ВИНАГИ ЩЕ СТЕ БЕДНИ И НЕЩАСТНИ!ВРЕМЕ Е ...ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ!!!!!!

16

Ново Робство

преди 2 години

Мутри корумпирани полицаи от Перник убиват хора чрез Синтетична Телепатия, зомбират масово Българки чрез V2K и ги принуждават да проституират в Западна Европа, контролират ги дистанционно!

15

опетков

преди 2 години

Престанете да оправдавате нещата с някаква си бедност! Бедни сте само духом. Как "бедноста" влияе на вятъра в кратуната ти?

14

Ани

преди 2 години

Аз, както човек има две ръце, едната да помага на другата, се надявах да излезе партия която да бъде алтернатива на ГЕРБ. За съжаление ГЕРБ остава единствената партия годна да състави правителство и да води България напред. Положителното е, че хората видяха че могат да живеят и по-добре и пред лицето на Радевата зима ще преоценят своите разбирания и ще виждат по-ясно кой за какво се бори.

13

ГЕРБ без алтернатива

преди 2 години

Корнелия и Мая години наред ерозираха уважението и доверието в институциите.Това си е запазена марка на комунистите ит времето преди 9 Х 1944 когато деморализираха обществото.Слави в качеството си на аватар на БСП тридесет години пригласяше уж независим от тях. И хората, включително и аз се надявахме Румен Радев като генерал, военен свикнал на ред и дисциплина да разчупи този модел. Оказа се че той не само че не действа държавнически, а е юмрук на партията разрушителка.Остава ГЕРБ

12

Тони

преди 2 години

Житейска истина е ,че най- добрите винаги са сами на върха,защото има много непримирими злобни,дребни душици които печелят само презрение

11

Анонимен

преди 2 години

Не ми се вярва да има правителство ;) На края всички ще имат по 10 % като дпс и няма да могат да разделят баницата ;) ЕС то също се скапа . Сега ще трябва да се правят реформи а няма кой. В България винаги има кой да вземе парите от европроекти и заеми а няма кой да направи реформите и да спре ранното ченгеджийство ;)

10

баба мара

преди 2 години

има такива идио-ти приключиха с политиката от този сценарии не излезенищо позитивно

9

първан

преди 2 години

първи - от трудово земеделско семейство, отиде и се изучи и ко момче излезе от нащо село, я!

8

Анонимен

преди 2 години

Всякакви гербероидни калинки, *** и *** тръбят как видиш ли били първа политическа сила..... Скоро ще видим дали е така.